Ah canim yaa keske sen adim atmasaydin defalarca dagilma durumunda olan yuvami ben her seye tamam diye toparladim.Bunu cocuklarim kadar ona olam sevgimden yaptim noldu adam simardi simardi ne olduysa son cumle o zaman bosanalima geldi.Aldim cocuklarimi yanima ciktim o evden arkama bir daha bakmamak sartiyla delirdi bosanma davasi acti hic tereddut etmedim kabul ettim telde bana gene bosanacam senden diye bagirirken yoook uzun bi dava olmayacak cekismeli acmissin anlasmaliya donecek ve hemen bosanacaz dedim duraksadi hayirdir niye hemen demeye basladi

Cunku senden hemen bosanmak istiyorum dedim kapattim ardindan adresimi yolladim bosanma adresin yanlis yolla buraya diye beni whatsaptan engelleyen adam engelleri acti asla tel kelime yazmadim kim aradiysa dön diye asla dedim noldu bi gece salya sumuk aradi 5 saat sonra arabasina atladi 27 saat yolu geldi adam oldu anam babam kardesim demeyi kesti basima koca cocuklarima baba oldu.Simdi sana diyecegim gitmek mi istiyor poposuna bir tekme at kapiyi da sonuna kadar ac seni seven adam ne gider ne seni bosar.Ama sen aciz olursan egosunu tatmin eder seni tehdit eder kendince terbiye eder sen bilirsin dene bunu kaybedecek neyin var?