- 15 Ekim 2023
- 26
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi cubukkrakerr
-
Aslında evet ama anlam veremedigim için üzdü beni ama haklısınız böyle şeylere üzülmemek lazımAman boşverin. Sizde ilgilenmeyin, sormayın. Üzülecek bişi değil bu konu
Gerçekten öyle bunu çok daha iyi anlıyorumHerkesin huyu aynı olmuyor.
Selamlar hanimlar. Buraya uye olup fikir almak isteyecek kadar içerledigim bir durum var. Anlam veremiyorum. Benimle yaşıt olan bir kuzenim var halamın kızı. Aynı sehirdeydik cocuklugumuz birlikte geçti. Evlendi başka şehire gitti. Çok tatlı bi bebekleri oldu doğduğu günden beri onu çok seviyorum. Şimdi 3 yaşında. Ara ara geliyorlar çok sık gelmiyorlar. Bebisini çok seviyorum çok sevimli. zaten sık sık da görmediğim için her geldiğinde ona hediyeler alırım beraber oldugumuzda oyunlar oynarız o da beni sever o kadar uzun süre gormemesine rağmen görünce hatırlar güler oynarız klasik teyze yeğen ilişkisi. Ama kuzenim bariz bir şekilde söylemese de bu durumdan rahatsız oluyor tam emin değildim bana mı öyle geliyor diyordum ama artık eminim çünkü anlamam için iyice belli etmeye başladı. Fotoğraf video istediğimde gecistiriyor atmıyor. Ya da görüntülü konuşalım bı ara diye plan yapıyoruz beni aramıyor ama bana dönüş yapmadığı zaman halamı arıyor ya da ona gönderiyor halamla biz yan yanayken kaç kere denk geldik (bizim yan yana oldugumuzu bilmiyor o anlarda). Durumunda çocuğunu paylaştığında bir şey yazdığımda cevap vermiyor görüldü yapıyor önceleri yoğun, ev işleri bebek falan bakamiyordur bile diyordum ama konu çocuk değil de başka bir şey oldugunda gayet sohbet ediyor cevap veriyor ya da gecistirmiyor. Geldiklerinde de bin türlü bahane bulup görüşmememizi sağlıyor gibi birçok örnek. Sizce neden? ben bi anlam veremiyorum da. Hani bunaltiyorum falan diyeceğim ama öyle bir durum da yok. Mesela iki aydır yoklarsa maksimum iki üç kere sormusumdur ozledigimi belirtmisimdir. Ben kendi çocuğumdan başka cocuklari sevmem oyle bi duskunlugum yok demisligi de var. Benim sevgim ona garip mi geliyor acaba, bilmiyorum tahmin yürütüyorum. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Bunun nesi tuhaf ki? özlediğim için burda olmadiklari ve uzakta olduklari için başka ne için olabilir kiEvet tuhaf bence de.
Kuzen çocuğunun fotoğrafını niye istiyorsunuz ki?
Artı bence minicik bebekle görüntülü görüşme yapmayın.
Ne bileyim,bana acayip geldi.Bunun nesi tuhaf ki? özlediğim için burda olmadiklari ve uzakta olduklari için başka ne için olabilir ki
Bu herkes arasında olan bir şey arkadaslarim ben istemeden sormadan durup dururken atar mesela hiç garip karsilamamistim
Hiç böyle dusunmemistim gercekten. Olaya farklı açıdan bakmamı sağladı. Şahsen aklıma bile gelmezdi herkes böyledir diye düşünüyordum. Arada km ler olunca telefonlar uzağı yakın yapınca sıradan şeyler gibi geliyor bana ama herkes böyle düşünmüyor olabilir tabiki bu kısmı hiç düşünmemistim bileBana ilginç geldi yok video at resim at demek benimde yigenlerim var çok severim ama hiç böyle taleplerim olmadı,kardeşleriminde bana öyle talepleri olmadı.
Abartmayın isterseniz insan sevdiğinin fotografını ıster ozler yegenımı cok ozluyorum ve fotografını ıstıyorum arada açıp bakıyorum goruntulu arıyorum ayrıca kısı yabancıdan ıstemıyor sevdığı kuzenının çocuğu dunyanın en normal şeyi belliki kardeş gibi büyümüşler bence anne gereksız kıskanclık yapıyor gereksizNe bileyim,bana acayip geldi.
Kuzenlerimle zaten çok mesafeliyim de yeğen severim,kocamın kuzeninin bebeğini severim,arkadaşlarımın bebeklerini çok severim de fotoğraf istemek aklıma bile gelmez.
Onlar fotoğraf istese de kızarım.
Görüntülü görüşmeye baştan karşıyım zaten.
