- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
- Konu Sahibi cubukkrakerr
-
Bende hamileyim ve çocukları çok severim dışarda bi çocuk da görsem onu izlerim bana cok masum ve sevımlı geliyorlar illa art niyet mi olcak ne kadar tuhaflaştıkSiz tam olarak bensiniz. Benim çocuğum yok, ama olsaydi yakinlarim tarafından sevilmesi ozlenmesi hoşuma giderdi mutlu olurdum
Kesinlikle. Çevresinden ne kadar sevgi görürse o kadar güzel bir şey bence bir çocuk için. Ki biz yedi kat yabancı değiliz. Bunaltan bir tip de değilim ayda yılda bir özlemişim sevgimi belli etmişim bence bir gariplik yok ama rahatsız olan oluyor demek ki buradaki birkaç yorumdan da goruldugu üzreGörmemişin bir çocuğu olmuş diyesim geldi, çocuk dediğin sevgiyle büyür, sevmenizi istemiyor gibi geldi bana.
Öyle yapacagim yüzsüz degilim cidden kırıldım gerek yoktu bunaAy tamamen kuzeninizin bencilliği kıskançlığı benim size tek tavsiyem ondan uzak durmanız en güzel cevap olur
O kadar bensiniz ki. Rabbim sizin gibi insanlar çıkarsın her zaman karşımaBende hamileyim ve çocukları çok severim dışarda bi çocuk da görsem onu izlerim bana cok masum ve sevımlı geliyorlar illa art niyet mi olcak ne kadar tuhaflaştık
Öyle sanırımSevginiz mi ağır geldi
Çok teşekkür ediyorum Rabbim sizin de karşınıza hep iyi insanlar çıkarsınÖyle yapacagim yüzsüz degilim cidden kırıldım gerek yoktu buna
O kadar bensiniz ki. Rabbim sizin gibi insanlar çıkarsın her zaman karşıma
Evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
Sanmiyorum çünkü çok takipcili bir hesabı var çok sık paylaşıyor her yerde her mecradaNazar değer diye korkuyordur kesin
Bana da yeğenleri aşırı özlemek/sevmek abartılı geliyor.Abartmayın isterseniz insan sevdiğinin fotografını ıster ozler yegenımı cok ozluyorum ve fotografını ıstıyorum arada açıp bakıyorum goruntulu arıyorum ayrıca kısı yabancıdan ıstemıyor sevdığı kuzenının çocuğu dunyanın en normal şeyi belliki kardeş gibi büyümüşler bence anne gereksız kıskanclık yapıyor gereksiz
Aaa iyi ya!Sanmiyorum çünkü çok takipcili bir hesabı var çok sık paylaşıyor her yerde her mecrada
Minicik dediğiniz 3 yaşına gelmişBana da yeğenleri aşırı özlemek/sevmek abartılı geliyor.
Dünya telaşesinde yeğenimin fotoğrafına bakmak aklıma bile gelmez,ne yalan söyleyeyim. Belki de ben soğuk bir insanımdır…
Tekrar söylüyorum. Minicik bebeğimi de görüntülü görüştürme yaptırmam hiç kimseyle. Büyüyünce kendi istiyorsa yapsın görüşmelerini.
KullanmiyorumAaa iyi ya!
Özleyince sosyal medyadan baksanız daha iyi olmaz mı?
Ayy gerçekten çok soğuksunuz amaç ıletısım anlayamadınız sanırımAaa iyi ya!
Özleyince sosyal medyadan baksanız daha iyi olmaz mı?
Hanimefendinin hayata bakışı çok farklı bizim gözümüzden bakacagini ve anlayabilecegini sanmiyorum belli ki daha bireysel bir yaşamı tercih ediyor ve samimiyetten hoslanmiyor. Yeğenleri özlemek aşırı ve abartı geliyor diyor. Daha ötesi var mıMinicik dediğiniz 3 yaşına gelmişbencede sizin soğukluğunuz yeğenim beni özlüyor hala seni çok özledim ne zaman geleceksin diyor aramayım sormayayım da unutsun mu bu sevgiyi annesiyle de aramızda baslarda soğukluk vardı yeğenim doğunca onu ne kadar sevdiğimi görünce aradaki sogukluk da kalktı ıkı bacı gibiyiz sevgi iyileştirir aramak sormak güzelleştirir yeğenlerinize ilgi gösterin derim.
Minicik dediğiniz 3 yaşına gelmişbencede sizin soğukluğunuz yeğenim beni özlüyor hala seni çok özledim ne zaman geleceksin diyor aramayım sormayayım da unutsun mu bu sevgiyi annesiyle de aramızda baslarda soğukluk vardı yeğenim doğunca onu ne kadar sevdiğimi görünce aradaki sogukluk da kalktı ıkı bacı gibiyiz sevgi iyileştirir aramak sormak güzelleştirir yeğenlerinize ilgi gösterin derim.
Ayy gerçekten çok soğuksunuz amaç ıletısım anlayamadınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?