Neden böyleyim😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda ek gidaya baslamis , sut sagip birakip bir gece gidebilirsin diye dusunuyorum
Senin psikolojine cok iyi gelecektir
Evet ek gıdaya başladık 5 ay önce kızım da süt alerjisi var hafif ama şiddetli değil süt sağdım ilk başlar kızım biberonu reddetti çeşit çeşit biberon aldık hiç birisini kullanmadı gün için de az emiyor ama gece uyanıyor emmek için.

Evet ek gıdaya başladık 5 ay önce kızım da süt alerjisi var hafif ama şiddetli değil süt sağdım ilk başlar kızım biberonu reddetti çeşit çeşit biberon aldık hiç birisini kullanmadı gün için de az emiyor ama gece uyanıyor emmek için.
Anladim , o zaman zor tabi

Evet aşkı seviyorum tutkuyu da tutku var eşim de hissediyorum olmasa en basiti öpüşürken bile bi tiksinme vs olurdu. Ama aşk işte onu gerçekten özlüyorum başkasını asla istemem ilişki esnasında beynimin kurduğu fantazisel kişiler benim için hiç birşey ifade etmiyor anlık geliyor gidiyor.

Ben biliyordum derdi hep herkes ama daha 5 yıl olmuş neden bu kadar hızlı bitti aşk yani 15 20 yıl olsa anlarım yaşım 27 28 yani ben de mi sorun var yoksa kaçınılmaz son bu olacaktı zaten diye düşünmekten sıyrılıp kabullenme evresine geçmem lazım bunu anladım.

Bir de beni elestirenlere saygım sonsuz ama aşka cok anlam yuklemissin demek eşimle yaşadığım aşk a saygısızlık olarak görüyorum. Gerçek aşkı yakalayan insanların benim gibi hissettemesi üzülmesi çok normal değil mi?
Normal değil, sağlıklı bir evlilikte Aşk yerini saygıya muhabbete bırakır, bu doğum ölüm hastalık gibi normal benim için..yaş geçiyor, çocuklar var..ne bekliyorsunuz ki..

Normal değil, sağlıklı bir evlilikte Aşk yerini saygıya muhabbete bırakır, bu doğum ölüm hastalık gibi normal benim için..yaş geçiyor, çocuklar var..ne bekliyorsunuz ki..
Beklentim vardı çünkü ben aşkın bu kadar erken bitmesini beklemiyordum bir de benim merak ettiğim çocuklar olmasa da bu aşk her evlilikte biter miydi yani.

Aşkın ömrü 3 yıldır nedir yaaa, resmen saçmalık ötesi..

Konu sahibi bence haksız değilsin. Ama başkasınu hayal etme kısmın o kadar üzücü ki, lütfen bundan vazgeç bu yaptğın çokkk ağır ve yanlış. Geri kalan kısım içinse bence sizin başbaşa kalmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Belki eşinde aynı şeyi düşünüyordur dile getiremiyordur.

Anladim , o zaman zor tabi
Evet maalesef büyük kızım mamayla büyüdü anneme bırakır çıkardık istediğimiz yere giderdik bazen annem biz de kalırdı biz de gece çıkardık istediğimiz yere giderdik şimdi de gidiyoruz ailecek çocuklar ve eşimle ben ama işte ikimiz şu 10 ay da hastaneye bile başbaşa gidemedik :)

