Neden bosanmayı kabul edemiyorum

Evet salı gunune psikolog randevum alındı bakalım😔
Gözünüzü seveyim düzenli devam edin terapiye çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Algılarınız, olay ve durumları değerlendirme mekanizmalarınız hiç sağlıklı işlemiyor.

Gözünüzü seveyim düzenli devam edin terapiye çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Algılarınız, olay ve durumları değerlendirme mekanizmalarınız hiç sağlıklı işlemiyor.
Sağlıklı düşünemiyorum düşünsem bile yanlış şeyler yapmamın önüne geçemiyorum kendimi kaybediyorum 😔 devam edeceğim bakalım

Ben şuan eşimle birlikte eve katkıda bulunmak için youtube bir kanal açtık .Şuan daha yeni kanalımız kanalımızı zamanla büyütmeyi düşünüyoruz.Ocak ayından itibaren çeşit çeşit hediyeler koymayı düşünüyorum.Aboneye göre Mutfak robotundan ,saate ,telefona kadar vs bir sürü hediye dağıtmayı düşünüyorum.
Sizde lisans mezunu olduğunuz için bilgisayar bilginizin de olduğunu düşünüyorum.
İlgi alanlarınızı bir youtube kanalında paylaşarak , zamanla kitleyi büyütüp ,
Çocuğunuza Kendinize katkıda bulunabilirsiniz.
Şu zamanda internet ortamından para kazanmak meslek oldu.
Bu yazdığımı iyi düşünün geleceğin için sözümü yabana atmayın ....
(Benim kanalım bu ilk çekiliş videomuz bu
)

Evet evim esyalarım aklıma evimdeki hallerim geliyor ne mutluymuşum diyorum.ordayken de gördüğüm asagılamayı hak etmediğimi düşünüyordum
Keşke bastan düşünseydin gercekten bak bende esimle bi kac kez boşanma aşamasına geldim bu konforu rahatlığı ikimizde bulamayz dedik kadin baba evine dönüşümü gördüğü muamele çevreden kaynaklı bin kat daha ağır pskoloji eger aldatma dayak fln yoksa oturup karşılıklı çözüm bulunablrdi

Keşke bastan düşünseydin gercekten bak bende esimle bi kac kez boşanma aşamasına geldim bu konforu rahatlığı ikimizde bulamayz dedik kadin baba evine dönüşümü gördüğü muamele çevreden kaynaklı bin kat daha ağır pskoloji eger aldatma dayak fln yoksa oturup karşılıklı çözüm bulunablrdi
Aldatma yoktu, karşı gelip dediğini yapmazsan el kaldırıyor

Sıkıntımı kimle paylassam kavgasız gürültüsüz evlilik yok, erkekler cocuk gibidir yönetmeyi bilmek gerekir, terk edilmek ve bosanma davası eşinin ağırına gitti gelmez tabi gibi seyler duyuyorum. Bazıları da hiçbir gerekçeyle el kaldıramaz diyor. Sizler de öyle diyorsunuz. Kendimi yuvasına sahip çıkamayan, fevri davranıp yıkıcı olan basarız biri olarak görüyorum. Hemen bosanma davası açmam da hata olarak görülüyor. Bekleseydim, adam geri gelseydi eve dönseydim değişmezdi diye düşünüyorum. Bir yanım da değişen insanlar var keske bekleseydin deneseydin diyor. Simdi beni isteyen de kabul eden de yok. Düşüncelerimle öylece kaldım 😞

Ben yorum yapmayacağım, sözün bittiği yerdeyiz çünkü.
Bu arada 26 yıldır tartıştığımız bununla birlikte yıkıcı kavga etmediğimiz bırakın gürültüyü sesimizi komşuların duymadığı bir evlilik sürdürüyoruz eşimle ki benim eşim çabuk parlayan bir adamdır.

merhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın farklı karakterlerde insanlarız diyor
siz geri adım attığınız için kendini son derece haklı görüp zeytinyağı gibi üste çıkmış. şimdi pişmansınız geri devam etseniz bi süre sonra yine patlarsınız.tecrübeyle sabit.

Sıkıntımı kimle paylassam kavgasız gürültüsüz evlilik yok, erkekler cocuk gibidir yönetmeyi bilmek gerekir, terk edilmek ve bosanma davası eşinin ağırına gitti gelmez tabi gibi seyler duyuyorum. Bazıları da hiçbir gerekçeyle el kaldıramaz diyor. Sizler de öyle diyorsunuz. Kendimi yuvasına sahip çıkamayan, fevri davranıp yıkıcı olan basarız biri olarak görüyorum. Hemen bosanma davası açmam da hata olarak görülüyor. Bekleseydim, adam geri gelseydi eve dönseydim değişmezdi diye düşünüyorum. Bir yanım da değişen insanlar var keske bekleseydin deneseydin diyor. Simdi beni isteyen de kabul eden de yok. Düşüncelerimle öylece kaldım 😞
neden ayrılığın sorumluluğu olayların buraya gelmesinin sorumluluğu sadce sendeymiş gibi davranıyorsun?

