hoşlansa ne olacak?Merhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Çünkü kampanyalı bilet alırsanız biletçiyi her gün göremezsiniz.Komedyen misin acaba agagsghsh hemen bilet alaym kampanyasız kampanyalı biletlerden hoşlanmıyorum da.
Tatil beldesinde yapılacak başka pek aktivite yok ben de sıkıldığımm için gidiyoum ve seviyorum eğleniyorum lunapark genç yaşlı herkesle dolu tamam siz gitmiyorsunuz ok. İnandım.
Düşünceli biriymiş.Merhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Tatil beldesinde nasıl yapılacak bişey olmaz ya? Gündüz denizi kumu güneşi, tekne turu, su sporları, paraşüt cart curt. Gece barı diskosu, yazlık sineması, en azından yaşıtlarla bi çay bahçesinde oturup sohbet etmesi...kitap okumak, eğitici pek çok kanalı takip etmek, hobi edinip onunla ilgilenmek de tatil beldelerinde yapılacak aktiviteler.
26 yaşında birinin oyalanmak için her gün lunaparka gitmesi bence tuhaf.
küçümsemek için demiyorum, bir yaştan sonra insanın daha dolu dolu yaşaması gerektiğini düşündüğüm için yazdım.
Sus şimdi bize de carlayacak.Çünkü kampanyalı bilet alırsanız biletçiyi her gün göremezsiniz.Margaret Hale gerilerde bişey diyordun sen?
Tatil beldesinde nasıl yapılacak bişey olmaz ya? Gündüz denizi kumu güneşi, tekne turu, su sporları, paraşüt cart curt. Gece barı diskosu, yazlık sineması, en azından yaşıtlarla bi çay bahçesinde oturup sohbet etmesi...
26 yaşında bir insanın her gün sosyalleşeceği alanlar bunlar olmalı sanki.
Yazlıkta da çay bahçesinde okey falan oynanmaz mı? Ne bileyim yürüyüş yapılır, 15 kişi dondurma yemeye gidilir.hangi tatil beldesi acaba ?
ama ne biliyim illa bir yaşıt vardır. yazlık kafasıysa zaten yazlık ev demek. evin içinde de bir sürü şey yapar insan.
hani eskiden tatil beldelerinin bazılarında sadece aile çay bahçeleri olurdu ama şimdi her yerde her şey var.
bölgeyi merak ettim
Bence çocuk hergün lunaparka giden birinden hoşlanmıyordurMerhaba arkadaşlar sürekli gittiğim bi eğlence merkezinde bi çocuk var ben de bileti günlük alıyorum kampanyaları var onların da neden kampanyalı bilet almıyorsun her gün biniyorsun nasılsa dedi ne zaman basımı kaldırıp baksam göz göze geliyoruz sizce hoşlanıyor olabilir mi
Kitap okuyup denize gidip yüzüyorum genel manada bilinçli de bi insanım. Akşam pek aktivitesi yok bu yüzden eğlence mekanını seviyorumkitap okumak, eğitici pek çok kanalı takip etmek, hobi edinip onunla ilgilenmek de tatil beldelerinde yapılacak aktiviteler.
26 yaşında birinin oyalanmak için her gün lunaparka gitmesi bence tuhaf.
küçümsemek için demiyorum, bir yaştan sonra insanın daha dolu dolu yaşaması gerektiğini düşündüğüm için yazdım.
Ben çok girişken değilim pek arkadasım yokYazlıkta da çay bahçesinde okey falan oynanmaz mı? Ne bileyim yürüyüş yapılır, 15 kişi dondurma yemeye gidilir.
Gerçi ilk kez gittiği yerse herkes sosyal böcek değil. Benim çocukken diğerlerinin yanına gidip “arkadaş olabiliii miyiz” cümlem ergenlik sonrası kendime yaşıt bir grubu gözüme kestirip “selam ben şu evde kalıyorum, dün geldim sizi eğlenirken gördüm aranıza katılmak istedim” cümlesine dönüştü. Tatilde bir gün arkadaşsız kalmadım hiçÇünkü sosyal böcek olmak bunu gerektirir. Otelde animasyon ekibiyle kanka olmuşluğum var
Bölge daha mutasıp bi yer yaşlı kafası. Annem babamla gittiğim için yanımda arkadasım kardeşim vs yok tek takılıyorumhangi tatil beldesi acaba ?
ama ne biliyim illa bir yaşıt vardır. yazlık kafasıysa zaten yazlık ev demek. evin içinde de bir sürü şey yapar insan.
hani eskiden tatil beldelerinin bazılarında sadece aile çay bahçeleri olurdu ama şimdi her yerde her şey var.
bölgeyi merak ettim
Kitap okuyup denize gidip yüzüyorum genel manada bilinçli de bi insanım. Akşam pek aktivitesi yok bu yüzden eğlence mekanını seviyorum
Ben de bunu düşündüm aslında önceki yıllarda paylaşımnda kışın sobalı evde şapka taktığını falan görmüştüm yani belki de bu yüzden hiç yakınlaşamadı ben öyle paraları harcarken cesaret edemedi.Kampanya onerdigine göre ev gecindiren bi çocuk bu belli.
Müzik var yok arkadasımlunapark eğlence mekanı değil ama
eğlence mekanında müzik olur dans olur kokteyl olur
başka arkadaşınız yok mu ?
Bölge daha mutasıp bi yer yaşlı kafası. Annem babamla gittiğim için yanımda arkadasım kardeşim vs yok tek takılıyorum
Bahsettiğim yer yaşlı kafası gündüz takılıyorum zaten gece başka alan yok eğlenceli sahilde de sap erkekler oturuyor cesaret edemiyorum tek başıma gidip oturmayaTatil beldesinde nasıl yapılacak bişey olmaz ya? Gündüz denizi kumu güneşi, tekne turu, su sporları, paraşüt cart curt. Gece barı diskosu, yazlık sineması, en azından yaşıtlarla bi çay bahçesinde oturup sohbet etmesi...
26 yaşında bir insanın her gün sosyalleşeceği alanlar bunlar olmalı sanki
15 gün kalıyorum kiralayıp kalıyoruz komşu falan da tanımıyorumkomşuların çocukları falan ?
çalışıyor musunuz ? tüm yaz mı oradasınız yoksa izniniz mi denk geldi
15 gün kalıyorum kiralayıp kalıyoruz komşu falan da tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?