Tamam at özelden bana. Yani doyuyor diye düşünüyorum.oyun halisi ben de düşünüyorum. bir de zaten biliyosundur ama uyku rutini oluşturmak gerekiyormus, örnegin her gece banyo masaj emzirme vs. gibi. gece uykuları düzene girerse gündüz uyumaması okadar koymuyor.
belki soranlar olmuştur ama doymuyor olabilir mi. eğer doyduğundan eminsen sürekli emzirme bence, kucakta sallama yada farklı bir yöntemle uyutmayı dene. bu bahsettiğim kitapta yöntemler var. özelden atarım sana
Ben 1 haftalıkken emzige alıştırdım çokta rahat ettim. Gece uykusu olsun başkasının kucağında olsun emzik yetiyordu ona. Bebekler ilk aylarında sürekli cok cok emmek istiyorlar. Şimdi 13 aylık sadece uykuya dalma evresinde veriyorum emziği dalınca kendi çıkartıyor zaten. Gün içinde hiç aramıyor. Hala benide emiyor.
AminAnlıyorum.. o zaman Allah güç kuvvet versin. Çaresini karşınıza çıkartsın.
Düşünmüyorum zaten :)))Bebek işte adı üstünde :) tek tavsiyem, bu minik kendini kurtarana kadar kardeş yapmayın. Benim içinse artık çok geç
Güvensiz hissetmesinin yanında olmanızla alakası yok ki/ eğer bir bebek bırakıldığında ağlıyorsa kendini güvensiz hissediyor demek. Yanlış anlamayın ama buraya sürekli konu açıyorsunuz onun yerine çeşitli kitaplar mı okusanız? Mesela instagramda tevhide dadıyı takip edebilirsiniz. Baldan Anneyi takip edebilirsiniz.Neden güvensiz hissetsin ki hep yanındaykm hep sakin yaklaşıyorum. Genelde mutlu sakin bir bebekti. Anneme gittim geldim huy değiştirdi.
Orda hiç durmadı zaten.
Gaz sorunu dışında bir problemi yoktu normalde.
Hepsini takip edip okuyorum. normalde gündüz hiç uyumasa gece 12 den sonra uyurdu. Bu saatte hala uyumuyor 3 kez yerine koydum uyandı yine.Güvensiz hissetmesinin yanında olmanızla alakası yok ki/ eğer bir bebek bırakıldığında ağlıyorsa kendini güvensiz hissediyor demek. Yanlış anlamayın ama buraya sürekli konu açıyorsunuz onun yerine çeşitli kitaplar mı okusanız? Mesela instagramda tevhide dadıyı takip edebilirsiniz. Baldan Anneyi takip edebilirsiniz.
Herkesin çocuğu farklı farklı. Ama tek doğru yöntem var onu da bilen kişilerden öğrenip uygulamanız daha mantıklı bence.
Çok tatlılardı gerçekten çookk. Ne zaman bitecek bu ağlamalar derdim şimdi ilkokul 2. Sınıfa geçti :)Ne tatlı...
Maşallah...
bebegin anne kokusuna ihtiyaci var. o yüzden susmaz. :) 3 aydan sora o kokuyu unutur ya.Yardım alabileceğim kimse yok ki :). Bu durumdan hiç şikayetçi olmadım bu zamana kadar. Ben genelde sabırlı sakin biriyim ne kadar zorlansam da sakin kalırım ama son zamanlarda çok yıprandım.
Kimsede durmuyor. Anneme gittim 1 hafta kaldım ama orda bile benim dışımda kimsede sakinleşmedi. Annem neler yaptı ayakta bile salladı susmadı,ben alınca sustu :))
Bugün kendi doktoruna götürücem bakalım ne diyecek. En son kolik krizi geçirdiğinde acile gitmiştim bir sorun yok dediler.Sağlıklı bir bebek diyorsun,
o zaman sana ihtiyacı var demek ki, boşver işlerin kalıversin, sen de onla sakinleşmeye çalış.
bir de ben dua ederdim, (felak nas ayetel kursi) ben faydasını gördüm, sakinleşirdi yavrucak.
Benim gb kucaginda iyice dalmasini bekle. Muzik aciyorum dalana kadar kucagimda gogsumde takiliyor:)) 11 aylik artik kollarim zor tasiyor:)) pek tavsiye edilecek bir sey degil ama benim yontemim bu :)))Bugün kendi doktoruna götürücem bakalım ne diyecek. En son kolik krizi geçirdiğinde acile gitmiştim bir sorun yok dediler.
Bende ayetel kursi yi okuyorum hep. Bol bol okuyorum. Bide ninni söyleyince sakinleşip uyuyor kucağımda :) yerine koyar koymaz başlıyor yine :))
Allah bağışlasın,evet çok güzel birşey:)Bebek kucaga alisir diye bir sey yok. Oyle olsa benimki kucagimdan inmezdi:)) donemsel degisiyor yavrular. Bebegin 6 ay yani emdigi vaya mama aldigi surece ana kucagina ihtiyaci vat. Zaten 6 ay ana kucagi adinda puset denen seyde yator miyor muyuz:)) ama uyku aliskanligi edinebilir4. Aydan itibaren. Ben ugrasmadim. Biz 2 aylikken oyun halisina yatirdik sevdi benimki. Saplarini soktum Hali duruyor hala halisindaki hayvanlari inceler:)) yatagina donence taktik ilk zamanlar 10 dakka aciyorduk, buyudukce 20 dakika falan actik orda oyaladik. Emzik emmedi, hala emmez dislik niyetine isirir. Biberona 8.ayda alisti. Gogsumde emerek uyumayi seviyor. Bundan mahrum etmedim. Yemege yumurta kirdim yedim ama o orda mutluydu esirgemedim. Mutlu aane= mutlu bebek. Is stresinden bu ara biraz sert cikislarim oldu be egime. Benim yaptiklarimi bana yapiyor.( tatilde ikimizde sakinleriz insallah. Buyudi bitti diye bir sey yok. GaZ bitiyor. Rahatliyorsun. Somdi yasina girecek kendine vurmaya basladi. Beni boyle cezalandiriyor veya 1 yas sendromu. Ama evlat guzel sey :)))))
Bende böyleyim zaten :) başka türlü uyutmayı denemedim zaten gazı çıksın diye uğraşana kadar en az 15 dk duruyor kucakta. Ama tam dalsa da yerine koyduğum zaman uyanıyor..Benim gb kucaginda iyice dalmasini bekle. Muzik aciyorum dalana kadar kucagimda gogsumde takiliyor:)) 11 aylik artik kollarim zor tasiyor:)) pek tavsiye edilecek bir sey degil ama benim yontemim bu :)))
Kuzum benim:)Bugün kendi doktoruna götürücem bakalım ne diyecek. En son kolik krizi geçirdiğinde acile gitmiştim bir sorun yok dediler.
Bende ayetel kursi yi okuyorum hep. Bol bol okuyorum. Bide ninni söyleyince sakinleşip uyuyor kucağımda :) yerine koyar koymaz başlıyor yine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?