ya ben artık ne yapacağımı şaşırdım
Bu bebek niye böyle hiç anlamıyorum. Pusete koyuyorum 10 dk duruyosa ağlamaya başlıyo.
Kucağa alıyorum susuyo.
Bu saatte yarım yamalak kahvaltı yaptım. Tam 1 saat uyutmaya çalıştım 5 dk sonra uyandı. Yanıma aldım pusetin içinde biraz durdu mızmızlanmaya başladı. Artık dden sinirlerim bozulmaya başladı ağliycam resmen. Uykusuzluktan gözleri kapanıyo ama yok uyumuyo
Dün gece 23 den beri 4 kez emzirdim uyuyana kadar. 1 bucukta uyudu.
Artık istemsizce gerilmeye başladım. Emziğe alıştırmak istemiyordum bugün bütün gün uğraşıcam alışması için çünkü mızmızlanması bitmiyor.
Böyle değildi gayet sakin uslu bir bebekti niye bu şekilde oluyor anlam veremiyorum.
Bana yapışık resmem memeden ayrılmıyo saat başı emiyo. Bitek kanguruda uzun süre duruyor.
Emzirirken bile ayakta emziriyorum.
Evet demek ki öyle :) dün yine bir duşa gireyim dedim kıyameti koparttı babasında :) brn alınca sakinleşmeye başladıbebegin anne kokusuna ihtiyaci var. o yüzden susmaz. :) 3 aydan sora o kokuyu unutur ya.
ben o sorunu yaşamadim çok şükür ama kokuyu alinca kendine geçiyomutlu oluyo işte.
Bikere denedim onu ama işe yaramadı. Şimdi uyku arkadaşına kokumu sindirmeye başlicam ona alışsın en azından. 2 bucuk aylık :)Kuzum benim:)
kaç aylık bu arada?
bak yatırdığında yanına senin kokun olan sana ait bir şey bırakırsan o da işe yarar yani ben de yaramıştı.
Ayy inanamıyorum yaben hiç emzik vermedim.
4. aya kadar normaldi herşey 4 den 6.aya kadar benimki aksamdan baslıodm yatırmaya calısmaya sabah 7 de zor uyuyodu deliriodm sinirden uykusuzlk canıma tak etmişti. öglen uyuodk artık
sonra düzene girdi.
Ya gaz sorunu var evet ama bu sanki başka birşey. Çünkü kucağa alınca hemen susuyor :)
ıkı ay öyle geçti ben çok sinirliydim bagırmaya basladım artık el kadar bebeyeAyy inanamıyorum yagece uykusu çok önemli zaten nasıl verimli olabildin?
Ben dün 1 bucuğa kadar uğraştım anca uyudu. Bebeklerin uyumaması da ilginç yalnız :))
Acaba sıcaktan mı kiiıkı ay öyle geçti ben çok sinirliydim bagırmaya basladım artık el kadar bebeye
karnı tok sırtı pek velet uyumuyordu :)))
vallahi kendiliğinden geçti.
naptıysam geçmemişti ozaman
bi arada gene uyumuyordu hava scak geliyorsa o zamanda uyumuyorlar
klımayı sogutmada 27 derecede 28 derecede calıstırıodm oyle uyuodu ozamanlar.
kız bende izmirdeyim örtme üstünü çok sıcak burasıAcaba sıcaktan mı kiiizmirde yaşıyorum kaynıyor burası. Bak onu hiç düşünmedim. Zıbınla yatırıyorum üzerini de ince birşey örtüyorum sadece ama demek ki çok sıcak geliyor.
Aa neresinde izmirin? :)kız bende izmirdeyim örtme üstünü çok sıcak burası
termometre yok mu oda kaç derece sadece karsılıklı ıkı camı kapıyı acıp ceyran yaptırma yeter tek camı acabılırsın yada klma deneyebilirsin benim oglan mayısta dogdu hıc ama hıc ustunu ortrmedı yazda kısda sımdı 3 yasında hala atletle bile terliyor :) karşıyaka şemiklerdeyim ben ya sen :)Aa neresinde izmirin? :)
Evet bide ev kücçük daha da sıcak oluyor. Örtmiyim madem bide öyle deniyim bakalım.
termometre yok mu oda kaç derece sadece karsılıklı ıkı camı kapıyı acıp ceyran yaptırma yeter tek camı acabılırsın yada klma deneyebilirsin benim oglan mayısta dogdu hıc ama hıc ustunu ortrmedı yazda kısda sımdı 3 yasında hala atletle bile terliyor :) karşıyaka şemiklerdeyim ben ya sen :)
yazma birak mesela.Bikere denedim onu ama işe yaramadı. Şimdi uyku arkadaşına kokumu sindirmeye başlicam ona alışsın en azından. 2 bucuk aylık :)
şimdi cocugunuzu ısıra ısıra sevesim geldi ne tatlı şeymiş maşallahyazma birak mesela.
ilk günde uyuyamadi beni aradi.
babaanneye halaya verdiğimde kokuyu ariyordu beni istiyorduu..
ağlamadi çok şükür kolik olmadi.
yazma biraktim uyudu. her defasinda öle yaptım sıkıntı yaşamadim ilk 3 ay annesinin yaninda olmak istiyo.
şimdi 16 aylık. beni kokladığında kendine geçiyo bi başliyo şimarmaya mutlu oluyo işte hala var:) ben 29 yaşimdayim hala anne kokusunu ararim yani. annemi bi kokladığımda kendime gelirim. mutlu oluyorum ömür noyu olsa annekokusu geçmez ihtiyacidir.
