Neden böyle yapıyor

hoşlansa ne olacak?
O da sen niye ona bakıyorsun diye bakıyor olabilir mi?
Hoşlanmasını istiyorsan zarf atarsın olur biter. Böyle beklersen her şeyden nem kaparsın.

Tatil beldesinde yapılacak başka pek aktivite yok ben de sıkıldığımm için gidiyoum ve seviyorum eğleniyorum lunapark genç yaşlı herkesle dolu tamam siz gitmiyorsunuz ok. İnandım.

kitap okumak, eğitici pek çok kanalı takip etmek, hobi edinip onunla ilgilenmek de tatil beldelerinde yapılacak aktiviteler.
26 yaşında birinin oyalanmak için her gün lunaparka gitmesi bence tuhaf.
küçümsemek için demiyorum, bir yaştan sonra insanın daha dolu dolu yaşaması gerektiğini düşündüğüm için yazdım.

Düşünceli biriymiş.

Tatil beldesinde nasıl yapılacak bişey olmaz ya? Gündüz denizi kumu güneşi, tekne turu, su sporları, paraşüt cart curt. Gece barı diskosu, yazlık sineması, en azından yaşıtlarla bi çay bahçesinde oturup sohbet etmesi...

26 yaşında bir insanın her gün sosyalleşeceği alanlar bunlar olmalı sanki.

hangi tatil beldesi acaba ?
ama ne biliyim illa bir yaşıt vardır. yazlık kafasıysa zaten yazlık ev demek. evin içinde de bir sürü şey yapar insan.
hani eskiden tatil beldelerinin bazılarında sadece aile çay bahçeleri olurdu ama şimdi her yerde her şey var.
bölgeyi merak ettim

Yazlıkta da çay bahçesinde okey falan oynanmaz mı? Ne bileyim yürüyüş yapılır, 15 kişi dondurma yemeye gidilir.

Gerçi ilk kez gittiği yerse herkes sosyal böcek değil. Benim çocukken diğerlerinin yanına gidip “arkadaş olabiliii miyiz” cümlem ergenlik sonrası kendime yaşıt bir grubu gözüme kestirip “selam ben şu evde kalıyorum, dün geldim sizi eğlenirken gördüm aranıza katılmak istedim” cümlesine dönüştü. Tatilde bir gün arkadaşsız kalmadım hiç Çünkü sosyal böcek olmak bunu gerektirir. Otelde animasyon ekibiyle kanka olmuşluğum var

Bence çocuk hergün lunaparka giden birinden hoşlanmıyordur

Kitap okuyup denize gidip yüzüyorum genel manada bilinçli de bi insanım. Akşam pek aktivitesi yok bu yüzden eğlence mekanını seviyorum

Ben çok girişken değilim pek arkadasım yok

Bölge daha mutasıp bi yer yaşlı kafası. Annem babamla gittiğim için yanımda arkadasım kardeşim vs yok tek takılıyorum

Bahsettiğim yer yaşlı kafası gündüz takılıyorum zaten gece başka alan yok eğlenceli sahilde de sap erkekler oturuyor cesaret edemiyorum tek başıma gidip oturmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…