Neden böyle hissediyorum ve neden böyle oluyor anlamıyorum..

rica ederim, burada baskalarinin sikintilarinin aslinda sikinti olmadigini, bir aydinlik oldugunu animsatmak icin variz. olmaliyiz.

her sey gelir, her sey gecer. her sey kalir, guzellikle animsanir. zaman :)
Sözleriniz özlü söz gibi çok hoş. Tekrar teşekkürler. Kadınlar gerçekten çok naif, kimse eleştirmeden destek oldu. Gerçekten çok sevindim buna,bu yönden de herkese teşekkür ederim :)

Sözleriniz özlü söz gibi çok hoş. Tekrar teşekkürler. Kadınlar gerçekten çok naif, kimse eleştirmeden destek oldu. Gerçekten çok sevindim buna,bu yönden de herkese teşekkür ederim :)
kendi adima rica ederim :)

şunu söyleyebilirim tek kelime ile, eğer sen de tutumlu biri değilsen tutumlu bir insanla yapamazsın, o da seninle yapamaz. bunun dışında eğer gerçek anlamda seni benimsemiş olsaydı eziliyorum vs diye bitmesine razı olmazdı. seni bırakmazdı yani. bir de cimri adamlar rahat para harcayan kadınlardan hiç hoşlanmazlar, hele evlilik için hiç tercih etmezler. amann onları kim tercih etsin

Kizlar güncelleme yapma geregi hissettim. Sahlep yine enayi yerine konmus meger. Konuyu actigim gunun sabahi gorustuk. Ben de durust olmak adina ona "Ben de olmadiginin farkindaydim.bir sey hissedemedim.ama sen cok iyi bir insansin.seni kaybetmek de kirmak da istemedim." Dedim. Cok güzel konustuk. Gayet dostane sekilde oldu. Ben ona hediye almistim, bana cok hakki gecsin istemedim. Aldigi cicek ve biekac kucuk hediye karsiligi aldim. Bugün onu verecektim. Bulusmadan önce aramadi beni. Normalde arardi nerdesin diye. Ben aradim, acmadi ve watsapta cevrimici idi. Neyse sonra döndu ve görustuk. Elinde hep telefon mesajlasiyor biriyle. Ben sordum gulumseyerek kimle mesajlasiyorsun diye. Bana eski nisanlimla demez mi? Ben şok.
Gecmis karsima piskin piskin anlatiyor bir de. Bunun yine görucu usulu tanistigi bir kiz olmus 2 sene once. 3.ayda nisan takmislar. Bu askere gittigi ay kiz terk etmis. Bana anlatmisti. Cok paragoz bir kizmis. Arabasini falan istemis, ailesi daha evlenmeden araba mi istenir diye olay cikarmis, ayrilmislar. Ben milyon kez sordum. Ona karsi bir sey varsa bitsin bu is, ben yarabandi degilim,gonul yarani saramam dedim. Bana hep aklim fikrim kalbim sende diyordu. Kiz,2 sene beklemis,hic mesaj atmamis. Beni ögrenince baslamis mesaj atmaya. Bence sevdiginden degil egosunu tatmin etmek icin yapti. Bu bana soylemisti onceden kizin mesaj attigini. Ben bu nedenle 2 gun kus kaldim. Bana ben oyle sey yapar miyim diyordu bir de. Ay saka gibi. Meger yapiyormus.
Bu bana o kizla mesajlastigini soyelyince gayet sakin giydirdim laflarimi. "Seni askerdeki ilk ayinda terk eden kiz degil mi bu?" Dedim. "Himm demek yeni gelmissin aklina." Dedim. E tabi o da hakli "siradan bir kiz degil sen sahleplesin bunu ogrenince, benden iyisini bulmus diye tutusmustur" dedim." Sen de safsin zaten kandirilmaya musait bi yapin var. Bir guzel kandirsin seni" dedim.
Beni yanlis anladin sahlep vs vs diye kiviriyordu. Kalktim hesabi ödedim. Hadi yolun acik olsun dedim,gittim. Kazak almistim onu da sokakta mendik satan bir amcaya verdim.
Mesaj atiyor, ben oyle biri miyim,yanlis anladin gibi. Hep ayni yalanlar. Ben de bir guzel verdim agzinin payini. "Hep merak ederdim,aldatilan erkekler nasil anlamaz aldatildigini diye sasirirdim. Meger senin gibi saflar kendi basina kendikeri getiriyormus oyle ahlaksiz kadinlari. Inanmiyorum sana artik. Layigini buldun. Sana cok usuyosun diye kazak almistim. Onu da sokaktaki bi amcaya verdim. Seni erken tanimanin sadakasi olsun." Dedim. Watsaptan engellemistim. Sms atiyor. Cevaplamiyorum zaten diyecej bir sey de yok.
Insanlara guvenemeyecek miyim ben ya? Ne sacmasapan tipler cekiyorum hayatima. Ben de bunlayken benle ilgilenen bir baskasina cevap atmaya bile cekiniyordum. Köy cocugu dedim,saftir,iyiniyetlidir dedim hale bak. Bundan sonra birine guvenmem daha da. Paylasmak istedim. Okuyanlara tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…