kalbim şıkışıyor nefes alamadıgımı falan hissediyorum sanki kauşık kalbim kanatlanıp çıkacak yerinden 2 gündür karışık rüyalar görüyorumstrese giriyorsunuz...
sınava falan giren öğrencilerinkine benzer şeyler mi yaşadığınız?
bu 2 ay zarfında kv de zaten her hafta bizdeydi ogluyla da hergün görüşürürGitmek istemediğiniz için oluyordur ama yapacağınız bir şey yok zaten uzun zamandır gitmemissiniz. Kadının da çocuğunu gelinini en azından görmeye hakkı var :)
Demek ki istemiyorsun gitmeyi seni üzecek olaylar travmalar yaşamışsın ki ondan böyle hissediyorsun.selam aleyküm kızlar
uzun bi aradan sonra kv deyi ziyarete gidecegiz
ama benim kalbim şıkışıyor nefesim daralıyor ve huzursuz oluyorum
neden bilmiyorum bi kaç yıldır bu böyle kv deye her gidecemde 2 gün önceden afakanlar basıyor bunun nedeni ne ve ne yapmalıyım gitmek istemiyorum diyemem eşime zaten adam 2 ayı aşkın süredir götürmedi teklif bile etmedi
kv ile sorunlarınız var galiba..tartıştınız mı?bu 2 ay zarfında kv de zaten her hafta bizdeydi ogluyla da hergün görüşürür
bide pek anlaşamayız beni sevemedi hiç her gittiğimizde genelde sorun yasıyorumstrese giriyorsunuz...
sınava falan giren öğrencilerinkine benzer şeyler mi yaşadığınız?
bu 2 ay zarfında kv de zaten her hafta bizdeydi ogluyla da hergün görüşürür
evet anlatarak hatırlamak dahi istemiyorumDemek ki istemiyorsun gitmeyi seni üzecek olaylar travmalar yaşamışsın ki ondan böyle hissediyorsun.
Seni sevmedigini adamin gozu onunde acik acik belli ediyorsa niye gideceksin ki? 2 ay degil, 2 yil olsa da gitmem.bide pek anlaşamayız beni sevemedi hiç her gittiğimizde genelde sorun yasıyorum
kapının eşiğinden adımımı atar atmaz başlar surat asıp laf sokmaya iş yapmak inan mesele bile degil eşimi benden kıskanır laf sokar gitmeyin kalın bi hafta diye aglar gözyası döker eşimin eski nişanlısını anlatır vs.Eee sorun evine gitmek mi
Evde sizi ne rahatsız ediyor
Pis mi karanlık mı size iş mi yaptırıyor istemediğiniz yerde mi yatırıyor zorla komşuya mı götürüyor misafir mi geliyor çocuğu mu bahçeye parka salıyor
değil eşimi benden kıskanır orda bulundugumuz süre zarfında ne eşime nede çocuguma sokulamam acayip kıskanır
Siz önce gerginliğin sebebini bulun sonra çözüm üretmeye çalışalım
eşimin yanında dünya iyisi eşim 2 dk yanımızdan ayrılır ayrılmaz batırır çuvaldızı e ee bişey desem eşimde inanmıyor masum rolüne bürünüyor bi kere cevap vereyim dedim evi ayaga kaldırdıSeni sevmedigini adamin gozu onunde acik acik belli ediyorsa niye gideceksin ki? 2 ay degil, 2 yil olsa da gitmem.
kabul etmezeşinle konuş gitmek istemediğini tek gitmesini söyle bunun için güçlü sebeplerin var.
6 yıl boyunca etmediğini bırakmadı ben 2 kere tartısırken cevap verdim ama pişman oldum anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdikv ile sorunlarınız var galiba..tartıştınız mı?
başka bir tartışma olursa galip geleceğinizi düşünün belki sakinleşirsiniz
kapının eşiğinden adımımı atar atmaz başlar surat asıp laf sokmaya iş yapmak inan mesele bile degil eşimi benden kıskanır laf sokar gitmeyin kalın bi hafta diye aglar gözyası döker eşimin eski nişanlısını anlatır vs.
ben gitmesem bu defa onlar bizden ayagını kesmiyor inanın 6 yılın belki taş catlasa 1,5 yılı eşimin ailesi olmadan geçmiştir heran tepemdelerDaha önce oraya gittiğinde üzücü bir şey yaşamışsın hala onun etkisi var üzerinde. ya aşmalısın ya da eşine rağmen görüşmemelisin
Canim el mecbur gidicem diyorsan, kadini hic kaale alma. Ne diyorsa, yarim yaramalak bir tebessumle gul gec. Asil senin uzerinde hicbir etkisi olmadigini, seni uzemedigini gorunce sinir olacak. Bir insana en agir gelecek ceza yok sayilmak.eşimin yanında dünya iyisi eşim 2 dk yanımızdan ayrılır ayrılmaz batırır çuvaldızı e ee bişey desem eşimde inanmıyor masum rolüne bürünüyor bi kere cevap vereyim dedim evi ayaga kaldırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?