Neden böyle hissediyor olabilirim

İlk görüşte dediğim anlık bir şey değil yani bir insanı birkaç gün içinde az çok tanımak mümkün yüzeysel de olsa
Ben tam tersini düşünüyorum birkaç görüşmede insan kendini olmadığı biri gibi tanıtabilir.
Hatta çok mükemmel diye işkillenebilir bile insan.
Benim demek istediğim kafanızdaki kriterlere uyan insanlara siz uymuyor olabilir misiniz demekti aslında.
Yanlış anlamayın da bana gelen her insanı eledim diyorsunuz.
Size gelen insanlar da mesela standardının üstünde arıyordur.
Sizin ilk mesajınızda yazdığınız standartlardan bahsediyorum kendim yorum katmıyorum.

Aslında bahsettiğim kriterler bende de var.Yani kendimde olmayan bir seyi de istemiyorum ama herkesin beklentisi farklıdır tabi ona bir şey diyemem.Bir de zaten yaa onlarca kişi tanışmak istiyor ben istemiyorum gibi bir durum da yok bu bahsettiğim arada bir olan bir şey.

Belli ki cok secici davranmissiniz. Bunu tabi ki yapabilirsiniz. Sevip sevmemek sizin bileceginiz sey. Ilerde beklentilerinizi biraz daha gercekci tutmayi ogreneceksiniz, ve o zaman 'ruh esiniz' birden karsiniza cikmis olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…