Neden bosanmayı kabul edemiyorum

merhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
Kendinizi küçük düşürmeye gerek Yok bence bir daha aynısını tekrarlamayın olmuyorsa olmuyor

Ne yazık ki bu kısır döngülerin birebir aynısını yaşadım.Adam beni totosuna takmaz benim yıllarım annemin evinde onun dönmesini beklemekle geçerdi.O ise başka bir ilde kadınlarla gününü gün eder,ben arayınca beni suçlu ilan eder,bense çaresizlikten suçlu olduğuma inanıp özür dilerdim. Sırf kopmamak için! İnan hiçbir işe yaramıyor.Bu adamlar bizi sevmiyor.Öncelikle bunu kabullenmek lazım.Yıllar oldu boşanalı şükür.Yıllarca şiddet ihanet gördüğüm ve güç onda olduğundan suçlu psikolojisine sokulduğum için karakterimi kaybettim.Boşanınca fark ettim ben nasıl bir girdapta harcanmışım.şimdi kafama vuruyorum ben kötü bir adamla evliydim ama nasıl yalvarıyordum dönsün diye.Akıl alacak cinsten değil.Kabullenin vaziyeti adam sevmiyor ve yükske ihtimal başkası var.Sal gitsin.Seni sevmeyeni sevme lutfen.Olan sana oluyor.
Aynılarını yaşadım. Ayrıyırım Boşanıyorum. Değmez bu karaktersizler için karakterimizden vazgeçmeye dedim ve herşeyi göze alarak gittim. Hayatımı ve kendimi yeniden inşa ediyorum. Konu sahibi lütfen kendine iyilik yap seni sevmeyen bir herifin peşinden koşma. Değ-mez.

Boşanmak istemiyorsan boşanmayin bence.tam kafanda bitirmemissiniz belliki.cunku boşanmak evet sinir bozucu birşey ama omuzlarındaki yükün kalktığıni hissetmek birdaha o kişinin soyadini kullanmayacagini bilmenin mutlulugu..hele cocuk yoksa bir daha o surati gormeyecek olmanin huzuru. ..ooohhh bee nefes almak gibisi yok....boşanmak böyle bir şey 😊😉

Neyse konumuza dönelim;
bildigim kadariyla bir taraf boşanmak istemiyorsa o dava enaz 2 - 3 yil kadar sürüyor karşı taraf ayrılmak istesede.2 yil daha evli kalip bişeyleri daha deneme fırsatınız olur.bence dava sırasında kocamı seviyorum diyebilirsiniz.

Back
X