Bende eşime çok aşıktım. Şu an hala tabi ki çok seviyorum. Ama çoluk çocuğa karıştıktan sonra biraz durgunlaşmak normal değil mi? Biz de eşimle oturup doğru düzgün konuşamıyoruz bile çoğu zaman. Ama bunları normal karşılıyorum. Bende evliliğimizin ilk o çocuksuz zamanlarını arıyorum. Ama çocukla da bir başka. Evimizde ayrı bir neşe var. Gün geçtikçe herşey yerini farklı bir hale bırakıyor.
Farklı heyecanlara. Bu bizdeki farklı heyecanlar, tabi ki farklı birisine duyulan ilgi değil. Bebek diş çıkardı, aaa baba dedi, anne dedi. Yarın bir gün okul zamanı gelecek onun heyecanı.
Eşinizi düşünmüyorsanız o heyecanı çocuklarınızda arayın. Size tavsiyem bu. Beklentiniz Yüksek olmasın hiç bir zaman. Doğum günümde hediye bile beklemiyorum, veya bir kutlama. İçinizdeki sevgiyi öldürmeyin ama çok aşık olduğunuz günleri de beklemeyin, arzu etmeyin artık

Aşkın ömrü 3 yıldır nedir yaaa, resmen saçmalık ötesi..

Konu sahibi bence haksız değilsin. Ama başkasınu hayal etme kısmın o kadar üzücü ki, lütfen bundan vazgeç bu yaptğın çokkk ağır ve yanlış. Geri kalan kısım içinse bence sizin başbaşa kalmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Belki eşinde aynı şeyi düşünüyordur dile getiremiyordur.
Ne yalan söyleyeyim sevindim benim gibi düşünen biri çıktı tabi herkes kendi fikrini yorumunu katıyor hepsine saygım sonsuz.

Ben eşimi tanıyorsam o da benim gibi düşünüyordur eminim dile getirmesekte farkındayız. Çocuklarımız baş tacımız onlarsız asla bir şeyler düşünmem ama arada bir kaçamak yapmak ikimize de iyi gelecek bu yıl olmasa da önümüz de ki yıl mutlaka başbaşa kalacağımız zamanı ayarlayacagiz eşimle.

Son kısma gelecek olursam ona da şöyle bir çözüm düşündüm ilişki esnasında bu düşünceler gelirse banayarim bırakıp ilişkiyi bitireceğim bunu eşime bir daha yapmayacağım.

Bende eşime çok aşıktım. Şu an hala tabi ki çok seviyorum. Ama çoluk çocuğa karıştıktan sonra biraz durgunlaşmak normal değil mi? Biz de eşimle oturup doğru düzgün konuşamıyoruz bile çoğu zaman. Ama bunları normal karşılıyorum. Bende evliliğimizin ilk o çocuksuz zamanlarını arıyorum. Ama çocukla da bir başka. Evimizde ayrı bir neşe var. Gün geçtikçe herşey yerini farklı bir hale bırakıyor.
Farklı heyecanlara. Bu bizdeki farklı heyecanlar, tabi ki farklı birisine duyulan ilgi değil. Bebek diş çıkardı, aaa baba dedi, anne dedi. Yarın bir gün okul zamanı gelecek onun heyecanı.
Eşinizi düşünmüyorsanız o heyecanı çocuklarınızda arayın. Size tavsiyem bu. Beklentiniz Yüksek olmasın hiç bir zaman. Doğum günümde hediye bile beklemiyorum, veya bir kutlama. İçinizdeki sevgiyi öldürmeyin ama çok aşık olduğunuz günleri de beklemeyin, arzu etmeyin artık
Elbette ama bu dediğiniz iki ayrı durumu ve sevgiyi karıştırmak gibi değil mi?

Yani ben eşime hissettiğim sevgiyi çocuklarıma hissedemem sebebi de şu eşime hissettiğim tutku heyecan aşk adrenalin vs ama evlatlarıma duyduğum hissettiğim şey ise merhamet sahiplenme koruma hisleri canımın parçası onlar benim onlara duyduğum sevgiyle eşime duyduğum sevgi ve aşkı bir tutamıyorum ikisi ayrı apayrı benim içimde. İki sevgiyi de istiyorum ya kafam karıştı biraz eşimsiz de evlatlarımsız da bir gelecek hayal edemiyorum :(

