- 28 Mart 2020
- 4.109
- 16.751
- 208
- Konu Sahibi Kaderlinurteen
Yaklaşık 3,5 yıldır çocuk istiyoruz 4 kez aşılama gerçekleştirdim devlette tüp bebek yaptıracağım. 5 aşılama şartı var bu sebeple birden fazla aşılama gördüm. 3. Tuttu ama düşükle sonuçlandı 7. Haftasında kalbi durdu ama 9 haftalıkken farkedildi. Haziranda doğumum vardı yaşasaydı. Bu ay çok kötü hissediyorum kendimi herkese gereksiz öfke gereksiz kırılganlıklar yaşıyorum. Ani ağlama isteği ani mod düşüklüğü yaşıyorum. İki aydır özellikle çok ağır hüzünlüyüm. Çevremizde pek destek göremiyoruz yalnız bırakıldık gibi hissediyorum ağlıyorum ağlıyorum yalnızlık krizine giriyorum ama çevreme bahsederken de benim hislerimi anlamayacaklarını onların ikişer üçer çocuğu olduğu için benim hassasiyetimi bilemezler gibi geliyor paylaşamıyorum. İlgilenmek zorunda değil ki kimse bu benim problemim bu benim derdim kimsenin suçu yok ki diye bu sefer kendime kızıyorum. Bir de buna ağlıyorum bu sefer. Yazarken bile ağlamak geldi. Bu zamana kadar çok da iyi idare ettim aslında ama özellikle bu ay ahh kalbim sıkışıyor sanki.ilerde Bir yumuk ele hasret kalacaksın deseler inanmazdım. Ne yaşıyorum? Buna değer mi gerçekten? Geçecek mi? Aynı yollardan geçenler bana bbu duygu geçişlerimin ani ağlama krizlerinin normal olduğunu bu süreçte destek beklemekte haksız olmadığımı mı söyleyecek yoksa senin psikolojin betoven mi diyecek? Geberiyorum mutsuzluktan düşük yaparken bu kadar canım acımamıştı, sanırım şimdi kollarımda olabilecekkenyokluğunu şimdi şimdi anlıyorum şimdi çıkıyor acısı..