neden böyleyim?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
insanlara özellikle en yakınlarıma hayır diyemiyorum. sanki hayatımdan çıksalar kıyamet kopacak. bu yuzden degerimi bilmiyorlar. davet ediyorlr herseye hemen gidiyorum. her defasında tamam bu son artık aramıycam diyorum ama bu dusuncemi unutup tekrar arıyorum. Tamam diyorum su kişiyle arama mesafe koyucam diyorum unutup tekrar aynı seyi yapıyorum.. saf mıyım neyim anlamadım.

Ben de bir zamanlar böyleydim şimdi yavaş yavaş tam olmasa da hayır demeyi biraz öğrendim.. Siz de denemeye başlayın.

Iyi niyetlisiniz ve kinci degilsiniz ama hayir demeyi ogrenmezseniz bu durum devam eder.

Ben de bir zamanlar böyleydim şimdi yavaş yavaş tam olmasa da hayır demeyi biraz öğrendim.. Siz de denemeye başlayın.
nasıl öğrendin. ya cidden hep kırılan ben oluyorum. beni aramazlar ben ararım . ne oldu sonuç nasılsa gitmez orada..

Çünkü 'sencil'siniz. 'ben'cil deyin.
Ben-cil olmalısınız, kendınızı sevmelısınız.
Hayır, istemıyorum dıyebılmelısınız.
Korkmayın bır kez deneyın.
Yoksa heba olursunuz...
Her şeye yetişirken kendiniz yolda kalırsınız, ve ustelık yarın bır gun 'yapmasaydın' derler...

Zamanla değişseceksin emin ol. Bende aynıydım şimdi durup düşününce eskiden baya safmışım diyorum. İnsanlar bir zaman sonra senide vurdumduymaz,umursamaz yapacak merak etme.

Çünkü 'sencil'siniz. 'ben'cil deyin.
Ben-cil olmalısınız, kendınızı sevmelısınız.
Hayır, istemıyorum dıyebılmelısınız.
Korkmayın bır kez deneyın.
Yoksa heba olursunuz...
Her şeye yetişirken kendiniz yolda kalırsınız, ve ustelık yarın bır gun 'yapmasaydın' derler...
kendimi de seviyorum. en basit örnek her perşembe görüştüğümüz arkadasım vr. annem hasta oldugundan 1 hafta görusemedık. nasılsa her hafta görusuyoruz dedi haklısın dedim..

Zamanla değişseceksin emin ol. Bende aynıydım şimdi durup düşününce eskiden baya safmışım diyorum. İnsanlar bir zaman sonra senide vurdumduymaz,umursamaz yapacak merak etme.
32 yasındayım o zaman ne zamansa olsun artık

Ben de boyleydim ama artik degilim. Baktim insanlar beni kullaniyor ve en ihtiyacim oldugunda yanimda kimse yoktu, en yakinlarim bile.. Bu olaydan sonra ben de degismeye karar verdim.

Artik bir tek esim var benim icin. Birinci onceligim esim ve ben.. Gerisi keyfime gore..

Ben de boyleydim ama artik degilim. Baktim insanlar beni kullaniyor ve en ihtiyacim oldugunda yanimda kimse yoktu, en yakinlarim bile.. Bu olaydan sonra ben de degismeye karar verdim.

Artik bir tek esim var benim icin. Birinci onceligim esim ve ben.. Gerisi keyfime gore..
bana da oldu biliyomusun. bi gün çok kötuydum en yakın arkadasımı çağırdım gelmedi eşi izin vermemiş o gun dedim kendi kendime 1 daha gitmeyeceğim ama gene gittim gene gittim. çok garip. bu kozu bizmi veriyoruz acaba..

insanlara özellikle en yakınlarıma hayır diyemiyorum. sanki hayatımdan çıksalar kıyamet kopacak. bu yuzden degerimi bilmiyorlar. davet ediyorlr herseye hemen gidiyorum. her defasında tamam bu son artık aramıycam diyorum ama bu dusuncemi unutup tekrar arıyorum. Tamam diyorum su kişiyle arama mesafe koyucam diyorum unutup tekrar aynı seyi yapıyorum.. saf mıyım neyim anlamadım.

Genellikle insanlar böyledir. Yalnız değilsiniz, merak etmeyin :)

nasıl öğrendin. ya cidden hep kırılan ben oluyorum. beni aramazlar ben ararım . ne oldu sonuç nasılsa gitmez orada..

Deneme yanılma yöntemi iile önce kimseyi aramadım baktım kimseden tık yok ben de uzaklaştım herkesten sonra istemediğim şeylere hayır demeyi öğrendim öne zorlanıyorsun acaba kırıldı mı falan filan ama sonra alışıyorsun ben de tam alışmış değilim ama yine de kendmi ezdirmemeyi öğrendim,değerinden fazla değer vermemeyi öğrendim..

Bu durum seni değersizleştirir senle beraber eşini değersizleştirir ve cocuklarını da inan ki bu böyle . Nazlılar tripliler küsenler hep el üstünde niye aman yine küsmesin trip yapmasın ama senin gibi olanlar amaaaan zaten o küsmez alınmaz diye düşünüyorlar

Back
X