Neden böyle yapıyor

Siz hoslandiysaniz konuşun bence...hayat kısa. Ne olacak ki biraz sohbet etseniz.

Siz hoslandiysaniz konuşun bence...hayat kısa. Ne olacak ki biraz sohbet etseniz.
Cesaretim yok. Emin olamadığımdan.. hep gittiğim için bu sefer mimlenmek istemiyorum. Belki o da benden emin değildir çünkü ben duygularımı belli etmem dışardan herkes çok havalı görünüyorsun der

Ooo bi de yıllardır süren bişey. Üzgünüm etkileniyor olsa çoktan bir adım atardı. Erkek milleti o kadar sabırlı ve ince düşünen varlıklar değiller.

yaa şurdan baksana bi, bence jeneratör çıkacaksın :)

hayat sana git atak ol diyor, enerji bombasısın diyor
benim davet beklemem lazımmış :) bi de harbi kendi başvurduğum işten mesela hiç dönüş olmaz ama beni arayıp bulanla anlaşırım falan :)
Ahahahh desene etrafıma enerci saçıyorum. Düşününce hep öyle ama gerçekten. Çok adım atıyorum ben istediğim bişey için. Elde edene kadar da zorlarım

Yas kac 10 mu

Yaş kaç beybi

Aaa online mı aldın? Çok iyiymiş. Bilindik biri mi

yes orlayn aldım
ya belki bu konuyu bilenler için tanıdıktır bana merak edince bi arkadaşım önermişti
birkaç ay instada paylaşımlarını yazım tarzını takip ettim hoşuma gidince danışmanlık aldım
belki ileride eğitimini de alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…