- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Bu konuda eskilerin mantığına daha yakınım, ama TAMAMIYLA değil. Onlar bir çok şeye göz yumarak, bir çok şeyi sineye çekerek evliliklerinde bir aşamaya gelebilmişler burası kesin. Şimdilerde bence kendimi ezdirmicem diye kadınlar da eşlerini eziyorlar (psikolojik olarak) ve erkekler bu baskıya dayanamıyorlar, çünkü hayatları boyunca böyle bir gerilim yaşamamışlar. Evlerine geldiklerinde onların deyimiyle "kadın dırdırı" duymak istemiyorlar. O yüzden kadın ne yaşarsa yaşasın üzüntüsünü eşine çok belli etmeden yaşamalı BİR SÜRE. En azından erkek bu kadınla aile olduğunu hissedene kadar.
ben dayaktan kufurden aldatmadan bahsetmiyorum arkadaslar.
ornegin ilgisizlik
kayin aile problemleri
evde is paylasimi
monotonluk
ani tartisma sonrasi kararlar
gorus ayriliklari
vs vs
erkeğin ailesi yüzünden sorunn çıkması kadınların kafalarını kullanamayıp erkek ailesine yakın veya onlarla yaşamayı kabul etmesinden kaynaklanıyor.. erkek ailesine yakın olacak ama ben ailemden uzaklaşacağım.
niye?
ben ağaç kavuğundanmı çıktım?
bir de madalyonun diger yuzu var, dayak da yese, aldatilsa da, hayati zindan da edilse bosanmayan kadinlar, maddi durumu iyi olsa dahi bosanmayanlar.
Aşk heralde , bağımlılk yada kaygılar vardır bir sebebi kendini ölümle burun buruna bırakmıyorsa onada saygı duymak lazım
dört beş sene önceydi bir polis eşini vurmuştu üç kere evi ter edip gitmiş kadın dördüncü kere barıştırmışlar ve kadın canından oldu
insan kendini doven birine nasil asik kalabilir, Baskalarinin kokusu uzerine sinmis adami nasil yatagina(midesine) alabilirsaygi duyamiyorum malesef( imkani olmayanlar ve tek seferlik affedenler istisna)
degisti malesef esim, bence erkek degisir. nikah olduktan sonra rahatlatip gercek yuzlerini gosteriyorlar belki de.Tum bunlar bence tamamen es secimi ile ilgili...
Ayrica bir kadin once kendi kendini tanimali.
Neyin kendini mutlu edip, neyin etmeyecegini bilmeli
Ve esini de ona gore secmeli.
Yoksa evlendikten sonra genelde degisen erkek degil kadindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?