Neden boyleyim

Evet oyle yapiyorum
Mesela internetten konustugum biri vardi Ama gerek aile yapimiz olsun gerek hayat tarzimiz olsun olacak gibi degildi sirf yalniz kalmiyim diye devam etmedim
Canım evet yalnızlık bı yerden sonra tak ediyor artık. Ama sakın bu duygulara kapılıp gitme yanlış seçimler yapma lütfen yalnız olmiyim de nolursa olsun diye düşünüp biriyle samimi olmaya kalkma derim bence herşeyin hayırlısını iste çünkü zaman zaten kötü zaman kimin ne olduğu belli değil .. onun için lütfen biriiyle birlikte olmayı dusunuyorsan da doğru kisi olmasına özen göster canm

Yalnizlik o kadar dokunuyor ki kizlar
Yalniz yasiyorum yapayalnizim
Dun sehir disindan arkadasim geldi bi gecelik bende kaldi ben nasil sevindim nasil mutlu oldum modum degisti evim senlendi bi anda
Bu oglen gitti ve ben yalnizligimla yeniden yuzlestim cok agladim berbat hissediyorum
Cok yiprandim yalnizliktan Aile kurmak istiyorum artik Yas 29 evde mi kaldim Artik cok mu zor
Anne baba kardes falan yokmu

Bu tarz paylasimlar çok okuyorum son zamanlarda. Yalnizlik zor evet ama daha az önce hamileyken dayak yiyen bir kadinin paylaşimini okudum. Evlenmek de çözümü değil bu işin. Olan birseyin hakkimizda hayir mi şer mi olduğunu ancak rabbim bilir. Sakince kaderimizi bekleyip dua etmeliyiz. Varsa nasipde kapiyi calacak zamani gelince. Kismetimize de biz koşariz tabiki. Gidin birseyler yapin, kurslar filan.

Buradan okuduğum kadarıyla erkekler eve gecikince "canım biraz geciktin" demiyor.Sofra kurunca hep daha fazlasını istiyor ya da beğenmiyor.Çok fazla romantik yaşıyorsunuz bu hayatı.Ben de 29 yaşındayım olursa olur olmazsa olmaz takmayın

Merhaba siz böyle yazınca amcam geldi aklıma bir nişanlılık geçirdi sonra nişan bozuldu seneler oldu tabi .şimdi 40 yaşında kendi halinde istanbulda yaşıyor çokça tanınan bir adamın yanında özel güvenlik..işten eve geliyor yemek yapıyor evi pırıl pırıl senelerdir yalnız yaşıyor,evlilik çok istedi ama bir türlü anlaşabileceği birini bulamadı,yada buldukları maddi anlamda çok şey bekledi amcam karşılayamadı,anne baba rahmetli oldu,acıyorum haline dışardan yemek yiyince zehirleniyormuş geçen banyoda bayılmış saatler sonra kendiliğinden uyanmış,,laf aramızda acaip yakışıklı bide ama kısmet meselesi işte,namazında kötü hiçbir alışkanlığı yok,hiç zorlayamam diyor alıştım diyor artık...

Amac neydi tam olarak? İyi niyetli olduğunuza kesinlikle inanmıyorum Gidin kendinizi baska yerde tatmin edin
Merhaba siz böyle yazınca amcam geldi aklıma bir nişanlılık geçirdi sonra nişan bozuldu seneler oldu tabi .şimdi 40 yaşında kendi halinde istanbulda yaşıyor çokça tanınan bir adamın yanında özel güvenlik..işten eve geliyor yemek yapıyor evi pırıl pırıl senelerdir yalnız yaşıyor,evlilik çok istedi ama bir türlü anlaşabileceği birini bulamadı,yada buldukları maddi anlamda çok şey bekledi amcam karşılayamadı,anne baba rahmetli oldu,acıyorum haline dışardan yemek yiyince zehirleniyormuş geçen banyoda bayılmış saatler sonra kendiliğinden uyanmış,,laf aramızda acaip yakışıklı bide ama kısmet meselesi işte,namazında kötü hiçbir alışkanlığı yok,hiç zorlayamam diyor alıştım diyor artık...

Amac neydi tam olarak? İyi niyetli olduğunuza kesinlikle inanmıyorum Gidin kendinizi baska yerde tatmin edin
konu sahibi senin niyetin ne ben yazdım öylesine sevgili bekar amcamı tarif ettim ,,,senin durumuna benziyordu diye,,,tatmin derken niyet derken sen kendinden biliyorsun bazı şeyleri heralde ... abuk subuk konuşma...

Yarın bigün yapayalnız kaldığında inşallah şu son iki yazdığını hatırlarsın Kim benim için ne dilerse bana ne yaşatmak isterse tanrı ona iki katını yaşatsın diye çok güzel bi duam vardır Bunu duaya da bedduaya da cevirmek insanların kalbindeki en gizli niyetlerinde saklı Üzülen ve üzüntüsünü paylaşan bi insanı üzüntü duyduğu şeyle vurmaya çalışırsan o bi gün gelir seni bulur
konu sahibi senin niyetin ne ben yazdım öylesine sevgili bekar amcamı tarif ettim ,,,senin durumuna benziyordu diye,,,tatmin derken niyet derken sen kendinden biliyorsun bazı şeyleri heralde ... abuk subuk konuşma...

Back
X