- Konu Sahibi hayat ve ben
-
bilmiyorum hiçbirşeyi kabullenemiyorum sanırım kendimi kandırıyorum çünkü nişanlımı seviyorum diye düşünüyorum ama bu yaşadıklarım seviyorsan neden böle yaptın dedirtiyor. nişan bozma olayına geleyim ailem çok geri düşünen insanlar birkez nişan bozeldu ikinciye tekrar olmaz bunu nişanlımada yapamam şuan kafam karışık sonra ya daha çok pişman olursam diye korkuyorum.ve zaten düğün tarihim belli artık haftaya nikahım olacak ve benim düşündüğüm şeylere bakarmısınız Allah ım nasıl çıkarım bu işin içinden gerçektenn ne yaptığımı bilmiyorum ben...
bilmiyorum hiçbirşeyi kabullenemiyorum sanırım kendimi kandırıyorum çünkü nişanlımı seviyorum diye düşünüyorum ama bu yaşadıklarım seviyorsan neden böle yaptın dedirtiyor. nişan bozma olayına geleyim ailem çok geri düşünen insanlar birkez nişan bozeldu ikinciye tekrar olmaz bunu nişanlımada yapamam şuan kafam karışık sonra ya daha çok pişman olursam diye korkuyorum.ve zaten düğün tarihim belli artık haftaya nikahım olacak ve benim düşündüğüm şeylere bakarmısınız Allah ım nasıl çıkarım bu işin içinden gerçektenn ne yaptığımı bilmiyorum ben...
patronunun seni beğendiğini aşık olduğunu söylemeden önce şunu anladım..
patronun dan hoşlanıyorsun
onun da senden hoşlandığını biliyorsun...
evleneceğin adamın senin gözünde herhangi bir caizebesi kalmamış
patronunu karizmatik ve yakışıklı buluyorsun..
aranızda elektriklenme olmuş...
sanki onada açık kapı bırakmak istercesine "aileler girdi araya ben istemiyorum ama..."gibi bir cümle kurmuşsun bu cümleni okuduğumda patronunun senin seninde patronunu sevdiğini anladım...fakat şok oldum yazmışsın canım ama şok olmana gerek yokki sen zaten biliyordun sanırım...
yanlış olan şudur tatlım...
kimi seviyorsan onu gururla taşı...ben neden partonuma böyle bişey diyim ki hatta
seviyorum ben kocam olacak adamı gidiyorum artık buralardan başınızın çaresine bakın derim...sevgimi taşır ve gösteririm
sen sevgini sevmediğin için taşıyamıyorsun ve gösteremiyorsun...
Nişanlını seviyorsan evleneceksin tabii ki. Düğün için bütün hazırlıklar yapılmışken erteleme düşüncesi soğukluk yaratır.
Patronun söylediklerini kaale almamalısın bence.
Çünkü ilgisi olsaydı daha önce söyleyebilirdi hazır ayrılmışken.
Şimdi evleneceğin sırada söylemesi çok yanlış.lmaz:
İnsanın içinde bile olsa o zamanda söylenmez.
Kafanı bulandırmak için art niyetten başka bir şey değil.
Hiç ka
fanı karıştırma önüne bak.[/
evet doğru söylüyorsunuz bu saatten sonra birşey yapamam artık kafamı butür şeylerle kurcalamamam lazım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?