Neden böyle :(

Eşim destek olmak için çok uğraşıyor ama bebeğim benden başka kimsede durmuyor malesef. En fazla 10 dk. Yani nasıl yemek yediğimi nasıl duş aldığımı bile anlamıyorum. Ve malesef yemeklerim hep yarım kalıyor doğumdan beri tam olarak doyduğumu hatırlamıyorum.
Zaten o uyumadığı sürece anca kanguruya koyup yiyorum o zaman da ayaktayım çoğu zaman.
Geçmiş olsun bu arada.

Ya bebek arabasında resmen ağlıyor.
Yolda durup kanguruya koyduğum bile oldu.
Bilmiyorum niye böyle. Arabada giderken bile pusetinde ağlıyor mızmızlanıyor. Hareket halindeyken sakin olması gerekir halbuki.

Ne tatlı...
Maşallah...

O nasıl istiyorsa öyle yapıyorum zaten ama artık güçsüzleşmeye başladım. Emdi şimdi yine kucağımda uyuyor. Muhtemelen yerine koyduğum an uyanıcak.

Sadece Allah yardımcınız olsun demeye geldim
Kızım 13 aylık oldu ve sürekli gece uyanıyor saat başı emio yatio emio yatio gece boyu böyle gündüz de sürekli beni istiyor ama en çok geceleri çok zorlanıyorum

simdi yeni annesin ilk bebek oluyor boyle ama sana sunu diyebilirim ki birak biraz ağlasın dedigin gibi benim oglumda alisti ilk basta memede uyuyor birakinca agliyor yemek yok banyo yaoamaz oldum dunyam karardi doktorum bana kizdi dedi ki neden bu derece kendini ortaya atiyorsun agliyor mi babasi baksin babasi yaninda.dursun ki iletisim kurmayi ogrensinler boyle gidersen cokuceksin direncim cok dusmustu bi ara kadin hakli dedim o oldu agladi esim bakti emzirdim aglasada bagirsada mecburek salladim uyumaya alisti bak soyle diyim 1 hafta ugrasirsin ama col rahat edersin herseyi emrine amade yapma tabi ki bebek ama biraz da kendi rahatimiza gore hareket.etmemiz gerekiyor birak bir iki aglar ama babasinda durmayida.ogrenebilir

O nasıl istiyorsa öyle yapıyorum zaten ama artık güçsüzleşmeye başladım. Emdi şimdi yine kucağımda uyuyor. Muhtemelen yerine koyduğum an uyanıcak.
Bak ben tam gözleri kapanmaya yakın yatağına koyup bir defa sallayıp bıraktım ilk başlarda uyandı kucağıma alıp tekrar bıraktım bir haftayı geçti bugün ninniyle kendi uyudu
Biraz kendisinin uykuya geçmesine olanak sağla kucağında tam uyuyacakken yatır ağlarsa al tekrar bırak öyle öyle alışsın

Allah yardımcın olsun. Gece benimki 1 kez uyanıyor 4 gibi. Bide 7 gibi uyanıyor. Saat başı emmesi çok zor olur senin için de Gerçekten çok zor işimiz. Böyle giderse bidaha çocuk düşünmicem :))
Resmen sınandığımı hissediyorum

Evet ben hiç ağlatmadım açıkçası. Ufacık bir ağlamasında aldım sarıldım ninni söyledim ayakta gezdim. Bundan dolayı böyle olmuş olabilir. Babasında durmayınca yine aldım. İçim rahat etmiyor acayip içli ağlıyor öyle gözyaşı döküyor ki koyamıyorum :))

Amin amin sorma gerçekten çok zor inan bacaklarım ağrıyor gece kızımın odasına gidip gelmekten sabahta bacaklarım ağrıyor şekilde kalkıyorum ve belli bı süre kendime gelemiyorum

Oyyy oy gerçekten işimiz çok zor

Senin o mis kokulu bebisini yerim ben ikinci çocuk hakkında şuan böyle düşünebilirsin bebişin büyüsün zamanla ikinciyi düşünürsün herşey gönlünüzce olsun

