neden böyle hissediyorum

bizim eve gelince evindeki kadar rahat hareket edemiyor

Canim el mecbur gidicem diyorsan, kadini hic kaale alma. Ne diyorsa, yarim yaramalak bir tebessumle gul gec. Asil senin uzerinde hicbir etkisi olmadigini, seni uzemedigini gorunce sinir olacak. Bir insana en agir gelecek ceza yok sayilmak.
yapabilirim umarım

K.valide ye inat çok mutluyuz modu ver..
Kıskansın ve seni gelini olduğunu kabul etse de etmesede gelinisin. .
Sen kocanla mutluysan çokta takılma. .kimse kaynanaya bayılmıyor.
.

K.valide ye inat çok mutluyuz modu ver..
Kıskansın ve seni gelini olduğunu kabul etse de etmesede gelinisin. .
Sen kocanla mutluysan çokta takılma. .kimse kaynanaya bayılmıyor.
.
kocamla mutluyum ama eşim 4 5 yıl önce kv deye gidecegimiz zaman annem çok kıskanıyor hasta oluyor kadın benden uzak dur annemlerde tamam mı demişti ve 4 5 yıldır böyle eşim orada beni hiç görmez buz gibi sogur

Hey Allah'ım olaya bak ya. Anası kıskanırmış,soğuk duracakmış bilmem ne. Hasta ruhlu kayınvalide ve onu durduramayan oğlu.

Biz de büyüklerin yanında mıç mıç değiliz ama soğuk durmak ne demek. Sen karısısın onun. Ne Saçma durumlar bunlar ya.

Hastaya yaa, o zaman sizi o da evinde istemiyordur ki, ne guzel sebep iste. Kocanin illa goturcem demesi tuhaf, bir de benden uzak dur dedikten sonra.
Yaw askim sen anneciginle kaliteli vakit gecir, ben de disarda islerimi halledeyim, iki arkadasimi goreyim falan de. Surekli yapisik olmak zorunda mi evli ciftler. Hic anlamiyorum ben bu kurumu.

aynını eşime de söyledim ama o zaman annemi bilmezsin sen demişti haklıyımış kv de de aşırı bi sinir ve öfke kontrölsüzlüğü var sakinleştirici ilaç ve depresyon hapları kullanıyor bi kere birini kafaya takmaya görsün normalde iyidir hoştur ama beni sevemedi diger kaynımın nişanlısını ve küçük kaynımın kız arkadaşını acayip sever işte kızı arasana bi çiçek hediye falan al vs. seyler tembihler ama eşim bana tek çöp alsa yatak döşek olur

gitmeyince ben fatmaya ne yapıyorsam bak evve bile gelmiyor vs haberler gönderiyor etrafla sasırdım el mecbur gidilecek ama yıpranmak istemiyorum

eşim normalde heryere tek gider ama annesine giderken beraber gideriz öyle olması lazımmış

Diyorum ya işte hasta. Demekki takmış Kafayı sana. Eşinin dur demesi Lazım ama o da yapamıyor belli. Ne kadar az görüşürsen o kadar iyi.
Ha bir de madem bu kadar takık size neden devamlı gelip gidiyor? Insan sevmediği kişinin evine gitmek istemez.

Çocuklarının Arasında en çok eşinize mi düşkün?

evet eşimi acayip sever her eve dönüşümüzde daha biz hazırlanırken aglar hergün sabah arar eşimi işyerine ziyarete gider eşimi her gün gel oglum da görüşelim diye arar diğerleri umuru degil

geçenlerde eşimle aramızda tuhaf bi konuşma geçti kaynımın düğünü var ben şakayla karışık kocama ee artık f. eşini el üstünde tutar dedim eşim de bana bakıp artık maymun gözünü açtı sana tek bişey söylenir onunu eşine söylenmezse topumla tüfegimle giderim üstlerine benim elimde armut toplamıyor ya dedi ne demek istedi anlamadım sormadım da

Allah yardımcın olsun gitmek istemediğin yere zorla gitmek kadar iğrenç zor birşey daha yok.

Allah yardımcın olsun gitmek istemediğin yere zorla gitmek kadar iğrenç zor birşey daha yok.
evet ve ben bunu 6 yıldır yasıyorum yuvam ve çocugum için sırf kötü olan ben olmayayım diye

eşim normalde heryere tek gider ama annesine giderken beraber gideriz öyle olması lazımmış
Ee o zaman seni ezdirmeyecek bi zahmet. Nasil annem kiskaniyor, uzulur uzak dur demeyi biliyor, karim diye sana da sahip cikacak. Ne demek orada sana el gibi soguk davranmasi, iste gelin deger gormuyor diye kv iyice yuz bulsun. Ben bunu kabul etmezdim sahsen. Beraber gideceksek kari koca olarak gidecez de. Adamin da totosu kalkmis valla, ne yardan vazgecerim ne serden...miss, adam olarak dengeleri onun kurmasi gerekirken, senin sinir hasta olman pahasina hep onlarin dedigi olsun.
Off ben sistim valla.

Baska derdinizmi yok, kv nasil yuce bir sahsiyetki ona gidecegim zaman nefesim daralacak..

onemsemeyin bu kadar 3 gunluk dunya..

onları sevmiyorsun sanırım ve bir takım olaylar yaşamışsın ki ayakların geri geri gidiyor ama korkun yersiz şu an nasılsa gideceksin mecbursun buna yok yere kendi kendini yıpratma tatlım :)

eşim aşırı maço iyidir hoştur ama anne hakkı alamazmış kv de acayip beddua ediyor eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…