neden böyle hissediyorum

onları sevmiyorsun sanırım ve bir takım olaylar yaşamışsın ki ayakların geri geri gidiyor ama korkun yersiz şu an nasılsa gideceksin mecbursun buna yok yere kendi kendini yıpratma tatlım :)
demi of bi umursammayı becerebilsem

aynı beenn :)) biz ne zaman gidecek olsak eşimle öncesinde kavga ederim.
geriliyorum, strese giriyorum.
çünkü kadın her görüşmemizde muhakkak bi bomba patlatır.

aynı beenn :)) biz ne zaman gidecek olsak eşimle öncesinde kavga ederim.
geriliyorum, strese giriyorum.
çünkü kadın her görüşmemizde muhakkak bi bomba patlatır.
ben artık kavga etmeyi falan bıraktım

Gittiğinizde ne kadar oturuyorsunuz?
Eşinle anlaşarak git bari. Az oturalim Sebeplerim var biliyorsun annen istemiyor beni sevmiyor.
Bir kere anne bana değer veriyorsan eşime de ver gözlerime görüyorum yaptıklarını.
Böyle devam edeceksen artık eşimi getirmeyecegim ziyaretlerini tek başıma yapacağım. Ne sen üzül ne de eşim diyemiyor mu?

Boylelerine koca olarak saygı duyamiyorum.
Valla donu olmasın bir çulu olmasın da ailesine karşı adam gibi bir duruşu olsun en önemli kriter benim iÇin..

bigün granti kalırız eşim kalkmak istesede izin vermezler ki kv de aglar görümceyle kayınlar eşime sarılır gitmeyin ne olur abim diye kp der anan ı aglar mı bırakacan der en az 3 gün ordayız ondan sonra bu arada evlerimiz dolmuşla 10 dk

inşallah yatmadan geliriz evimize inşaallah

eşim defalarca benli bensiz konuştu kv deyle ama olmuyor işte beddualar iftiralar havada uçuşuyor

defalarca ve en az 4 5 kez evi terkettim
Peki ne oldu terk ettiğinde kendin mi dondun yoksa eşin vaatlerde mi bulundu?bu arada terketme bir dava aç ,kaynananda suç yok kocanın adam olup seni ezdirmemesi bir ciddiyete bakar.

Peki ne oldu terk ettiğinde kendin mi dondun yoksa eşin vaatlerde mi bulundu?bu arada terketme bir dava aç ,kaynananda suç yok kocanın adam olup seni ezdirmemesi bir ciddiyete bakar.
eşimin vaatleri de oldu benim geri döndüğümde eşim geldi bi kçkere ayrılamadık

Konuşma ise yaramiyorsa gorusmeyerek koyacak tepkisini bir süre sonra düzeltir kendini. Ne yani ömür boyu böyle çekecek misiniz?
ilk 1 1 ,5 yıl küstük kv deyle ilk 6 7 ay eşim annesini hiç aramadı ama düzelen bişey yok ayrılmamızı istiyorlar kendi itiraf ettii defalarca kv de sizi boşatıncaya kadar ugrasacam diye eşim de yine Allah bilir ama dünya biraraya gelse boşamam fatmayı dedi

Ee kocan bu kadar tepki gösteriyor madem onun hatrina arada git. Sağır ol duyma sen de.. Bu kadar kafana takman anlamsız. Her yolu denemissiniz çünkü. Geriye arada bir gidip duymamak gülüp geçmek kalıyor..

evet ve ben bunu 6 yıldır yasıyorum yuvam ve çocugum için sırf kötü olan ben olmayayım diye
Hep zaten fedakârlık yapmak adına, kötü olmamak adına yapıyoruz ama işte giden bizden gidiyor, olan bize oluyor maalesef. İnan seni çok ama çok iyi anlıyorum

Ee kocan bu kadar tepki gösteriyor madem onun hatrina arada git. Sağır ol duyma sen de.. Bu kadar kafana takman anlamsız. Her yolu denemissiniz çünkü. Geriye arada bir gidip duymamak gülüp geçmek kalıyor..
öyle ama işte yapabilsem biraz sıkıntımı anlatırsam rahatlarım diye düşündüm

Hep zaten fedakârlık yapmak adına, kötü olmamak adına yapıyoruz ama işte giden bizden gidiyor, olan bize oluyor maalesef. İnan seni çok ama çok iyi anlıyorum
belki kazanan bizizdir belli olmaz umarım avuntu degildir

Eşin bunu bile bile neden seni annesine götürüyor ki yada neden sizi bir araya getiriyor. E bu kadar olay olmuş yani gitmek istemezsin, tabi gidilecek olduğu zaman günler öncesinden gerilirsin bacım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…