- 15 Ekim 2023
- 26
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi cubukkrakerr
-
Olay soğutmaya çalışmak gibi değil çünkü fark etmiyor bileSizi kendinden soğutmaya çalışıyor gibi. Onu da kendinizi de daha fazla uğraştırmadan salın gitsin.
Evlilik versiyonunu dusunemiyorumBir erkek kendini evlenmeden salmissa ve ilgisiz se
Bir kere öncelikle bu hem kendine saygısıyla hem de karşındakine saygısı ile ilgili. Mesela markete giderken bile pespaye pespaye gitmek istemem. Üstüm başım düzgün ve de temiz olmak isterim. Olur insan evde birkaç gün saldığı pespaye pijamalarla gezdiği olur da sevgilim dediği kişinin yanına da kendine özen göstermeden gitmesi, kendini bu konuda koyvermesi pek güzel şeylere işaret değil. Hani belki morali bozuktur, günlük bir durumdur neyse de, sürekli böyle olmaya başladı ise ileride evde de muhtemelen don-atlet altında uzun çorap elinde kumanda çay yok mu çaaayy diye seslenen tiplerden olabilir. Ve de sizin yanınızda sürekli telefonla uğraşması da ilgisiz ve saygısız olduğunu gösteriyor. Muhtemelen siz bir şey söylersiniz duymaz bile yarın öbür gün, telefona öyle boş boş bakar. Siz de kudurur kudurur aloo sana diyorum dersiniz, tartışma, haa nee? (boş bakışlar) ne alakası var ya ben seni dinliyorum muhabbetleri, iyi sen bakmaya devam et dinlemene de gerek yok deyip ayrılış, the end. Hala daha eşimin yanında tiksinilecek şeyler yapmamaya özen gösteririm. Evlenmemişken hele ne münasebet. Olur insan kaçırır falan özür diler. Ne bu iyice rahatlaşmış. Kokmuş çoraplarını suratınıza attığını görür gibiyim. Bir konuşun sıkıntılı bir dönem mi yoksa geneli bu mu öğrenmek lazım. Yoksa hiç çekilir gibi değil.Selam hanımlar. Erkek arkadaşım artık yanima gelirken hiç kendine özen göstermiyor. Giyim kuşam. Benim yanımda önceden çekinecegi şeyleri şimdilerde yapıyor. Hiç tiksinir mi vs dusunmuyor. Asirii kilo aldı vermek için bir çabası yok. (Görüntüden değil sağlığından dolayı vermesini istiyorum yoksa fark etmez o ayri) ama yine de o kadar spora git dememe rağmen gitmiyor ya da başka bir çabası yok. Buluştuğumuzda kafası hep telefonda
Gibi gibi örnekler
İlişkiden soğumuş. Artık değer vermiyor salmış yani. Ayrılmıyor da. Böyle yaparak sizin bitirmenizi bekliyor gibiOlay soğutmaya çalışmak gibi değil çünkü fark etmiyor bile
Sevgiliniz değişmedi gerçek yüzünü gösterdi. Ben olsam gözünün yaşına bakmaz götüne tekmeyi vururdum.Selam hanımlar. Erkek arkadaşım artık yanima gelirken hiç kendine özen göstermiyor. Giyim kuşam. Benim yanımda önceden çekinecegi şeyleri şimdilerde yapıyor. Hiç tiksinir mi vs dusunmuyor. Asirii kilo aldı vermek için bir çabası yok. (Görüntüden değil sağlığından dolayı vermesini istiyorum yoksa fark etmez o ayri) ama yine de o kadar spora git dememe rağmen gitmiyor ya da başka bir çabası yok. Buluştuğumuzda kafası hep telefonda
Gibi gibi örnekler
32 yaşın hayat tecrübesiyle hala 16 yaş gibi davranmayı anlamıyorum.Selam hanımlar. Erkek arkadaşım artık yanima gelirken hiç kendine özen göstermiyor. Giyim kuşam. Benim yanımda önceden çekinecegi şeyleri şimdilerde yapıyor. Hiç tiksinir mi vs dusunmuyor. Asirii kilo aldı vermek için bir çabası yok. (Görüntüden değil sağlığından dolayı vermesini istiyorum yoksa fark etmez o ayri) ama yine de o kadar spora git dememe rağmen gitmiyor ya da başka bir çabası yok. Buluştuğumuzda kafası hep telefonda
Gibi gibi örnekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?