- 15 Aralık 2022
- 491
- 416
- 33
merhaba öncelikle herkese . Konuya nasıl başlamam gerekiyor bilmiyorum ama tembellik kavramı ete kemiğe bürünmüş olsa o ben olurdum . Çok tembelim , hiç enerjim yok gibu ve bazen bağırıp çağırmak istiyorum yeter artık istemiyorum diye . İçimden ağlamak, öfke bıkkınlık birçok duygu geçiyor. Mesela dün bir işe gitmiştim -günlük bir iş- işe geldikten 1 saat sonra çok pişman oldum dönecek arabam da yoktu . İnsanların içinde oturup ağlayasım geldi ben neden geldim diye bide sabah 8 den akşam 4 e kadar çalıştırıyorlar, günlük 200 liraya . Şımarık bir insan olmadım asla tek çocuk olmama rağmen asla şımartmadılar beni öyle çok zengin bit aileden de gelmedim. Onun dışında mesela bir mesele oluyor herkes ona tepki veriyor ben o an tepki veremiyorum bosver diyorum kendi kendime çünkü taksam daha fazla takacağım çünkü, ardından birkaç saat geçiyor ben kendimi o olaya , o kişiye kızarken buluyorum , kendi kendime konuşarak kendimi sakinlestiriyorum içimi döküyorum kendime böyle rahatlıyorum ancak . Birisi ağladığı zaman ne tepki vermem gerektiğini bilmiyorum, tepki veremiyorum donuklaşıyorum sadece ,yanlış anlamasın diye üzgün rolü yapıyorum. Diyorum ben kötü bir insan mıyım da insanların üzülmesine üzülmüyorum. Neden böyleyim psikolojik mi hepsi ?
Not : konudan konuya atladığım için kusura bakmayın içim çok dolu sadece.
Not : konudan konuya atladığım için kusura bakmayın içim çok dolu sadece.