Neden boyleyim

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
Yalnizlik o kadar dokunuyor ki kizlar
Yalniz yasiyorum yapayalnizim
Dun sehir disindan arkadasim geldi bi gecelik bende kaldi ben nasil sevindim nasil mutlu oldum modum degisti evim senlendi bi anda
Bu oglen gitti ve ben yalnizligimla yeniden yuzlestim cok agladim berbat hissediyorum
Cok yiprandim yalnizliktan Aile kurmak istiyorum artik Yas 29 evde mi kaldim Artik cok mu zor

Ne is yapiyosunuz? cevreniz nasil? Kurslara falan katiliyormusunuz?

Calistigim ortamda hic aday olabilecek kimse yok malesef yaslari cok buyuk ve evliler
Kurslara katilmiyorum depresyona girdim artik
Evden eve isten isi giden biri misiniz? Tek basiniza ara sira kahve icmeye falan gidip, tanistiginiz birileri olur mutlaka. Kücük sehirde mi yasiyosunuz?

Ev is arasinda gidiyorum surekli
Buyuk sehirdeyim
Apartmanda komsu bile gunaydinlasmiyor kahve icmeye gittigimde nasil tanisayim :KK43:
Peki daha önceden hic iliskiniz oldu mu? Erkekler size karsi nasildir. Siz nasil degerlendiriyorsunuz kendinizi?

Yalnizlik o kadar dokunuyor ki kizlar
Yalniz yasiyorum yapayalnizim
Dun sehir disindan arkadasim geldi bi gecelik bende kaldi ben nasil sevindim nasil mutlu oldum modum degisti evim senlendi bi anda
Bu oglen gitti ve ben yalnizligimla yeniden yuzlestim cok agladim berbat hissediyorum
Cok yiprandim yalnizliktan Aile kurmak istiyorum artik Yas 29 evde mi kaldim Artik cok mu zor
Ne alaka kuzum ya ne evde kalması eskidendi onlar ben bıle 29 30 da düşünüyorum normal artık hem izinli günlerinde arkadaşların varsa cafeye falan gidin birlikte bir şeyler yapın karşına hayırlısı biri çıkar vardır bi hayır de geç belki olsaydı mutsuz pişmanlık duycağın biri olucaktı belki yakında karşına biri çıkar . Kendini eve de kapatma

Instagramda benden kucuk arkadaslarimin hep evlilik mutluluk bebek fotograflari var icim aciyo kendi halime Bi kadin olarak artik yanimda beni koruyup kollayacak varligindan guc huzur bulacagim hayati paylasacagim bi es istiyorum
Anne olmak istiyorum
Emzirmek istiyorum kucagima bebegimi almak istiyorum
Eve gittigimde esim evde bekliyo olsun istiyorum ya da ben onu bekliyim istiyorum
Gec kaldigimda canim geciktin diye merak edenim olsun istiyorum
Yaninda cocuklasacagim biri olsun istiyorum
Karnimi doyurmak icin yemek degil de sofra kurmak istiyorum
Cok mu sey istiyorum ben ki
Ne alaka kuzum ya ne evde kalması eskidendi onlar ben bıle 29 30 da düşünüyorum normal artık hem izinli günlerinde arkadaşların varsa cafeye falan gidin birlikte bir şeyler yapın karşına hayırlısı biri çıkar vardır bi hayır de geç belki olsaydı mutsuz pişmanlık duycağın biri olucaktı belki yakında karşına biri çıkar . Kendini eve de kapatma

Ev arkadaşı bulsanız. Evet yalnızlık hem çok güzel ama bir yerden sonra insanı tüketiyor.

Instagramda benden kucuk arkadaslarimin hep evlilik mutluluk bebek fotograflari var icim aciyo kendi halime Bi kadin olarak artik yanimda beni koruyup kollayacak varligindan guc huzur bulacagim hayati paylasacagim bi es istiyorum
Anne olmak istiyorum
Emzirmek istiyorum kucagima bebegimi almak istiyorum
Eve gittigimde esim evde bekliyo olsun istiyorum ya da ben onu bekliyim istiyorum
Gec kaldigimda canim geciktin diye merak edenim olsun istiyorum
Yaninda cocuklasacagim biri olsun istiyorum
Karnimi doyurmak icin yemek degil de sofra kurmak istiyorum
Cok mu sey istiyorum ben ki
Ama bak böyle düşünürsen hakkın tabi de bu psikolojiyle evlenirsen sağlıklı olmaz belki pişman olcan valla benim çoğu arkadaşım evlendi bir tanesi boşandı hem de ne boşanma evlerden ırak. O da senin gibi ne zaman konuşsak evde kaldım diye diye önüne ilk çıksn biriyle evlendi 5 ay sonra boşandı

Niye bosanan insanlara odaklanip kendimi avutayim ki ben guzel bi yuva istiyorum
Ama bak böyle düşünürsen hakkın tabi de bu psikolojiyle evlenirsen sağlıklı olmaz belki pişman olcan valla benim çoğu arkadaşım evlendi bir tanesi boşandı hem de ne boşanma evlerden ırak. O da senin gibi ne zaman konuşsak evde kaldım diye diye önüne ilk çıksn biriyle evlendi 5 ay sonra boşandı

Yuzyuze konusamiyorsaniz sosyal medyadan deneyip kafanizi dagitin

Niye bosanan insanlara odaklanip kendimi avutayim ki ben guzel bi yuva istiyorum
Niye mi o da sizin gibi düşünüyordu aynıydı kim boşanmak için evlenir ki siz şu an bu düşünceyle karşınıza biri çıkarsa duygusal bakıp belki yanlış bir adım atmayın diye söylüyorum yanlış anlamayın yaş falan takılmayın gayet genç bir yaş

Arkadaslarinizin sizi tanistirabilecegi birileri yok mu? Arkadaslariniza soyleyin illaki birileri vardir tanistirabilecekleri birileri. Insallah gonlunuze gore olsun her sey.

samimi olarak sosyal medyaya yüklen bacım. hiç ummadığın şeyler karşına çıkabilir. kurslara giden bekar erkeklerin var olduğuna inanmıyorum lakin isteğin arkadaşlık ise kurs bitene kadar olur arkadaşın. bitince herkes yoluna..

Internetten tanistiklarim hep hayal kirikligi cikti
samimi olarak sosyal medyaya yüklen bacım. hiç ummadığın şeyler karşına çıkabilir. kurslara giden bekar erkeklerin var olduğuna inanmıyorum lakin isteğin arkadaşlık ise kurs bitene kadar olur arkadaşın. bitince herkes yoluna..

Back
X