neden böyle ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Sessiz sakin kibar birisiyim kimsenin arkasından konuşmam laf taşımam ama bunlara rağmen neden hiç arkadaşım yok neden samimi bi dostum yok ? Aşk hayatımda öyle. Çok sevdiğim biri beni neden terk ediyor bu sefer buldum aradığım insanı derken neden gidiyorlar. Ben sadece değer veriyorum insanlara üzülmesinler diye hayır bile demiyorum benim suçum ne duvarlar üstüme geliyor o kadar yoruldum ki bu hayattan napacağımı bilmiyorum sürekli yalnızım

Siz önceki konuda pişman olsun istiyorum öyle de istiyorum böyle de istiyorum diyen konusahibisiniz

Arkadaşınız olsam bu manasız ısrarcı tavırlar beni sizden uzaklaştırabilirdi,tabiatım gereği olgun insan seviyorum

Sessiz sakin olduğun için dışardan soğuk görünüyo olabilirsin.Bende öyleyimde yakın 2-3 arkadaşım var okadar.Hayır demeyide öğrenmemiz gerekiyo.Hep verici taraf olunca değerin bilinmiyo ne yazıkki.

İnan senin arkadaşın olmayı çok isterim, çünkü yaşadıklarına üzülmen beni de üzüyor, keşke derman olabilsem sana.

Sessiz sakin olduğun için dışardan soğuk görünüyo olabilirsin.Bende öyleyimde yakın 2-3 arkadaşım var okadar.Hayır demeyide öğrenmemiz gerekiyo.Hep verici taraf olunca değerin bilinmiyo ne yazıkki.
Benimde öyle iki üç arkadaşım var biriyle samimiyim sadece o kadar

Hayır demeyi öğrenmekle başlayın işe sürekli kendinizden birşeyler vermeyi bıraktığınız anda istediğinizi almaya başlarsınız

Kötü yada fazla iyi olmak değil mesela.
Kendine saygı ve sevgi duymakta en başta iş.
Herşeye evet denilmeyeceği gibi herşeye de hayır dememeli insan.
Ölçülğ yerinde hareket etmeli.
Bunu art niyetle yapmamalı tabii.

insanin kendine uygun gercek dostlarini ve sevdicegini bulmasi zaten bir yerde de sans isi.

hani sen tam dogru olsan, karsindaki de tam dogru olsa, bir yerde kimya meselesi bu is.

Siz cabalamaktan vazgecmeyin bence, kismet bazi seyler diye dusunmeyi de ihmal etmeyin.

Bir de sizin eski konularinizi bilen uyeler olgun olmadiginizi yazmislar, boyle bir sorununuz varsa buna yogunlasabilirsiniz, gercekten bi yas ustunde cekilmiyor fazla simarik hareketler.

az insan çok huzur
gerçekten öyle. ben de ilk başlarda öyleydim. şuan 2 arkadaşım var görüştüğüm. çok insan olunca çok sorun oluyor. hayır demen lazım yoksa değerin kalmıyo. çokta değer verme. şuan görüştüğüm 2 arkadaşımdan biri mesela doğru düzgün arayıp sormazdı.baktım hep ben vericiyim kestim bende aramaları. sonra o bana döndü. demek ki taktik bu dedim.sürekli arayan soran taraf sen olursan sonra değerin kalmıyo gerçekten. test edildi onaylandı. :)

Ne olacak olmasın arkadaşınız, dostunuz.. Neye gerek ki zaten..
Emin olun olmaması; olmasından daha karlı.
Gönül ilişkileri için de acele etmeyin. Dek geldiğinde; o sizi buluyor zaten, bir bakmışsınız evlenmişsiniz bile. :)
Kendinizi sevin, kendinizle barışık olun. Başkalarına değer vereceğinize kendinize değer verin.
İlle hayatınızda 2. ve 3. Kişiler olmasına gerek yok. Daha değerli güzellikler olsun hayatınızda.

Yaşıma göre oldukça olgunum herkes öyle der

Bundan sonra böyle yapacağım. Okulda öğle araları napacağım tek başıma düşünüyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…