bizimde cocuklar kücükken monotona baglamisti iliskimiz. heyecan ölmüstü , iyi haberim su : cocuklar büyüyünce ve sizden bagimsiz olmaya baslayinca heyecan geri geliyor :) tabiki o ilk günlerdeki gibi ayaklarinizi yerden kesmiyor ama ölü iliskiden daha iyi oluyor durumlar.
Tanımıyorum ama ne bileyim bir ünlü bir adamı ya da aklımda kendim bile bilmediğim bir adamı eşimi cidden seviyorum asla ve katiyen ona karşı yalnış şeyler yapmam boşlukta gibiyim farklı bir haldeyim eşime aşık olduğum halimi istiyorum o tutkuyu özlüyorum başka insanları niye düşündüğümü bile bilmiyorum.
su kisma gelince de burda taslanma bahasina olsa da yazicam . heyecani azalmis bir cok iliski de kisiler itiraf etmese de iliski sirasinda fantazilerini calistirirlar. yillara yayilan iliskilerde her gün ayni tip yemek yediginizde istahiniz kapanir. bazen yanina cacik bazen salata bazen meze filan koyarsiniz :) kurdugunuz fantaziler zaten hayal ürünü bu kadar paralamayin kendinizi. dedigim gibi gecicek bunlar. cocuklar kücük emziriyorsunuz hormonlariniz farkli calisiyor yorgunsunuz vs. vs.

Elbette ama bu dediğiniz iki ayrı durumu ve sevgiyi karıştırmak gibi değil mi?

Yani ben eşime hissettiğim sevgiyi çocuklarıma hissedemem sebebi de şu eşime hissettiğim tutku heyecan aşk adrenalin vs ama evlatlarıma duyduğum hissettiğim şey ise merhamet sahiplenme koruma hisleri canımın parçası onlar benim onlara duyduğum sevgiyle eşime duyduğum sevgi ve aşkı bir tutamıyorum ikisi ayrı apayrı benim içimde. İki sevgiyi de istiyorum ya kafam karıştı biraz eşimsiz de evlatlarımsız da bir gelecek hayal edemiyorum :KK43:
DÜşününce bağlantılı ama öyle düşünün.
Ben eski günlerimizi hatırlayıp bu günlere nasıl geldik, nasıl geçti, çocuklarımız oldu. Aynı evde yaşıyoruz diye eskiyi düşünüp mutlu oluyorum. İkisi birbirine karışmıyor aslında. Çocuklarınızı severken eşinizle ilk tanıştığınız gümleri düşünün. Ben böyle daha mutlu oluyorum mesela. Nerden nereye diye düşünüyorum.
Ama bahsettiğim şey başka kişileri düşünmemeniz için. Yani bundan dolayı çocuklarınıza odaklanın ve eşinizle eski günlerinizi hatırlayın. Bu sizi kötü düşüncelerden alıkoyar.
Ve o aşkı, Tutku’yu beklemeyin. Bunu kabullenin.

Evet maalesef büyük kızım mamayla büyüdü anneme bırakır çıkardık istediğimiz yere giderdik bazen annem biz de kalırdı biz de gece çıkardık istediğimiz yere giderdik şimdi de gidiyoruz ailecek çocuklar ve eşimle ben ama işte ikimiz şu 10 ay da hastaneye bile başbaşa gidemedik :)
Cok normal , az sabir
İkinciler daha zor oluyormus , bende tecrubeyle ogrendim bunu

Cok normal , az sabir
İkinciler daha zor oluyormus , bende tecrubeyle ogrendim bunu
En azından kafam rahat şu an ciddiyim bu konu da benim tecrübem olsun bak iyi ki açmışım çok sağolun ya ileri de yıllar sonra halen buralarda olursak bu konuyu gülerken hatırlayacağımdan eminim artık :) 1 sene nedir ki ömür yeterse sene ye rahatım inşaAllah 😊

