Neden böyle, dogru yaptim mi

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Merhaba
Hayatimda uzun zamandir kimse yok daha dogrusu oncesinde aldatildigim icin uzun zamandir guven problemi yasiyorum biriyle tanistim daha dogrusu kendisi baslarda benle tanismak istedi ben yasadigim travmatik olaylardan dolayi hep tersledim ama kendisi pes etmedi aramaya yazmaya devam etti. Sonunda gorusup kahve icmeyi kabul ettim. Ruhsuz bir sekilde arada konusup yazismaya devam ettim. Bir zaman sonra kuzenimin dugunu olacaktı yasadigim sehrin merkezine geldim o merkezde oturuyor, ben ise ilcedeyim. Gorusmek istedigini soyledi gorustuk bir mekanda yanyana iken cok iyiyiz kafalarimiz uyuşuyordu ondan hoşlanmaya başladigimi hissettim. ertesi gun evine cagirdi gitmedim. Gitmeyince sinirlendi aramayi yazmayi kesti Neredeyse tanisali bir sene olacak bu arada. Arada ben yazdim o hiç yazmamaya basladi,burun ucuyla cevap veriyordu. bir kac ay sonra tesadufen gittigim bir yerde karsilastik ama fazla konusamadik. Aksam bulusma teklifi etti bende reddetmedim bulustuk. Aramizda biraz yakinlaşma oldu. Bende karşi koymadım eve geldim yazmaya devam etti ertesi gün tekrar yazdi gorusup yakinlasmak istedigini soyledi. Bende artik aramizda ciddi birsey olmasini istedigimi en azindan sevgililik olmasini istedigimi belirttim ima ettim daha dogrusu. Ama bunu kabul etmiyor ya da isine gelmiyor bilmiyorum. Tabi üzücü bir durum bunlar zamana birakilmasi gerekilen seyler diyor ancak benim asla icime sinmiyor zaten 1 senedir tanisiyoruz neredeyse. Bir kez olsun benden hoşlandıgini soylettiremedim mesela. Ve en sonunda tepkimi koyarak aramizdaki olan seyi bitirdim. Hic de itiraz etmeden tamam dedi Kafam cok karisik uzun zaman sonra ilk kez birinden hoşlanmistim Bazen gercekten uzuluyorum ben duzgun insanlara layik degil miyim neden hep yaniliyorum. Ben mi cok abes dusunuyorum yoksa cidden zamana mi birakmaliydim
Edit: arkadaslar bugun napiyosun yazmis bende senle gorusmemeye karar vermistik artik yazismayalim yazdim olur aynen unutmuşum yazmış

Son düzenleyen: Moderatör:
doğru yaptın
benim bildiğim önce sevgili olunur sonra iki taraf da razıysa bir şeyler yaşanır yakınlaşılır filan ....
öyle hem sevgilim olma ama hem bir şeyler yaşayalım
gitsin kendisine başka birisini bulsun o zaman tinder filan var bu tür şeyler için ...

Bunu soyledigimde de olay cikariyordu

zamana birakilmasi gerekilen seyler
Zamana bırakılması diyor ama yinede yakınlaşmak istiyor sizinle.??! Bence en doğrusunu yapmışsınız.Ben niyetinin sevgililik olduğunu hiç düşünemedim.1 yıl birini tanımak,bir şeylerin adını koymak için gayette yeterli bir süre bence.Kaldı ki siz onu reddettiğinizde size saygı duyması lazımdı kaprisle,triple istediğini oldurmaya çalışması hem olgunlaşmamış hem de saygısız olduğunun göstergesi bence.

Yuzde yuz sevgilisi var icime oyle doguyor bak. Pesine duş bulursun yani kesin var.
Aslinda biraz sorusturdum dış gorunusune guveniyor takildigi kizlar varmis inkar da etmedi bekar sevgilisi olmayan biriyim istedigimi yaparim diyince bitirdim zaten

en doğrusunu yapmışsın..niyetini belli etmiş zaten..karşına illaki seni anlayan seni sevip değer veren karşılıklı bunları yaşayacağın biri çıkacakdır..bende senin gibiydim..kimseyi istemedim yaşadıklarımdam dolayı..ama hiç ummadığın anda öyle biri çıkıyorki herşeyi unutturuyor ..kendini üzme hiç..

Ve konusmak istemedigimi soyledigimde kestirip atti

İnsallah.

Demek ki hayırlı değilmiş boşvermelisin (zaten hal ve hareketlerinden de anlaşılıyormuş) kurtuldum gözüyle bakmalısın. Umarım kısa zamanda kısmetini bulursun

Tatlım adamın niyeti sevişmekmiş sevgili olmak değil. Eve gitmeyince pat diye kesmiş biraz oynaşınca yeniden yazmış. Uğraşma böyle Abazalarla ya hu

Kafan mı karışık?
Yahu adam sana açık bi şekilde yatıp kalkalım ama sevgili olmayalım demiş.
Bas tekmei totosuna

Beyefendi sizle cinsellik üzerine bir şeyler yaşamak istemiş sadece beklentisi bu yönde. Hayatından kolayca çıktığı için hatta dürüst olduğu için şükretmelisin. Kendine biraz zaman ver kafa karışıklığın geçtiğinde yeni bir ilişkiyi düşünmeye başla ki yine yanlış insanları hayatına çekme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…