Evet doğru aöylüyorsun başka kimseye ihtiyacı yok zaten anne dışında. Yazmam hiç yok alır denerim :))yazma birak mesela.
ilk günde uyuyamadi beni aradi.
babaanneye halaya verdiğimde kokuyu ariyordu beni istiyorduu..
ağlamadi çok şükür kolik olmadi.
yazma biraktim uyudu. her defasinda öle yaptım sıkıntı yaşamadim ilk 3 ay annesinin yaninda olmak istiyo.
şimdi 16 aylık. beni kokladığında kendine geçiyo bi başliyo şimarmaya mutlu oluyo işte hala var:) ben 29 yaşimdayim hala anne kokusunu ararim yani. annemi bi kokladığımda kendime gelirim. mutlu oluyorum ömür noyu olsa annekokusu geçmez ihtiyacidir.
Bebeğinizin sizinle bağ kurması güven duyması için emmeğe ihtiyaçı vardır daha sık sık emmek isteyebilir birazda büyünce zamanla azalıcaktır emmek istemesi sadece karın doyurmak için yapmaz bebekler lastik meme verirseniz sizinle değil lastik memeyle bağ kurarya ben artık ne yapacağımı şaşırdım
Bu bebek niye böyle hiç anlamıyorum. Pusete koyuyorum 10 dk duruyosa ağlamaya başlıyo.
Kucağa alıyorum susuyo.
Bu saatte yarım yamalak kahvaltı yaptım. Tam 1 saat uyutmaya çalıştım 5 dk sonra uyandı. Yanıma aldım pusetin içinde biraz durdu mızmızlanmaya başladı. Artık dden sinirlerim bozulmaya başladı ağliycam resmen. Uykusuzluktan gözleri kapanıyo ama yok uyumuyo
Dün gece 23 den beri 4 kez emzirdim uyuyana kadar. 1 bucukta uyudu.
Artık istemsizce gerilmeye başladım. Emziğe alıştırmak istemiyordum bugün bütün gün uğraşıcam alışması için çünkü mızmızlanması bitmiyor.
Böyle değildi gayet sakin uslu bir bebekti niye bu şekilde oluyor anlam veremiyorum.
Bana yapışık resmem memeden ayrılmıyo saat başı emiyo. Bitek kanguruda uzun süre duruyor.
Emzirirken bile ayakta emziriyorum.
Lastik meme kurtarıcı filan değil aksine hem meme reddine hemde bebeğin diş yapısının gelişimini engelliyor bebek sadece karın doyurmak için emmez anneyle bağ kurmak ister kendini güvende hissetmek ister ama meme verirseniz bebek bi lastikle bağ kurar hemde emmek tokluk hissi sağladığı için anne sütü alımını azaltır bebek anne sütüni az emmediği için süt giderek azalır lütfen yanlış yönlendirme yapmayınsırf sana yazayım diye giriş yaptım. Kucağa alma diyenler demekki bebeği koyduklarında kızarana kadar ağlamayanlar. Benim oğlum kızarana kadar ağlardı. öyle kucağı anlayacak yaşta da değildi. şimdi önce şunda hem fikir olalım 6 ayda azalacak 1 yaşında geçecek. oğluma sarılıyom kucağıma alıyorum özledim diye gelmiyor oyun oynayacakmış. 15 aylık. emzik benim oğlumda almıyordu. değişik emzikler dene kiraz uçlu damla uçlu bence o damaklıları hiç biri emmiyor. Benim oğlum şu ucu sarı olan kauçuk emzikler var ya bir tek onu emdi. Gerçi şimdi ne olsa emer ama ilk zamanlar tek emdiği kauçuk olandı. emzik kurtarıcı. ikincisi telefonuna kolik bebekler için olan müziklerden indir işe yarıyor. her türlü müzik işe yarıyor. az kalmış biraz daha sabret ve yapabildiğin her an uyu uyu uyu ve 10 dakka bile olsa birine bırak. baba anane babanne teyze hala. ve kırmızı balık şarkısı benim oğlumu susturabilen tek şarkı sende senin bebeğin için bul.
sırf sana yazayım diye giriş yaptım. Kucağa alma diyenler demekki bebeği koyduklarında kızarana kadar ağlamayanlar. Benim oğlum kızarana kadar ağlardı. öyle kucağı anlayacak yaşta da değildi. şimdi önce şunda hem fikir olalım 6 ayda azalacak 1 yaşında geçecek. oğluma sarılıyom kucağıma alıyorum özledim diye gelmiyor oyun oynayacakmış. 15 aylık. emzik benim oğlumda almıyordu. değişik emzikler dene kiraz uçlu damla uçlu bence o damaklıları hiç biri emmiyor. Benim oğlum şu ucu sarı olan kauçuk emzikler var ya bir tek onu emdi. Gerçi şimdi ne olsa emer ama ilk zamanlar tek emdiği kauçuk olandı. emzik kurtarıcı. ikincisi telefonuna kolik bebekler için olan müziklerden indir işe yarıyor. her türlü müzik işe yarıyor. az kalmış biraz daha sabret ve yapabildiğin her an uyu uyu uyu ve 10 dakka bile olsa birine bırak. baba anane babanne teyze hala. ve kırmızı balık şarkısı benim oğlumu susturabilen tek şarkı sende senin bebeğin için bul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?