eşimin akrabaları geldiler kayınvalidemin ablasına hemde uzak yoldan.. kayınvalidem oraya gitti 10 gündür orada diğer herkes görümcem çocuğu vs..ordalar. ben, eşim ve çocuğum hariç herkes orada.. bir kere aramadılar napıyorsunuz nasılsınız diyen olmadı kimsenin aklına gelmedik yani. bugün kayınvalidem evine dönmüş beni aradı nasıl eğlendiklerini anlatıyor bana görümcemin çocuğuna alınan hediyelerden bahsediyor sanki bende çocuk yok benimki onun torun değil sanki.. kızınınki torun oğlununki torun değil.. evlendiğimden beri görümcemle kocası heryere davet edilir eşimle ben kimsenin aklına gelmeyiz kayınvalidemde daha sonra yaptıklarını anlatır madem bizsiz eğleniyorsunuz bari anlatıp benim canımı sıkma..kayınvalideme dedim hepiniz ordasınız kimsenin aklına biz gelmedikmi görümcemle kocası aklınıza geliyor oğlunla gelinin kimsenin aklına gelmiyor dedim aylar önce..hep böyle hep biz dışlanıyoruz ve eşim annesine dedi anne bizim çocuğu görmek isteyen olmadımı kayınvalidem dondu kaldı hatasının farkına vardı çünkü cevap veremedi ..yine aynı şey oldu yani ben bu durumdan sıkıldım artık ne yapmalıyım akıl verin..