- 20 Şubat 2020
- 21
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi Kalimero123
Merhaba kızlar siteye yeni üye oldum daha önce üye olmadan okurdum bende yazılanları bende sıkıntımı yazmak istedim gerçekten canım çok sıkkın kendimden memnun değilim kilomdan ama değiştirmiyorum değişemiyorum eskiden kimseyle pek konuşmazdım artık konuşuyorum değiştim diyorum ama bir konu oluyor değişmediğimi anlıyorum toplum önüne çıkamıyorum hep kilomun arkasına saklandım isim var cok şükür ailem yanımda mutlu olmamam icin hiç bir neden yok ama yine mutsuzum sürekli kafamın içinden sorular geçiyor mutluluk bana haram sanki çalıştığım is arkadaşımın doğum günü var mesala ben hemen atladım gelirim diye sonra kendime kızdım giyicek bir şeyim yok ne alsam yakışmıyor bölgesel olarak vücut tipin dikdörtgen yüzümde cok guzel degil kendime hiç bir şeyi yakıştıramıyorum bir erkek arkadaş bile yakıştıramıyorum kendimi sevmiyorum psikoloğa gittim psikiyatriye bile gittim yine aynıyım artık değişmek istiyorum cok sabırsızim çabalamıyorum cok tembelim 31 yaşındayım ama sanki 60 yaşındayım yaşıtlarımdan kendimi yaşlı hissediyorum ruhum yaşlı kafam yaşlı o ne der bu ne der diye düşünmekten yoruldum is yerinde iyi anlaştığım bir kaç kisi vardı bugün konuşuyorsam yarın konuşmuyorum selam bile veresim gelmiyor bana ne oldu diyorlar dün sohbet ediyorduk bugün neden böylesin bir gün rahat oluyorsam diğer gün kötü oluyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum çevremden boyle şeyler duymaktan bıktım canım sıkkındı yazmak istedim sadce kimilerine göre bunlar dert degil biliyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum