Çok teşekkür ederim ne güzel yazmişsinizGuzelim bak ne guzel yazmissin nasipte degilmis. Belki o evlenip mutsuz olucak ama sen senin gozunun icine bakicak cok mutlu edicek biriyle evleniceksin. Ne yazilmis bilemiyoruz ki
Ne demişler olursa bir olmazsa bin hayır ara.İcini ferah tut
Zaten onu düşünerek hep kafamı boşaltmaya çalıştim ama işte bazen böyle bi bunalım geliyor nedenseDurduk yere mi terk etti? O zaman en güzeli artık düşünmemeye çalışmak onu. Zaten hemen içindeki acı geçmez, zamanla normale dönersin. O senden vazgeçmişse hala onu düşünmek sana fayda sağlamaz, belki de hayırlı bir evlilik olmayacaktı sizin için. Sende seni çok seven biriyle olcaksındır,vardır bunda da bir hayır.
Arasıra kötü dibe batmış hissetmen çok normal, insan bir anda iyiyim tamam geçti diyemiyor. Ama inan burda yazan herkes az çok benzer durumlar yaşamış kişiler, belli bir zaman sonra yeniden aşık olup seviyor insan. Eskiye dair de hiç bir şey kalmıyor akılda, nefret de etmeyeceksin nötr olacaksın ona karşı. Kimisi üç günde atlatır kimisi üç ayda. Bekle kendine zaman ver.Zaten onu düşünerek hep kafamı boşaltmaya çalıştim ama işte bazen böyle bi bunalım geliyor nedense
Çok teşekkür ederim inşallah geçerArasıra kötü dibe batmış hissetmen çok normal, insan bir anda iyiyim tamam geçti diyemiyor. Ama inan burda yazan herkes az çok benzer durumlar yaşamış kişiler, belli bir zaman sonra yeniden aşık olup seviyor insan. Eskiye dair de hiç bir şey kalmıyor akılda, nefret de etmeyeceksin nötr olacaksın ona karşı. Kimisi üç günde atlatır kimisi üç ayda. Bekle kendine zaman ver.
İnşallah keşke keşke òyle biri çıksaZamanla alışacaksın..
Sonra karşına "İyi ki seni tanıdım" dediğin bir adam çıkacak...
Ona "nasibim" diyeceksin...
İçinde acı macı da kalmayacak...
Ortada inan kötü birşey yoktu ha neyi diyorum çok vicdansizmis deyip soğutmaya çalışıyorumKötü şeylerini hatırla nasip üzme kendini lütfen
Inşallah dediğiniz gibi olurBenzer şeyleri yaşayan biri olarak seni temenni ederim ki geçecek. Sadece zaman ve ortak arkadaşları bile çıkar hayatından ki çabuk atlat. Tlf numarani degistir ve ruhunu dinlendir. Hatalarından ders al ve yoluna bak. Gün gelecek allah benim karşıma nasıl bir iyilik yapmışım da böyle bir eş çıkardı diye hem şaşırıp hem şükredeceksin
Kesinlikle öyle diyorumki hep başkalarimi mutlu olcakta ben seyretcemSenin aslında üzüldüğün onun başkasıyla evli olması değil senin bekar olman... Sende birini bulup evlensen onu umursamayacaksın. Büyük bir acı gibi geliyor o an iiçin ama sonra umrunda olmuyor. Allah mesut etsin de geç ve düğün fotolarına sosyal medya hesaplarına kesinlikle bakma kendine bunu yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?