canım yaptığın terbiyesizliği yaşına veriyorum.. :mymeka:
ben de genç oldum hatta hala gencim...ben de liseye hatta üniversiteye gittim ama sizin yaşınızdaki insanların öncelikli olarak okullarını düşünmelerei taraftarıyım.
aileler binbir güçlükle çocuklarını okuymaya çalışıyorlar(hele hele bu ekonomik krizde)
ve ailen de seni eminim binbir umutla okutuyordur ama kızları maalesef nelerin peşinde..eminim daha reşit bile değilsin bu yüzden o şekilde konuşuyorum...
burda beni bilen bilir ben kimseyi yargılamam hatta dediğin gibi değil çağdışı gayet modern bir insanım...ama ailen kimbilir seni nerede biliyordu sen aşkının kollarında huzur bulurkenaşkının kollarında uyurken...seni yargılamıyorum bu tür şeylere karşı değilim ama senin hem yaşın hem konumun gereği bu tür şeyler yaşaman çok yanlış...ister yargılıyorum olarak anla ister tavsiyede bulunuyorum olarak anla...daha sonra pişman olmaman açısından bir abla öğüdü sana..sen aşkının kollarında bulduğun huzuru düşünürken aşkın ders çalışıp üniversiteyi kazanmış seni çoktaaan unutmuş olur sen de arkasından bakakalırsın