neden böyle hissediyorum

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
selam aleyküm kızlar
uzun bi aradan sonra kv deyi ziyarete gidecegiz
ama benim kalbim şıkışıyor nefesim daralıyor ve huzursuz oluyorum
neden bilmiyorum bi kaç yıldır bu böyle kv deye her gidecemde 2 gün önceden afakanlar basıyor bunun nedeni ne ve ne yapmalıyım gitmek istemiyorum diyemem eşime zaten adam 2 ayı aşkın süredir götürmedi teklif bile etmedi

strese giriyorsunuz...
sınava falan giren öğrencilerinkine benzer şeyler mi yaşadığınız?

Gitmek istemediğiniz için oluyordur ama yapacağınız bir şey yok zaten uzun zamandır gitmemissiniz. Kadının da çocuğunu gelinini en azından görmeye hakkı var :)

strese giriyorsunuz...
kalbim şıkışıyor nefes alamadıgımı falan hissediyorum sanki kauşık kalbim kanatlanıp çıkacak yerinden 2 gündür karışık rüyalar görüyorum

Gitmek istemediğiniz için oluyordur ama yapacağınız bir şey yok zaten uzun zamandır gitmemissiniz. Kadının da çocuğunu gelinini en azından görmeye hakkı var :)
bu 2 ay zarfında kv de zaten her hafta bizdeydi ogluyla da hergün görüşürür

Demek ki istemiyorsun gitmeyi seni üzecek olaylar travmalar yaşamışsın ki ondan böyle hissediyorsun.

kv ile sorunlarınız var galiba..tartıştınız mı?
başka bir tartışma olursa galip geleceğinizi düşünün belki sakinleşirsiniz

strese giriyorsunuz...
bide pek anlaşamayız beni sevemedi hiç her gittiğimizde genelde sorun yasıyorum

Eee sorun evine gitmek mi

Evde sizi ne rahatsız ediyor

Pis mi karanlık mı size iş mi yaptırıyor istemediğiniz yerde mi yatırıyor zorla komşuya mı götürüyor misafir mi geliyor çocuğu mu bahçeye parka salıyor

Siz önce gerginliğin sebebini bulun sonra çözüm üretmeye çalışalım

kapının eşiğinden adımımı atar atmaz başlar surat asıp laf sokmaya iş yapmak inan mesele bile degil eşimi benden kıskanır laf sokar gitmeyin kalın bi hafta diye aglar gözyası döker eşimin eski nişanlısını anlatır vs.

eşinle konuş gitmek istemediğini tek gitmesini söyle bunun için güçlü sebeplerin var.

Seni sevmedigini adamin gozu onunde acik acik belli ediyorsa niye gideceksin ki? 2 ay degil, 2 yil olsa da gitmem.
eşimin yanında dünya iyisi eşim 2 dk yanımızdan ayrılır ayrılmaz batırır çuvaldızı e ee bişey desem eşimde inanmıyor masum rolüne bürünüyor bi kere cevap vereyim dedim evi ayaga kaldırdı

kv ile sorunlarınız var galiba..tartıştınız mı?
başka bir tartışma olursa galip geleceğinizi düşünün belki sakinleşirsiniz
6 yıl boyunca etmediğini bırakmadı ben 2 kere tartısırken cevap verdim ama pişman oldum anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi

Daha önce oraya gittiğinde üzücü bir şey yaşamışsın hala onun etkisi var üzerinde. ya aşmalısın ya da eşine rağmen görüşmemelisin

Bunları sana gelince de yapmıyor mu

Neden onun evine gitmek sorun onu belirle

Ağlarsa ağlasın evli evine köylü Köyü'ne evi olmayan sıçan deliğine diye bir laf vardır herkes evine dersin olur biter

Eski nişanlıyı da o anlatmadan bir kaç kez sen sor bir şey konuşurken o nasıl yapardı vs de seni sinirlendiremeği ortaya çıkınca susar

Kv eşim 8 yaşında iken komşu kızının ben onunla evleneceğim dediğini anlatırdı zira eşimin daha büyükmem olan ilişkilerini bilmiyorlar takma Gül geç

Daha önce oraya gittiğinde üzücü bir şey yaşamışsın hala onun etkisi var üzerinde. ya aşmalısın ya da eşine rağmen görüşmemelisin
ben gitmesem bu defa onlar bizden ayagını kesmiyor inanın 6 yılın belki taş catlasa 1,5 yılı eşimin ailesi olmadan geçmiştir heran tepemdeler

Canim el mecbur gidicem diyorsan, kadini hic kaale alma. Ne diyorsa, yarim yaramalak bir tebessumle gul gec. Asil senin uzerinde hicbir etkisi olmadigini, seni uzemedigini gorunce sinir olacak. Bir insana en agir gelecek ceza yok sayilmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…