Neden böyle yaptı ?

Ben sizin yerinizde olsam orda agzinin payini verirdim.
Sizi orda her kesin onunde rezil etmis.
Yaptigi cok ayip

Sizin orda kaldığımız sürede bir şeye bozulmuş gibi düşündürdü tavırları.

Ben olsam bozulduğumu böyle belli etmezdim. Şu an ben de ona bozuldum. Direk söylese belki özür bile dilerim yani, neye bozulduğuna göre.

Sanki bozulmakta ziyade benden nefret ediyor, davranışlarından hareketle.

Ben olsam bozulduğumu böyle belli etmezdim. Şu an ben de ona bozuldum. Direk söylese belki özür bile dilerim yani, neye bozulduğuna göre.

Sanki bozulmakta ziyade benden nefret ediyor, davranışlarından hareketle.
Nefret ettiği halde evinde kalmanıza izin vermiş ve arkadaşlığını mı sürdürüyor sizinle? Bilemedim.İnsanları anlamak bazen zor.Belki de geçicidir nefret değil de sinir olmak olabilir.

arkadaşınız oldukça patavatsız, komik olduğunu düşünüyor ama değil. Böyle şakalar yapan insanlar genelde ergenlikte kalmış diyebilirim. Şaka kakaya dönüyor tabiri caizse.

arkadaşınız oldukça patavatsız, komik olduğunu düşünüyor ama değil. Böyle şakalar yapan insanlar genelde ergenlikte kalmış diyebilirim. Şaka kakaya dönüyor tabiri caizse.

Her ortamda, herkese karşı böyle değil, beni mi ezik görüyor anlamadım.

seni ezmeye çalışıyor sanırım. bu söyledikleri şaka olarak bile söylenmemeli. düşmanı değilsin onun?

Rahatsız olan başbaşa iken şaka yapar değil mi? Başkalarının yanında yapması, bana böyle düşündürdü. Üstelik hiç de samimi olmadığım insanların arasında.

Nerede ne koşucağını bilmeyen bir insan da değil kendisi, tanıdığım kadarıyla.

Bence onda kaldığınız sürede bir sıkıntı olmuş. Arkadaş da bu sıkıntıyı bu şekilde yansıtıyor. Yansıtış şekli yanlış belki ama onunla konuşmalısınız.

Hic gerilme daha olgunlasmamis ve terbiyesiz.
Dedigin gibi nazik dusunup rahatsizlik vermemek adina cirpinan bir arkadasi kendi kaybeder ancak.

Back
X