Neden böyle :(

Bebekleri uyutma yöntemleri var. Seninki henüz küçük alıştırabilirsin bence. Sadece bikaç gün dişini sıkman yeterli. Mesela şş pat yöntemi diye bi yöntem var. Ben tam anlatamam uzmanı değilim ama instagramda takip ettiğim bi bayan var. Çok güzel geri dönüşümler alıyo. Bi deneyebilirsin. Tam uyumadığı için huysuzlanıyo yarım yarım uykuyu kandırıyo kalkıyo gibi geldi bana senin yaramaz.

Benim fistikda cok sessiz sakin bir bebek iken 2.ay asisiyla yabancilama ve aglama nobetlerine girdi. 4.ay asisi ile duzeldi :)

ah jameya ah :). benim oglan 15 aylik belim tutmuyo artik. hala gecmesini bekliyorum. benle doguran ark yine hamile bunlar bu olayi nasil böyle hallediyo. depresyonlardayim...
Bende az kaldı depresyona giricem :)
Bu sişle sağlam kalmam mümkün değil zaten. Sabahtan beri sadece emerken uyudu. Bide ninni söyledim on dk yerinde uyudu. Geri kalan zamanda kucakta. Ve sabahtan beri yarım yamalak bi kahvaltı ettim doymadan kalktım onunla duruyorum.
Şimdi banyo yaptırdım bakalım uyiycak mı

Koydum oyunccak sallıyorum tepesinden. Bakıyor ama ağlarken pek oralı olmuyor :)
Oyun halısı alıcam.
Evet ben gerilmeye başladım artık çünkü ne yapsam olmadığı için geriliyorum. E bide yemek yiyememe uykusuzluk da işin içine girince geriliyorum. Dün uyutup bi duşa giriym dedim 1 bucukta uyudu. Ben pert bir halde bıraktım nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile.
Hala bu saate kadar bişey yemedim ufak bir kahvaltı ettim sadece.
Evet uykusuzluktan dolayı bçyle olabilir.

Evet malesef öyle yapıyor :)
Emerken uyuyor yerine koyduğum an kalkıyor. Zaten emmesi yarım saat sürüyor bide gazıydı derken 45 dk filan öyle uyuyor.
Bazen emdikten sonra da kafayı kaldırıyo hemen :)
Baldan anne ve irlandalı anneyi takip ediyorum. Bugün yerine koydum denedim ama ağlayınca aldım yine dayanamam öyle alıştırmaya.

Kilo alımı gayet fazla bile. Hiç bir sorun yok gelişiminde fazla fazla doyuyor.

Ben 1 haftalıkken emzige alıştırdım çokta rahat ettim. Gece uykusu olsun başkasının kucağında olsun emzik yetiyordu ona. Bebekler ilk aylarında sürekli cok cok emmek istiyorlar. Şimdi 13 aylık sadece uykuya dalma evresinde veriyorum emziği dalınca kendi çıkartıyor zaten. Gün içinde hiç aramıyor. Hala benide emiyor.

oyun halisi ben de düşünüyorum. bir de zaten biliyosundur ama uyku rutini oluşturmak gerekiyormus, örnegin her gece banyo masaj emzirme vs. gibi. gece uykuları düzene girerse gündüz uyumaması okadar koymuyor.
belki soranlar olmuştur ama doymuyor olabilir mi. eğer doyduğundan eminsen sürekli emzirme bence, kucakta sallama yada farklı bir yöntemle uyutmayı dene. bu bahsettiğim kitapta yöntemler var. özelden atarım sana

Daha önce de konunu okudum sanırım yanlış hatırlamıyorsam annene gitmiştin diye hatırlıyorum bu halimle yanlışta hatırlıyor olabilirim bu günler geçecek ben kendime öyle diyorum benim bebeğimde 3 aylık olacak hep kucakta kolum kopuyor artık sırt ağrısından duramıyorum bir günde evi o kadar geziyoruz ki anlatamam gez gez gez bir hal oluyoruz ama olsun ya onlar çok tatlı değiyor her şeye boşver bu günler geçecek

Bagirsak rahatsizligi olabilir. Baktirdiniz mi?

Kucak istiyo demekki..al nolacak? Bu gunler geri gelmiycek:) emzige alissin bencede.. zamaninda birakirsa sorun olmaz.. birakmazsa dis yapisi yamuk oluyo kucuk oglumdan biliyorum:)

Emzik uykuda çok işe yariyor.bizimki artık ısırıyo haftada 1 emzik gidiyor.pikesi ve emziği bide sallanan beşiği olmadan uyumaz prenses hazretleri.gece mama vermelisin.gündüz emzir sadece. 2nizinde uykusu bölünmez

Kucak istiyo demekki..al nolacak? Bu gunler geri gelmiycek:) emzige alissin bencede.. zamaninda birakirsa sorun olmaz.. birakmazsa dis yapisi yamuk oluyo kucuk oglumdan biliyorum:)
Ya alışsa şu emziğe sadece ara sıra veririm öyle bağımlı olmaz diye düşünüyorum. Uğraşıcam bakalım umarım olur :) bugün 1 saat sonucunda bira tuttu ağzında. Fırsat buldukça verdim bende.

Mama vermedim hiç gece uyansın sorun değil geri uyuyor en fazla yarım saat sonra.

Ilk oglum emmedi neler cektim tek iyi yonu biraktirmak gibi bi derdim olmadi:))

Diger oglumda memeye asikti resmen, duygusal olarak bagliydi.. zor oldu

Anneme gittim evet ama orası çok soğuktu. Annemin evi buz gibiydi ben üşütüyodum kızım da kolik sancısı çekti. Gaz sorunu çoğaldı bende mecbur geri döndüm. Ben bile gazdan rahatsız oldum. Buraya geldik gazı azaldı ama mızmızlığı başladı :)

Ilk oglum emmedi neler cektim tek iyi yonu biraktirmak gibi bi derdim olmadi:))

Diger oglumda memeye asikti resmen, duygusal olarak bagliydi.. zor oldu

Olsun ya sonuçta bir süre sonra bırakıyorlar. Emmek istiyosa emsin napalım :) en azından sakinleştiriyor. Ama tani bağımlı olmasını istemem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…