Neden böyle

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba kızlar benim sorunum şu ki küçük görünmek ... ben 23 yaşındayım ama bana geçen kuzenim gelmişti 17 görünüyorsun hiç 23 gibi değilsin dedi sonra bikaç yere misafirliğe gitmiştik ordaki teyzelerde fındık gibi küçük diyorlar benim için çok sinirim bozuldu neden böyle giyiim makyaj hepsi var gerçekten üzülüyorum niye yaşımı göstermiyorum bu hep böyle mi olucak geçen yine bi akrabamızın kızıyla görüşmüştük oda benden 2 yaş küçük diyorki biz küçük görünüyoruz sanki bişeyler oturmamış gibi bu arada boyum 1.53 kilom 48 kilo mu almalıyım ama boyuma görede orantılı olduğunu düşünüyorum insanlar böyle dedikçe çocuk gibi hissediyorum gerçekten sinirleniyorum bilmiyorum napmalıyım bir türlü genç kız gibi görünemiyorum herhalde

Hep çocuk gibi hissediyorum ama onlar böyle dedikçe yeterince büyümemiş gibi

Bana da makyaj yapmayınca aynı şeyi söylüyorlar amanın nasıl mutlu oluyorum anlatamam

Boyunuz ve kilonuz minyon oldugunuzu gösteriyor, eger büyük bir aksilik olmazsa h3p boyle devam edecek ve ileride sizi kizinizin oglunuzun ablası sanacaklar,bence bu harika.

İki yıl önceye kadar bende aynıydım , 45 kiloydum ben bir de herkes 18 diyordu.(Şuan 25 yaşındayım. )Sonra bir kilo aldım tam yaşımı gösteriyorum ama şimdi de bir kişi bile daha genç gösteriyorsun dese seviniyorum Bir süre sonra avantaja dönüşüyor yani genç göstermek merak etme

Yeterli kilon var zaten buyuk gorunmek icin 153 boyla 60 kilo gezince mutlu olacakmisin bilmiyorum.

Benim de boyum 1.57filan 45 kiloyum suan 25 yasindayim ve herkes sasirip duruyor.
34 beden olmama ragmen gayet bel oyuntum, kivrimim da var oyle dumduz cocuk gibi de degilim.
Ama genelde Turk kadini daha armut vucut, fazla basenli ve balik etli oluyor bu yuzden göz aliskanligi heralde sen oyle olmayinca boyda kisa olunca kücükmüssün gibi geliyor millete. Yüzünle pek ilgisi yok kilo artinca otomatik olarak yasini gostermis oluyorsun niyeyse.

Şahsen yaşını gostermeyip küçük gorundugm için mutluyum iki cocugumun olduğuna bile inanmayanalri gördükçe sevinçten ucuyorm bence çok da dertlenecek birşey yok bunda

Kızımı dersaneden almaya gitmiştim bir öğretmen ile karşılaştık
Öğretmen bize kızlar tekrarlarınızı yapıyorsunuz onkinci sınıfsınız artık biraz daha dikkat dedi
Kızımda hocam annemi tanıştırayım
Hoca
Bilemiyorum siz düşünün artık

Kilonuz boyunuza göre normal. Ufak tefek olunca da öyle sanmalarına kızmamak lazım. Yeni nesil de hep uzun, yapılı. Biz 90lılar küçük kaldık. Biraz kıyafetinize dikkat edin. Klasik, şık bir hava oluşturun. O zaman belki yorumlar değişir. Ben de öyle olmuştu :)

Boyunuz 1.53 mus kucuk gorunmeniz normal.ama ilerde avantajli olursunuz yas ikerleyince

Benimde boyum 1.67 kilom 52 ama beni de küçük zannediyorlar. 24 yaşındayım ama yaşıtlarım ilk gördükleri zaman inanmıyorlar.
Ama ben böyle mutluyum.Ilerisi için iyi birşey

kılon boyuna gore normal
minyon tıplı oldugun ıcın genc gorunuyorsun bunun kıymetını sonra anlayacaksın

bunu ben de yaşıyorum eskiden sorun ederdim ama artık nayır.. marketlerde sigara alırken kimlik istenmesi sorun etmee..ileride avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…