Neden bu acı gidip gidip geri geliyor..

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Konumu hatırlayanlar olur belki çok kısa bahsedeyim sevdiğim adam beni terketti başkasıyla evlendi düğününüde daha yeni yapiyor takip etmiyorum ama arkadaşları var onlardan duyuyorum hazırlıklarını arkadaşları bilerek yapmıyor çünkü bizden haberleri olmayanlar var .Sorun şu evet başkasını tercih etti evlendi yapacak birşey yok diyorum artik evlendi sustur içindekileri artık bazen okadar iyi oluyorum ki hiç onu sevmemişim gibi rahatım ama bazen oluyor bugün olduğu gibi yerle bir oluyorum o kadar içim acıyor ki aslında onada değil sanki. Sorguluyorum sürekli neden diyorum beni ümitlendirip bòyle yapti elbetteki kimse kimseyle evlenmek zorundada değil tabiki ama çok iydik en ufak tartışma bile olmamişti ama nasiptede yokmuş ay bilmiyorum sadece ortada bir aci var ama bu nasıl geçecek bilmiyorum suçlu aramıyorum sadece neden diyorum işte ay dolmuşum baya :)))

Durduk yere mi terk etti? O zaman en güzeli artık düşünmemeye çalışmak onu. Zaten hemen içindeki acı geçmez, zamanla normale dönersin. O senden vazgeçmişse hala onu düşünmek sana fayda sağlamaz, belki de hayırlı bir evlilik olmayacaktı sizin için. Sende seni çok seven biriyle olcaksındır,vardır bunda da bir hayır.

Çok teşekkür ederim ne güzel yazmişsiniz

Zaten onu düşünerek hep kafamı boşaltmaya çalıştim ama işte bazen böyle bi bunalım geliyor nedense

Ay canım ya üzülme diyecem ama elde değil
Benimde eski sevgilim evlenmişti o günün acısını unutamam sanki kalbimi yerinden sökmüş gibi oldular
Zamanla hafifledi en sonunda silindi
BAşka insanlara aşık oldum .sonra onlara üzüldüm derken izi bile kalmamış o adamın
Şimdi stalk bile yapmıyorum banane diyorum
Zamanla ve yeni aşklarla unutuluyor
Tabi ufak da olsa bazen geliyor aklına o günleri hatırlıyorsun artık ondan nefret bile etmiyorum düşün nefrette bir duygudur .bir arkadasım gibi o .

Zamanla alışacaksın..
Sonra karşına "İyi ki seni tanıdım" dediğin bir adam çıkacak...
Ona "nasibim" diyeceksin...
İçinde acı macı da kalmayacak...

Zaten onu düşünerek hep kafamı boşaltmaya çalıştim ama işte bazen böyle bi bunalım geliyor nedense
Arasıra kötü dibe batmış hissetmen çok normal, insan bir anda iyiyim tamam geçti diyemiyor. Ama inan burda yazan herkes az çok benzer durumlar yaşamış kişiler, belli bir zaman sonra yeniden aşık olup seviyor insan. Eskiye dair de hiç bir şey kalmıyor akılda, nefret de etmeyeceksin nötr olacaksın ona karşı. Kimisi üç günde atlatır kimisi üç ayda. Bekle kendine zaman ver.

Çok teşekkür ederim inşallah geçer

Benzer şeyleri yaşayan biri olarak seni temenni ederim ki geçecek. Sadece zaman ve ortak arkadaşları bile çıkar hayatından ki çabuk atlat. Tlf numarani degistir ve ruhunu dinlendir. Hatalarından ders al ve yoluna bak. Gün gelecek allah benim karşıma nasıl bir iyilik yapmışım da böyle bir eş çıkardı diye hem şaşırıp hem şükredeceksin

Senin aslında üzüldüğün onun başkasıyla evli olması değil senin bekar olman... Sende birini bulup evlensen onu umursamayacaksın. Büyük bir acı gibi geliyor o an iiçin ama sonra umrunda olmuyor. Allah mesut etsin de geç ve düğün fotolarına sosyal medya hesaplarına kesinlikle bakma kendine bunu yapma.

Inşallah dediğiniz gibi olur

Kesinlikle öyle diyorumki hep başkalarimi mutlu olcakta ben seyretcem

Eski sevgilim başkası uğruna beni terk etmiş onunla da evlenmişti. İnan o kadar çok üzülüp ağlamıştım ki zor oldu ama şükür geçti. Şimdi çocuğu var ortak tanıdıklardan çok nadir görüyorum. Bazen aklıma geliyor ama kendime üzülüyorum daha çok. Belki sevsem, sevilsem o bile gelmeyecek ama insan boşlukta olunca düşünüyor. Zamanla geçmez dediğin şeyler bir bir geçiyormuş meğer. Böyle düşün, kendini teskin etmeye çalış ondan sonra istesen de istemesen de geçmişte kalıp gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…