demi of bi umursammayı becerebilsemonları sevmiyorsun sanırım ve bir takım olaylar yaşamışsın ki ayakların geri geri gidiyor ama korkun yersiz şu an nasılsa gideceksin mecbursun buna yok yere kendi kendini yıpratma tatlım :)
düşünmemeye çalış başka şeylere odaklan gidip geleceksiniz nasılsa ömürlük onunla kalmayacaksın ki dimi yani :)demi of bi umursammayı becerebilsem
inşaallah günlerce kalmalıyız inşaallahdüşünmemeye çalış başka şeylere odaklan gidip geleceksiniz nasılsa ömürlük onunla kalmayacaksın ki dimi yani :)
selam aleyküm kızlar
uzun bi aradan sonra kv deyi ziyarete gidecegiz
ama benim kalbim şıkışıyor nefesim daralıyor ve huzursuz oluyorum
neden bilmiyorum bi kaç yıldır bu böyle kv deye her gidecemde 2 gün önceden afakanlar basıyor bunun nedeni ne ve ne yapmalıyım gitmek istemiyorum diyemem eşime zaten adam 2 ayı aşkın süredir götürmedi teklif bile etmedi
ben artık kavga etmeyi falan bıraktımaynı beenn :)) biz ne zaman gidecek olsak eşimle öncesinde kavga ederim.
geriliyorum, strese giriyorum.
çünkü kadın her görüşmemizde muhakkak bi bomba patlatır.
bigün granti kalırız eşim kalkmak istesede izin vermezler ki kv de aglar görümceyle kayınlar eşime sarılır gitmeyin ne olur abim diye kp der anan ı aglar mı bırakacan der en az 3 gün ordayız ondan sonra bu arada evlerimiz dolmuşla 10 dkGittiğinizde ne kadar oturuyorsunuz?
Eşinle anlaşarak git bari. Az oturalim Sebeplerim var biliyorsun annen istemiyor beni sevmiyor.
Bir kere anne bana değer veriyorsan eşime de ver gözlerime görüyorum yaptıklarını.
Böyle devam edeceksen artık eşimi getirmeyecegim ziyaretlerini tek başıma yapacağım. Ne sen üzül ne de eşim diyemiyor mu?
Boylelerine koca olarak saygı duyamiyorum.
Valla donu olmasın bir çulu olmasın da ailesine karşı adam gibi bir duruşu olsun en önemli kriter benim iÇin..
inşallah yatmadan geliriz evimize inşaallahbigün granti kalırız eşim kalkmak istesede izin vermezler ki kv de aglar görümceyle kayınlar eşime sarılır gitmeyin ne olur abim diye kp der anan ı aglar mı bırakacan der en az 3 gün ordayız ondan sonra bu arada evlerimiz dolmuşla 10 dk
eşim defalarca benli bensiz konuştu kv deyle ama olmuyor işte beddualar iftiralar havada uçuşuyorGittiğinizde ne kadar oturuyorsunuz?
Eşinle anlaşarak git bari. Az oturalim Sebeplerim var biliyorsun annen istemiyor beni sevmiyor.
Bir kere anne bana değer veriyorsan eşime de ver gözlerime görüyorum yaptıklarını.
Böyle devam edeceksen artık eşimi getirmeyecegim ziyaretlerini tek başıma yapacağım. Ne sen üzül ne de eşim diyemiyor mu?
Boylelerine koca olarak saygı duyamiyorum.
Valla donu olmasın bir çulu olmasın da ailesine karşı adam gibi bir duruşu olsun en önemli kriter benim iÇin..
defalarca ve en az 4 5 kez evi terkettimEşini boşamayı hiç duşundun mu?
Peki ne oldu terk ettiğinde kendin mi dondun yoksa eşin vaatlerde mi bulundu?bu arada terketme bir dava aç ,kaynananda suç yok kocanın adam olup seni ezdirmemesi bir ciddiyete bakar.defalarca ve en az 4 5 kez evi terkettim
eşimin vaatleri de oldu benim geri döndüğümde eşim geldi bi kçkere ayrılamadıkPeki ne oldu terk ettiğinde kendin mi dondun yoksa eşin vaatlerde mi bulundu?bu arada terketme bir dava aç ,kaynananda suç yok kocanın adam olup seni ezdirmemesi bir ciddiyete bakar.
eşim defalarca benli bensiz konuştu kv deyle ama olmuyor işte beddualar iftiralar havada uçuşuyor
ilk 1 1 ,5 yıl küstük kv deyle ilk 6 7 ay eşim annesini hiç aramadı ama düzelen bişey yok ayrılmamızı istiyorlar kendi itiraf ettii defalarca kv de sizi boşatıncaya kadar ugrasacam diye eşim de yine Allah bilir ama dünya biraraya gelse boşamam fatmayı dediKonuşma ise yaramiyorsa gorusmeyerek koyacak tepkisini bir süre sonra düzeltir kendini. Ne yani ömür boyu böyle çekecek misiniz?
ilk 1 1 ,5 yıl küstük kv deyle ilk 6 7 ay eşim annesini hiç aramadı ama düzelen bişey yok ayrılmamızı istiyorlar kendi itiraf ettii defalarca kv de sizi boşatıncaya kadar ugrasacam diye eşim de yine Allah bilir ama dünya biraraya gelse boşama fatmayı dedi
Hep zaten fedakârlık yapmak adına, kötü olmamak adına yapıyoruz ama işte giden bizden gidiyor, olan bize oluyor maalesef. İnan seni çok ama çok iyi anlıyorumevet ve ben bunu 6 yıldır yasıyorum yuvam ve çocugum için sırf kötü olan ben olmayayım diye
öyle ama işte yapabilsem biraz sıkıntımı anlatırsam rahatlarım diye düşündümEe kocan bu kadar tepki gösteriyor madem onun hatrina arada git. Sağır ol duyma sen de.. Bu kadar kafana takman anlamsız. Her yolu denemissiniz çünkü. Geriye arada bir gidip duymamak gülüp geçmek kalıyor..
belki kazanan bizizdir belli olmaz umarım avuntu degildirHep zaten fedakârlık yapmak adına, kötü olmamak adına yapıyoruz ama işte giden bizden gidiyor, olan bize oluyor maalesef. İnan seni çok ama çok iyi anlıyorum
Eşin bunu bile bile neden seni annesine götürüyor ki yada neden sizi bir araya getiriyor. E bu kadar olay olmuş yani gitmek istemezsin, tabi gidilecek olduğu zaman günler öncesinden gerilirsin bacım yailk 1 1 ,5 yıl küstük kv deyle ilk 6 7 ay eşim annesini hiç aramadı ama düzelen bişey yok ayrılmamızı istiyorlar kendi itiraf ettii defalarca kv de sizi boşatıncaya kadar ugrasacam diye eşim de yine Allah bilir ama dünya biraraya gelse boşamam fatmayı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?