- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
ben de istiyomBenimde hazır kısır yapabiliyorsan sana güzel tabaklarımdan veririm içi senden dışı benden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de istiyomBenimde hazır kısır yapabiliyorsan sana güzel tabaklarımdan veririm içi senden dışı benden![]()
üniversite 3. sınıf diyor ama, ilkokul 3. sınıf olabilir mi acaba ya?Ooo şuan sende olmayan tarzı laf sokma aşamasındayız
Birazdan o sensine başlarız
Hızlı ilerledik vessalam
Kız allah seni ne etmesinOlayı bilmeden konuşman aşırı komik arkadaşımı tanımaman daha komik yürüyen ön yargı
Hangi şehir de oturuyosunuz bi çay içip üzerine tartışalım derimGoogle a yazar![]()
Boş tenekeden çok ses çikiyo diyolar doğru muüniversite 3. sınıf diyor ama, ilkokul 3. sınıf olabilir mi acaba ya?
"sende olmayan" nedir![]()
Sende mercimek köftesi iste yav kısır kısır olmaz hep afhjkkben de istiyom
Hadi yaz yalvaririm lütfen yaz ya hahsjsjdjdjxjc trol müsün sen
vallahi sağa sola laf yetiştireyim derdine düşen sensin. seviyesizce konuşan, millete hakaret eden sensin. kendine bir bak bakalım, ne kadar dolusunBoş tenekeden çok ses çikiyo diyolar doğru mu
Dedi en büyük trolHadi yaz yalvaririm lütfen yaz ya hahsjsjdjdjxjc trol müsün sen
Çoğunluk kötüyse dönüp kendinize mi baksanız acaba?Her cesit değil yüzde 80 kötü yorum
Niye ufaklık ?O kadar eminim ki karsima geçip tekini diyemezler nerde o yürek
KızHangi şehir de oturuyosunuz bi çay içip üzerine tartışalım derim
Dava ihtimalini duyunca burdan bile diyemedi. Kaldı ki yüzyüze diyecekSiz herhangi birimizle yuz yuze geldiginizde rahatca “gerizekali”,” at gozluklu” diyebilir misiniz? O kadar yureginiz var mi?
Burdan sallamak kolayNiye ufaklık ?
Sadrazamın sol billuru musun ?
Anladım.Burdan sallamak kolay
Ne diyon ya valla bak çıkbi hava alDava ihtimalini duyunca burdan bile diyemedi. Kaldı ki yüzyüze diyecek![]()
Hakaret davası diyorum. Tetikte bekliyorum birine direkt hakaret et diye.Ne diyon ya valla bak çıkbi hava al
Bir de banlanmak onemli degil hayat burdan ibaret degil diyor sevgili uyemizDava ihtimalini duyunca burdan bile diyemedi. Kaldı ki yüzyüze diyecek![]()
E siz de buradan hakaret ettiniz.Burdan sallamak kolay