DÜşününce bağlantılı ama öyle düşünün.
Ben eski günlerimizi hatırlayıp bu günlere nasıl geldik, nasıl geçti, çocuklarımız oldu. Aynı evde yaşıyoruz diye eskiyi düşünüp mutlu oluyorum. İkisi birbirine karışmıyor aslında. Çocuklarınızı severken eşinizle ilk tanıştığınız gümleri düşünün. Ben böyle daha mutlu oluyorum mesela. Nerden nereye diye düşünüyorum.
Ama bahsettiğim şey başka kişileri düşünmemeniz için. Yani bundan dolayı çocuklarınıza odaklanın ve eşinizle eski günlerinizi hatırlayın. Bu sizi kötü düşüncelerden alıkoyar.
Ve o aşkı, Tutku’yu beklemeyin. Bunu kabullenin.
Bu açıdan bakmamıştım konuya haklısın iki sevgi bir olmasa da bağlanıyor iki kapı bir birine çıkıyor.

Kimse fantezi kurmuyor kk da galiba maşallah :27:
İlk zamanki heycan aşk hangi evlilikte var hele de çocuklu evliliklerde çok normal ;)

En azından kafam rahat şu an ciddiyim bu konu da benim tecrübem olsun bak iyi ki açmışım çok sağolun ya ileri de yıllar sonra halen buralarda olursak bu konuyu gülerken hatırlayacağımdan eminim artık :) 1 sene nedir ki ömür yeterse sene ye rahatım inşaAllah 😊
Aynen oyle , guleceksin gececeksin , insallah bunu deniz kenarinda bir yerde birbirinize sarilmis halde yaparsiniz

Çok güzel bir aşk yaşamış evlilikle taçlandırmış, iki evlatla da o güzel yola devam etmektesiniz.
Şu dünya üzerinde şanslı olan insanlardansınız öncelikle bunu kabul edin.

Aynı şekilde çok severek evledim, ağız tadıyla geçti seneler.
7 buçuk yıllık evliyim, iki sağlıklı çocuğum var, 3. Yolda.
Eşimle hala güzel bir ilişkim var, elbette sevgililik zamanındaki o tutkulu aşk yoktur.Yine de çok sevmek var ;)
Şimdi de bakıyorum, adam 3 çocuğumun babası.
Bana eş.
Evimizin babası.
Yani artık tam anlamıyla bir aileyiz.
Ve ben çok sevdim bu kurduğum aileyi.
Artık daha da güzel daha da özel bağlarla bağlıyız.
Ve bu beni rahatsız etmiyor, daha da mutlu ediyor.
Her yılın her aşamanın farklı özellikleri var, bunun tadına varın.
Akşam işten çıkıp eve iki ekmek alarak gelmesi,siz sipariş vermediğiniz halde sizin sevdiğiniz yiyecek içecekle gelmesi sizi mutlu etmiyor mu mesela?
Bunları önemsiyorum. Hoşlanıyorum bunlardan.
Çalışmayan bir kadın olarak onun işten geleceği saati gözetmeyi seviyorum mesela.
Bence kendinize dert aramayın ;l
Hayat böyle birşey... Sağlığınız yerindeyse hepinizin, gerisi teferruat.

Küçüğünüz daha çok küçükmüş, bunalmış da olabilirsiniz.
Arada kaçamaklar yapın.
Akşam çocuklar erken uyumuyor mu?
Bizimkiler uyuyor:) Bu da avantaj. Dizi-film izleyecek, kahve çay içecek epey vaktimiz oluyor.
Cinsellik konusunda yorum yapmak istemem.
İnsan beyni ilginç bir oluşum. Zihniniz size oyun oynuyor olabilir, bunun üzerinde fazla durmayın. Ben de okumamış olmayı dilerdim, aklıma girmesin şimdi :rolleyes:
Bence siz de eşinizle sevgiliymiş de kaçak göçek ilişkiye giriyormuş gibi hayal kurun, başkasını hayal etmekten çoook daha iyidir.
Lafı uzattım ama ben dertsiz başınıza dert almayın diyorum kısaca.

