insan öpüşmediği biriyle nasıl evlenir aklım almıyor benim
bikaç ay sonra yeni evliyim eşim 15 günde bir istiyor, o da 35 sn sürüyor diye konu açarsın bak, denemeden ayakkabı bile alınmaz
bir şey soracağım ama beni cahil ilan eden yada gülen olursa KİB yaparım ona göre
dildo ne?
Şimdi çok yadirgayanlar çok kizanlar olacak.
30 yaşındayım, daha önce nişanlanip ayrıldım. Şimdi başka biri ile görüşüyorum. 1 ay sonra nişanım var. Erkek arkadaşım başka şehirde. Çok sık görüşemiyoruz. Çok saf iyi niyetli ve tek istediği benimle evlenip bir yuva kurmak.
Erkek arkadaşım hiç cinsel konulara girmez. Açılacak gibi oldumu hemen konuyu değiştirir. Evlendikten sonraya saklıyor herşeyi.
Bense tam tersi çok fazla cinsel konuda istekliyim. Eski nisanlimi bu yüzden biktirmistim. Sürekli birlikte olmak istiyordum.
Erkek arkadaşım hayatıma girmeden öncede sırf ihtiyaclarim için bile görüştüklerim oldu .şimdi o hayatımda olunca kendime engel olmaya çalışıyorum.
Ama daha fazla dayanamicam gibi.
en azından ihtiyaçlarımi o duymadan biriyle karsilasam diyorum.
Hiç başına gelen olmadı mı ya. Bu kadar düşkün biri bir ben değilimdir herhalde:)
bir şey soracağım ama beni cahil ilan eden yada gülen olursa KİB yaparım ona göre
dildo ne?
dildo ne?
Süpersin laleeeeOysa ki dildo deyince insanın aklına başka aygıtlar geliyor.
Vibratöre dilli bir isim hiç yakışmamış hiç...
düşündümdeeee sanırım sana katılıyorum :)))Benım şöyle bir tezim var. İyi huylu erkekler kötü sevişiyor, pisliklerde güzel sevişiyor. Hem iyi sevişen hemde karakteri saglam erkek yok gibi bişey :)) Dolayısıyla kadınlar hepsi birarada olmuyo zaten diyip iyi huylu adam bulduklarında sevişmekte olur diyebiliyolar? :))
Olmuşken titreşimlisi olsuntitreşimlisi vibratör, titreşimsizi dildo
Benım şöyle bir tezim var. İyi huylu erkekler kötü sevişiyor, pisliklerde güzel sevişiyor. Hem iyi sevişen hemde karakteri saglam erkek yok gibi bişey :)) Dolayısıyla kadınlar hepsi birarada olmuyo zaten diyip iyi huylu adam bulduklarında sevişmekte olur diyebiliyolar? :))
Ay ne bilim aslında çok görüşemedik. Görüştüğümüzde de zaten doğru düzgün yalnız olamadık. Nişanlandiktan sonra çok sık bir araya geliriz. Ozaman anlaşılır maalesef.
Ay ne bilim aslında çok görüşemedik. Görüştüğümüzde de zaten doğru düzgün yalnız olamadık. Nişanlandiktan sonra çok sık bir araya geliriz. Ozaman anlaşılır maalesef.
vardır vardır ama bulunca kaçırmayacaksın
hani bazen deriz ya şu güzel kadın şu tipsiz adamda ne bulmuş, zengin de değil diye, işte üstün performans ve sürüş özelliği bulmuş olabilir
adam öpüşmekten bile kaçınıyor nasıl sevişecek acaba
Öğrencek aplası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?