- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Siz hoslandiysaniz konuşun bence...hayat kısa. Ne olacak ki biraz sohbet etseniz.Ben de bunu düşündüm aslında önceki yıllarda paylaşımnda kışın sobalı evde şapka taktığını falan görmüştüm yani belki de bu yüzden hiç yakınlaşamadı ben öyle paraları harcarken cesaret edemedi.
Cesaretim yok. Emin olamadığımdan.. hep gittiğim için bu sefer mimlenmek istemiyorum. Belki o da benden emin değildir çünkü ben duygularımı belli etmem dışardan herkes çok havalı görünüyorsun derSiz hoslandiysaniz konuşun bence...hayat kısa. Ne olacak ki biraz sohbet etseniz.
Ooo bi de yıllardır süren bişey. Üzgünüm etkileniyor olsa çoktan bir adım atardı. Erkek milleti o kadar sabırlı ve ince düşünen varlıklar değiller.Ben de bunu düşündüm aslında önceki yıllarda paylaşımnda kışın sobalı evde şapka taktığını falan görmüştüm yani belki de bu yüzden hiç yakınlaşamadı ben öyle paraları harcarken cesaret edemedi.
Yazlıkta da çay bahçesinde okey falan oynanmaz mı? Ne bileyim yürüyüş yapılır, 15 kişi dondurma yemeye gidilir.
Gerçi ilk kez gittiği yerse herkes sosyal böcek değil. Benim çocukken diğerlerinin yanına gidip “arkadaş olabiliii miyiz” cümlem ergenlik sonrası kendime yaşıt bir grubu gözüme kestirip “selam ben şu evde kalıyorum, dün geldim sizi eğlenirken gördüm aranıza katılmak istedim” cümlesine dönüştü. Tatilde bir gün arkadaşsız kalmadım hiçÇünkü sosyal böcek olmak bunu gerektirir. Otelde animasyon ekibiyle kanka olmuşluğum var
Ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yok ama haklı çıktın.yaa şurdan baksana bi, bence jeneratör çıkacaksın :)
Jovian Archive
The official site of the Human Design System and the work of Ra Uru Hu.www.jovianarchive.com
Ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yok ama haklı çıktın.
Ahahahh desene etrafıma enerci saçıyorum. Düşününce hep öyle ama gerçekten. Çok adım atıyorum ben istediğim bişey için. Elde edene kadar da zorlarımhayat sana git atak ol diyor, enerji bombasısın diyor
benim davet beklemem lazımmış :) bi de harbi kendi başvurduğum işten mesela hiç dönüş olmaz ama beni arayıp bulanla anlaşırım falan :)
Ay ben de maydonoz olup baktımyaa şurdan baksana bi, bence jeneratör çıkacaksın :)
Jovian Archive
The official site of the Human Design System and the work of Ra Uru Hu.www.jovianarchive.com
Yas kac 10 muMerhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Ana resmen aynıyız
Aynı ortamda birbirimize yanlamıs olabilir miyiz??? Olamaz mı olabilir…Ana resmen aynıyız
Sayende ben deyeni öğreniyorum ben de çok merak saldım
Her şey mümkün şu durumda. Ama enercilerimiz çarpışmış ortaya negatif enerci de çıkmış olabilirAynı ortamda birbirimize yanlamıs olabilir miyiz??? Olamaz mı olabilir…
Aynı ortamda biz:Her şey mümkün şu durumda. Ama enercilerimiz çarpışmış ortaya negatif enerci de çıkmış olabilir
Yaş kaç beybiŞöyle ki 10 bilet daha uyguna gelirken ben tek tek falan alıyorum gittikçe o da her zaman geliyorsun kampanyalı alsana diyor yani benim tek tek almamın daha çok işlerine gelmesi gerekmez mi? Aynı zamanda senelerdir gidiyorum oraya her fırsatta bu gibi mevzular açıp konuşmaya çalıştığını düşünüyorum örneğin biletimi almayı unutur her alışımda cümlemi teyit ettirir bu kadar binince miden bulanmıyor mu falan diye sorar. Kuzenlerim de ne zaman o abi sana bakıyor deseler göz göze geliyorum. En az ihtimalle ilgilendiğini düşünüyordum. Eksik anlattım ben de kabul ediyorum aman hemen de dalga geçin
Sayende ben de
Aaa online mı aldın? Çok iyiymiş. Bilindik biri miya ben kendime danışmanlık aldım
kız bir anlattı oha dedim cidden bunları yapmam bunları yapmamam lazım
Aaa online mı aldın? Çok iyiymiş. Bilindik biri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?