Çok güzel bir aşk yaşamış evlilikle taçlandırmış, iki evlatla da o güzel yola devam etmektesiniz.
Şu dünya üzerinde şanslı olan insanlardansınız öncelikle bunu kabul edin.

Aynı şekilde çok severek evledim, ağız tadıyla geçti seneler.
7 buçuk yıllık evliyim, iki sağlıklı çocuğum var, 3. Yolda.
Eşimle hala güzel bir ilişkim var, elbette sevgililik zamanındaki o tutkulu aşk yoktur.Yine de çok sevmek var :KK66:
Şimdi de bakıyorum, adam 3 çocuğumun babası.
Bana eş.
Evimizin babası.
Yani artık tam anlamıyla bir aileyiz.
Ve ben çok sevdim bu kurduğum aileyi.
Artık daha da güzel daha da özel bağlarla bağlıyız.
Ve bu beni rahatsız etmiyor, daha da mutlu ediyor.
Her yılın her aşamanın farklı özellikleri var, bunun tadına varın.
Akşam işten çıkıp eve iki ekmek alarak gelmesi,siz sipariş vermediğiniz halde sizin sevdiğiniz yiyecek içecekle gelmesi sizi mutlu etmiyor mu mesela?
Bunları önemsiyorum. Hoşlanıyorum bunlardan.
Çalışmayan bir kadın olarak onun işten geleceği saati gözetmeyi seviyorum mesela.
Bence kendinize dert aramayın ;l
Hayat böyle birşey... Sağlığınız yerindeyse hepinizin, gerisi teferruat.

Küçüğünüz daha çok küçükmüş, bunalmış da olabilirsiniz.
Arada kaçamaklar yapın.
Akşam çocuklar erken uyumuyor mu?
Bizimkiler uyuyor:) Bu da avantaj. Dizi-film izleyecek, kahve çay içecek epey vaktimiz oluyor.
Cinsellik konusunda yorum yapmak istemem.
İnsan beyni ilginç bir oluşum. Zihniniz size oyun oynuyor olabilir, bunun üzerinde fazla durmayın. Ben de okumamış olmayı dilerdim, aklıma girmesin şimdi :rolleyes:
Bence siz de eşinizle sevgiliymiş de kaçak göçek ilişkiye giriyormuş gibi hayal kurun, başkasını hayal etmekten çoook daha iyidir.
Lafı uzattım ama ben dertsiz başınıza dert almayın diyorum kısaca.
Galiba ben yalnış pencereden bakıyorum hatta baya baya yalnış bakıyorum olaylara. Ya cidden çok hoşuma gitti şu yorumun diğer önerilerin tavsiyelerin yanına ekledim hatta favorim yaptım 😉 cidden çok mu safım ben ya bak tepemde bir ampul yandı ışık saçtı bu yorumu kazıdım beynime cinsellik sırasında bekarken eşimle kaçamak yaşadığımız anları hayal edeceğim belki o aradığım aşkı heyecanı bir nebze de olsa yakalaya bilirim😄 hayırlı olsun evladın evlatların evlatlarımız Allah bahtlarini şanslarını açık eylesin. 😍 Mune Mune abla konumu kapatabilir misin bu kadar tavsiye kafi geldi hepiniz çok sağolun😙

Başkasını düşünmek mi? İnanamıyorum. Sevgiden bahsetmeyin bence siz.

Kimse fantezi kurmuyor kk da galiba maşallah :KK53:
İlk zamanki heycan aşk hangi evlilikte var hele de çocuklu evliliklerde çok normal :KK66:
İyi ya da kötü herkes kuruyor fantazisini ne diyebilirim ki ben yazdım isteyen yargılasın isteyen normal desin herkesin doğrusu kendine işte :) çocuklar büyüsün eşimle 2. Baharımı yaşayacağım 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X