Her insan yaşadığını kendi bilir, başkasına ağır gelmeyen size ağır gelmiş olabilir. İnsanların lafına bakarak yüklenmeyin kendinize. Olmuşla ölmüşe çare yok, belki bundan sonrası sizin için çok daha iyi olacak öyle düşünün. Ayrıca eşiniz adam olsaydı, en azından çocuğuna sahip çıkardı ama üzgünüm adamlık bir yana, zerre insanlık yok adamın kalbinde.

Ah canim yaa keske sen adim atmasaydin defalarca dagilma durumunda olan yuvami ben her seye tamam diye toparladim.Bunu cocuklarim kadar ona olam sevgimden yaptim noldu adam simardi simardi ne olduysa son cumle o zaman bosanalima geldi.Aldim cocuklarimi yanima ciktim o evden arkama bir daha bakmamak sartiyla delirdi bosanma davasi acti hic tereddut etmedim kabul ettim telde bana gene bosanacam senden diye bagirirken yoook uzun bi dava olmayacak cekismeli acmissin anlasmaliya donecek ve hemen bosanacaz dedim duraksadi hayirdir niye hemen demeye basladi :-) Cunku senden hemen bosanmak istiyorum dedim kapattim ardindan adresimi yolladim bosanma adresin yanlis yolla buraya diye beni whatsaptan engelleyen adam engelleri acti asla tel kelime yazmadim kim aradiysa dön diye asla dedim noldu bi gece salya sumuk aradi 5 saat sonra arabasina atladi 27 saat yolu geldi adam oldu anam babam kardesim demeyi kesti basima koca cocuklarima baba oldu.Simdi sana diyecegim gitmek mi istiyor poposuna bir tekme at kapiyi da sonuna kadar ac seni seven adam ne gider ne seni bosar.Ama sen aciz olursan egosunu tatmin eder seni tehdit eder kendince terbiye eder sen bilirsin dene bunu kaybedecek neyin var?
yaa sizinle konuşmam lazım profilinize gelemedim bana özelden yazar mısınız

merhaba esimle bosanma asamasındayız, bu sureçte cok zorlandığım için onun karakterini kabul edip dönmek istediğimi söyledim kabul etmediler. Yumusak huylu olunduğunda sıkıntı çıkarmayan birisi ama aksi durumda şiddete bile basvuran birisi. Yumusak huylu olup sabrede sabrede onunla hayat giderdi, ben de hem cocugumuz var diye hem de tekrar evlilik düşünmediğim için tekrar deneyelim istediğin gibi olacağım dedim, kabul etmedi. Aileleri araya koydum fikri değişmedi, neden böyle.davranıyor olabilir lütfen kırıcı yorum yapmayın çünkü yuva dağılması öyle zormuş ki. Duygularının bitmediğini ama bir geleceğimiz olmadığını söyledi. Aramız bozuk diye cocukla da ilgilenmiyor yapayalnız kaldım. Bana inanmıyor yani sen dayanamaz yine bırakırsın

Bende sizin durumunuzun çocuksuz halini yaşadım . Ve eşimin karakteri kabullenebileceğim bir karakter değildi . Bi sorun kendinize , neden devam etmek istiyorsunuz bu evliliğe emin misiniz ? Neden siz kendiniz olmayı denemek yerine eşinizin istediği gibi biri olmayı kabul ediyorsunuz ? Gerçekten eşinizin istediği gibi biri olunca mutlu olacak mısınız? Evliliğinizin devamı mı önemli sizin mutlu olmanız mı ??? Çocuğunuzla ilgilenmeyen bi babayla yazık değil mi evladınıza geleceğine ..

Korktugunuz icin acaba fevri mi davrandim,degisir miydi diyorsunuz. Korkuyorsunuz cunku iyi kotu alismaya basladiginiz konfor zonundan cikiyorsunuz. Hayat kolay mi? Bunlar sizi korkutuyor. Ben evliligimde kufur,hakaret isitmedim. Psikolojik siddeti ve fiziksel siddetin imasi vardi. Huzurum yoktu. Iyiyken iyi,kotuyken kotuydu. Hani evlilik iyi gunde kotu gundeydi, bir omur boyle mi gecer, bu cocuk sacmaliklar icinde mi buyusun diye ayrildim. Annem babamdan kufur isitti. Babama sadece bosandigim esim,senin eski damadin bana bir kez olsun kufur etmedi, o bile dedim. En cok bile lafim ona dokunmus. Annem bosanmayi dusunmedi bile. Ama hayati babama ve bizlere zehir etti. Duydugu kufur icinde yandi alev aldi, onu da bizleri de yakti. Normalde ozelimi bu kadar anlatmam. Ama siz once annesiniz. Cocugunuza sahip cikmalisiniz. Yeri gelir cocugunuz ve kendinizin selahiyeti icin esinizden ayrilirsiniz. Siz duzgun adam gormemissiniz. Belki karsiniza butun yasadiklarinizi unutturacak biri cikacak. Gelecegi bilemezsiniz. Ama devekusu gibi kafanizi gerceklere kapatirsaniz geleceginizi ve cocugunuza yasatacaginiz kirik dokuk gelecegi adim gibi biliyorum. Cocugunuza sarilip yaradandan hayirlisini dileyin. Inanin iki sene sonrasini hayal bile edemeyeceksiniz.

Back
X