Müsait olduğumuzda görüşülür o kadar.
Anladim haklisiniz alttaki hanimefendi de sizin gibi düşünmüş. Benim için o kadar normal bir şeydi ki aksini düşünmedim aklıma bile gelmedi, olabilir belki deNe bileyim,bana acayip geldi.
Kuzenlerimle zaten çok mesafeliyim de yeğen severim,kocamın kuzeninin bebeğini severim,arkadaşlarımın bebeklerini çok severim de fotoğraf istemek aklıma bile gelmez.
Onlar fotoğraf istese de kızarım.
Görüntülü görüşmeye baştan karşıyım zaten.
Müsait olduğumuzda görüşülür o kadar.
Görmemişin bir çocuğu olmuş diyesim geldi, çocuk dediğin sevgiyle büyür, sevmenizi istemiyor gibi geldi bana.Selamlar hanimlar. Buraya uye olup fikir almak isteyecek kadar içerledigim bir durum var. Anlam veremiyorum. Benimle yaşıt olan bir kuzenim var halamın kızı. Aynı sehirdeydik cocuklugumuz birlikte geçti. Evlendi başka şehire gitti. Çok tatlı bi bebekleri oldu doğduğu günden beri onu çok seviyorum. Şimdi 3 yaşında. Ara ara geliyorlar çok sık gelmiyorlar. Bebisini çok seviyorum çok sevimli. zaten sık sık da görmediğim için her geldiğinde ona hediyeler alırım beraber oldugumuzda oyunlar oynarız o da beni sever o kadar uzun süre gormemesine rağmen görünce hatırlar güler oynarız klasik teyze yeğen ilişkisi. Ama kuzenim bariz bir şekilde söylemese de bu durumdan rahatsız oluyor tam emin değildim bana mı öyle geliyor diyordum ama artık eminim çünkü anlamam için iyice belli etmeye başladı. Fotoğraf video istediğimde gecistiriyor atmıyor. Ya da görüntülü konuşalım bı ara diye plan yapıyoruz beni aramıyor ama bana dönüş yapmadığı zaman halamı arıyor ya da ona gönderiyor halamla biz yan yanayken kaç kere denk geldik (bizim yan yana oldugumuzu bilmiyor o anlarda). Durumunda çocuğunu paylaştığında bir şey yazdığımda cevap vermiyor görüldü yapıyor önceleri yoğun, ev işleri bebek falan bakamiyordur bile diyordum ama konu çocuk değil de başka bir şey oldugunda gayet sohbet ediyor cevap veriyor ya da gecistirmiyor. Geldiklerinde de bin türlü bahane bulup görüşmememizi sağlıyor gibi birçok örnek. Sizce neden? ben bi anlam veremiyorum da. Hani bunaltiyorum falan diyeceğim ama öyle bir durum da yok. Mesela iki aydır yoklarsa maksimum iki üç kere sormusumdur ozledigimi belirtmisimdir. Ben kendi çocuğumdan başka cocuklari sevmem oyle bi duskunlugum yok demisligi de var. Benim sevgim ona garip mi geliyor acaba, bilmiyorum tahmin yürütüyorum. Sizlerin fikirlerini merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Sadece Lale hanım değil altta bir hanımefendi daha aynı şeyi yazınca kendimi sorguladim. Aynı sizin gibi düşünüyorum ama herkes böyle düşünmüyor demek ki rahatsız olan da varmis inanın aklıma gelmezdi bu yonden bakmakAbartmayın isterseniz insan sevdiğinin fotografını ıster ozler yegenımı cok ozluyorum ve fotografını ıstıyorum arada açıp bakıyorum goruntulu arıyorum ayrıca kısı yabancıdan ıstemıyor sevdığı kuzenının çocuğu dunyanın en normal şeyi belliki kardeş gibi büyümüşler bence anne gereksız kıskanclık yapıyor gereksiz
Siz tam olarak bensiniz. Benim çocuğum yok, ama olsaydi yakinlarim tarafından sevilmesi ozlenmesi hoşuma giderdi mutlu olurdumAyy sanki alıp eve götürüyorlar ne bu annelerin kıskançlığı ne kadar yabani olduk eskiden beri çocuklar sevilir herşeyin küçüğü sevilir oynanır ne bu esirgeme
Ay tamamen kuzeninizin bencilliği kıskançlığı benim size tek tavsiyem ondan uzak durmanız en güzel cevap olurSadece Lale hanım değil altta bir hanımefendi daha aynı şeyi yazınca kendimi sorguladim. Aynı sizin gibi düşünüyorum ama herkes böyle düşünmüyor demek ki rahatsız olan da varmis inanın aklıma gelmezdi bu yonden bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?