Benim iki tane kızım var bazen ikisi oynarken rahat rahat oturduğumda üçüncü çocuğu dusunuyorum gece de vazgeçiyorum

O şekilde yapıcam başlicam yani. Aklımda bikaç gündür çok yorgun olduğum için uyuması için uğraşıyorum bende.

ahhh jameya bilmem mi o icli aglamalari inan boncuk gibi gozyasi dokerdi icin kıyılır ama olan sana oluyor yapma giderek daha kotu olucaksin aksam esin geldi mi ver eline birak azicik aglar ilgisi babaya kayar illa ki sen bir dus al cik rahatlarsin bi yemegini ye biyle devam edemezsin ahada tecrube konusuyor seninde rahatlaman lazim buna ihtiyacin var birde.biraz daha büyüsün babayla oynamaya alissin bak nasil rahat edersin dene bence kaybin olmaz

Ahahahahah
Ben bilmiyorum sanmıyorum uzun süre düşüneceğimi :))
Saat 2 bucuk ben hala emziriyorum uyicak diye düşünerek.

Ne doyuyor ne uukusu geliyor :))

Emzirdim uyuya kaldı,yatağına koydum bir süre tuttum ağladı baya. En sonunda aldım yine emziriyorum :))
Hiç de hayır demiyor pes
Yapıcam yavaş yavaş. Şimdi gazını çıkarıp yatağına koyucam bakalım. Hemen de dudaklar büzüşüyo eşşek

O mizmizlanmasi birseylerden rahatsiz oldugu icindir. Bende cok cektim 5 bucuk aylikken tamamen btti gaz. Memeye yapisikti simdide cok düskün ama kesinlikle eskisi gibi saatlerce emmiyo. Biraz daha sabır
Kendini hic suclama. Simdi kendi kendine oynuyor emekliyor gulucukler saciyor aradaki farki cok iyi anlayabiliyorum 7 aylik. Evde kucak sorununu oyun halisi alarak cozdm 3 ayliktan sonra yatrdim basta cok durmuyodu 5 dk 10 dk git gide suresi artti. 1 saatten fazla duruyor artik cok isime yaradi. Muzikli oyuncaklar ve bebek sarkilari acip birakinca dahada uzun durdu. Sanirim yalniz hissetmedi kendini Disarda arabasinda skilinca ortaligi yikiyor ondada kanguru takiyorum. Kisinda cook zordu 15 gun evden ckmadigimi bilirim soguklardan dolayi alamiyordm cunku kucagima. Gecicek insallah yakinda

Valla benim çocuğum yok o yüzden bilmiyorum ama biri bana bebek yağıyla masaj yapsa hemen uyurum ondan dedim
hahahahaha
Benim de ihtiyacım var. İnat mıdır nedir ya :) bugün daha da bi inat etti uyumamaya. Öğlen gelende uyurdu 1 2 saat sonra bütün gün uyumazdı 12 ye kadar. Ama dün gece de pek sağlıklı bir uyku çekmedi belki ondan böyle bugün.

Babada da durmuyor bi salata yapiym diye versem 5 dk sonra bas bas bağırmaya başlıyo.
3 ayda düzelir diyorlardı yok ya düzelme filan.
O 3 ay 5 ay olur, 6 -8 derken 1 yaş, sonra 2 yaş derler en son 3 yaş için teselli edildim:)
Benim kızımın günde 10 saat nerdeyse memede kaldığı olurdu. Ben insanlıktan çıkmıştım:/ 5-10 dk gündüz uykusu ya vardı ya yoktu.
Emzik,biberon falan da almamıştı.
Ben trager a takıp dışarı çıkarmakta bulmuştum çareyi, yine benden ayrı değildi ama o da ben de sakinleşiyorduk en azından.
Bol temiz hava aldırın. 45 dk ya kadar ağlamaları sağlık açısından bir sıkıntı teşkil etmezmiş,öyle okumuştum. Bırakın annenize,eşinize en azından yarım saatliğine ayrılın yanından. Onlara da alışır elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…