• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyleyim?

Emily19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
491
416
33
merhaba öncelikle herkese . Konuya nasıl başlamam gerekiyor bilmiyorum ama tembellik kavramı ete kemiğe bürünmüş olsa o ben olurdum . Çok tembelim , hiç enerjim yok gibu ve bazen bağırıp çağırmak istiyorum yeter artık istemiyorum diye . İçimden ağlamak, öfke bıkkınlık birçok duygu geçiyor. Mesela dün bir işe gitmiştim -günlük bir iş- işe geldikten 1 saat sonra çok pişman oldum dönecek arabam da yoktu . İnsanların içinde oturup ağlayasım geldi ben neden geldim diye bide sabah 8 den akşam 4 e kadar çalıştırıyorlar, günlük 200 liraya . Şımarık bir insan olmadım asla tek çocuk olmama rağmen asla şımartmadılar beni öyle çok zengin bit aileden de gelmedim. Onun dışında mesela bir mesele oluyor herkes ona tepki veriyor ben o an tepki veremiyorum bosver diyorum kendi kendime çünkü taksam daha fazla takacağım çünkü, ardından birkaç saat geçiyor ben kendimi o olaya , o kişiye kızarken buluyorum , kendi kendime konuşarak kendimi sakinlestiriyorum içimi döküyorum kendime böyle rahatlıyorum ancak . Birisi ağladığı zaman ne tepki vermem gerektiğini bilmiyorum, tepki veremiyorum donuklaşıyorum sadece ,yanlış anlamasın diye üzgün rolü yapıyorum. Diyorum ben kötü bir insan mıyım da insanların üzülmesine üzülmüyorum. Neden böyleyim psikolojik mi hepsi ?

Not : konudan konuya atladığım için kusura bakmayın içim çok dolu sadece.

Kaç yaşındasın psikolojik bir durum olabilir yani ilerleyen zamanlarda duyguların hal hareket ve olaylara karşı tepkilerin değişebilir

Okurken tüm yazılarda kendimi gördüm. Çok fazla enerjisizlik var üzerimde ve ne yaparsam yapayım düzelemiyorum adım da atamıyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama düzeliriz inş...

Ruh sağlığınız iyi değilse neden doktora gitmeyi düşünmüyorsunuz çok merak ediyorum.
Kaç kişi böyle, gidin doktora ya. Korkulacak bir şey yok.
Ayrıca günlük iş 200 çok az, keşke de gitmeseymişsin

Okurken tüm yazılarda kendimi gördüm. Çok fazla enerjisizlik var üzerimde ve ne yaparsam yapayım düzelemiyorum adım da atamıyorum. Psikolojik mi bilmiyorum ama düzeliriz inş...
Ne zaman baba ne zaman ! Mezara girince mi :halay:

Ruh sağlığınız iyi değilse neden doktora gitmeyi düşünmüyorsunuz çok merak ediyorum.
Kaç kişi böyle, gidin doktora ya. Korkulacak bir şey yok.
Ayrıca günlük iş 200 çok az, keşke de gitmeseymişsin
Ben 300 zannediyordum o yüzden gittim zaten ise gittikten 15 20 dk sonra ben neden geldim dedim kendi kendime . Sanki bir anca burada uyanmış gibi hissettim. Etrafıma baktım herkes gülüyor, egleniyor gibiydi . Dedim ben neden böyleyim?

Ben 300 zannediyordum o yüzden gittim zaten ise gittikten 15 20 dk sonra ben neden geldim dedim kendi kendime . Sanki bir anca burada uyanmış gibi hissettim. Etrafıma baktım herkes gülüyor, egleniyor gibiydi . Dedim ben neden böyleyim?
İşte doktora git, ilaç kullanmak istemiyorsan psikoloğa yönlendirilmek istediğini söyle.
300de az, küçük şehirde misin? Sigorta yapıyorlar mı?
Bir de neden geldim burdayım diye düşüneceğine işim bitince cebimde harçlığım olacak diye düşün. Kendini çok sorgulama, insan takıntı yapıyor sonra

Öğrenciyken günlük işlerde çok çalıştım stand hostesliği marketler vs tanıtım..
Bazen enerjim olmazdı içerde ağlardım üzülürdüm.. Ama geçinmek için calısmak zorundaydım başka gelir kapım yoktu..
Enerjisizlik olayı demir eksikliği olabilir bende vardı çoğu zaman halsiz olurdum.
İnşallah sizi mutlu eden bir iş olur 🙏🏻

Son düzenleme:
Back
X