Sessiz sakin kibar birisiyim kimsenin arkasından konuşmam laf taşımam ama bunlara rağmen neden hiç arkadaşım yok neden samimi bi dostum yok ? Aşk hayatımda öyle. Çok sevdiğim biri beni neden terk ediyor bu sefer buldum aradığım insanı derken neden gidiyorlar. Ben sadece değer veriyorum insanlara üzülmesinler diye hayır bile demiyorum benim suçum ne duvarlar üstüme geliyor o kadar yoruldum ki bu hayattan napacağımı bilmiyorum sürekli yalnızım
Sessiz sakin olduğun için dışardan soğuk görünüyo olabilirsin.Bende öyleyimdeSessiz sakin kibar birisiyim kimsenin arkasından konuşmam laf taşımam ama bunlara rağmen neden hiç arkadaşım yok neden samimi bi dostum yok ? Aşk hayatımda öyle. Çok sevdiğim biri beni neden terk ediyor bu sefer buldum aradığım insanı derken neden gidiyorlar. Ben sadece değer veriyorum insanlara üzülmesinler diye hayır bile demiyorum benim suçum ne duvarlar üstüme geliyor o kadar yoruldum ki bu hayattan napacağımı bilmiyorum sürekli yalnızım
Benimde öyle iki üç arkadaşım var biriyle samimiyim sadece o kadarSessiz sakin olduğun için dışardan soğuk görünüyo olabilirsin.Bende öyleyimdeyakın 2-3 arkadaşım var okadar.Hayır demeyide öğrenmemiz gerekiyo.Hep verici taraf olunca değerin bilinmiyo ne yazıkki.
Öyle ama bazen konuşacak insan arıyorum çok sıkılıyorum okulda öğle araları tek başımayımBosver az insan az sorun demek
Keşkeİnan senin arkadaşın olmayı çok isterim, çünkü yaşadıklarına üzülmen beni de üzüyor, keşke derman olabilsem sana.
her şeye evet mi diyorsunuz?hayır bile demiyorum
Kıramıyorum insanlarıher şeye evet mi diyorsunuz?
Kıramıyorum insanları
Malesefsonra siz kırılıyorsunuz.
Yaşıma göre oldukça olgunum herkes öyle derinsanin kendine uygun gercek dostlarini ve sevdicegini bulmasi zaten bir yerde de sans isi.
hani sen tam dogru olsan, karsindaki de tam dogru olsa, bir yerde kimya meselesi bu is.
Siz cabalamaktan vazgecmeyin bence, kismet bazi seyler diye dusunmeyi de ihmal etmeyin.
Bir de sizin eski konularinizi bilen uyeler olgun olmadiginizi yazmislar, boyle bir sorununuz varsa buna yogunlasabilirsiniz, gercekten bi yas ustunde cekilmiyor fazla simarik hareketler.
Bundan sonra böyle yapacağım. Okulda öğle araları napacağım tek başıma düşünüyorum öyleaz insan çok huzur
gerçekten öyle. ben de ilk başlarda öyleydim. şuan 2 arkadaşım var görüştüğüm. çok insan olunca çok sorun oluyor. hayır demen lazım yoksa değerin kalmıyo. çokta değer verme. şuan görüştüğüm 2 arkadaşımdan biri mesela doğru düzgün arayıp sormazdı.baktım hep ben vericiyim kestim bende aramaları. sonra o bana döndü. demek ki taktik bu dedim.sürekli arayan soran taraf sen olursan sonra değerin kalmıyo gerçekten. test edildi onaylandı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?