Neden böyleyim :(

insan öpüşmediği biriyle nasıl evlenir aklım almıyor benim
bikaç ay sonra yeni evliyim eşim 15 günde bir istiyor, o da 35 sn sürüyor diye konu açarsın bak, denemeden ayakkabı bile alınmaz

Ay ne bilim aslında çok görüşemedik. Görüştüğümüzde de zaten doğru düzgün yalnız olamadık. Nişanlandiktan sonra çok sık bir araya geliriz. Ozaman anlaşılır maalesef.

Maşalalh libido tavan olmuş

bir şey soracağım ama beni cahil ilan eden yada gülen olursa KİB yaparım ona göre

dildo ne?

Hahahahhaha elle kullanılan alet şekerim,bunun birde titreşimlisi var takıyon titriyon

yardımsever arkadaşlarım teşekkürler,bunu da öğrenmiş oldum gerekli yerlerde cümle içinde kullanırım

konu sahibi sana gelince ilk öneren arkadaş haklı aldatmaktan iyidir bunu kullanmak

düşündümdeeee sanırım sana katılıyorum :)))

vardır vardır ama bulunca kaçırmayacaksın
hani bazen deriz ya şu güzel kadın şu tipsiz adamda ne bulmuş, zengin de değil diye, işte üstün performans ve sürüş özelliği bulmuş olabilir

Libidosu yüksek kadınlara ,libidosu sıfır adamlar düşüyor.
Burada kadıncağızlar konu açıyor.
Sizinki de öyle olacak gibi.
Zira normal bir erkek öyle konuları kapatmaz,üstüne üstüne gider.

Ay ne bilim aslında çok görüşemedik. Görüştüğümüzde de zaten doğru düzgün yalnız olamadık. Nişanlandiktan sonra çok sık bir araya geliriz. Ozaman anlaşılır maalesef.

doğru düzgün görüşmediğin başbaşa kalmadığın adamla nasıl nişanlanıyorsun, evlilik planlıyorsun... çok aceleye getiriyorsun gibi geldi bana.

adam öpüşmekten bile kaçınıyor nasıl sevişecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…