- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
ben çok yoğun bir tempoda çalışıyorum.çünkü gençken enerjimin el verdiğince para kazanmam gerektiğine inanıyorum.kimileri buna
işkoliklik diyor,kimileri hırs..
umrumda değil açıkçası.
para çok önemli.
bence siz düşüncenizde çok haklısınız.ama 5 sene sonra çalışma hayatını bırakmak
için çok genç olduğunuzu düşündüm.
insan isteklerinin sınırı yoktur..
insan kendini bunaltmadan,stres yapmadan,belli bir tempoda
ilerleyen yaşlara kadar çalışmalı bence..
çalışmak belki yorar ama zihni taze tutar..
selam kk nnın güzel bayanları. evliliğimde 3 yılı doldurmak üzereyiz eşimin kendi işi, ne öyle çok harcayacak paramız, nede sıkıntılıyız ortahalliyiz işte he bu arada bir de dünya tatlısı tosunumuz oldu 3 aylık odagamyoncuiremsu
iş arıyorum oğluş zaten anne sütü almıyor annem bakacak oğluma ama bende nedeninin bilmediğim enteresan bir hırs başladı çalışmak ve bir an önce birşeyler yapmak istiyorum eşim eğer sende çalışırsan arabamızı değiştiriiriz diyor(bu arada araba dediğim lüks değil ama şükür ayağımızı kesiyor) çalışıp araba ve tek hayalimiz bi ev alı şuan otuduğumuz evden çıkmak istiyoruz ailelerin yanında değil kendi başımıza ayakta durmak istiyoruz bunun içinde dediğim gibi çalışmam lazım piyasa malum eşimin işleride piyasa gibi ama ben çalışırsam enazından bi takım soumlulukları üzerinden alırım.hep birşeyler yapmak istiyorum ama bi yandada kanadım kırık tosunumu nasıl bırakıcam diye ama benim en fazla çalışacağım zaten 5 yıl şakkıdı bi ev parasının ortalama peşinatının yaısı hazır ama daha fazlası geekmekte malum. bana nolur aç gözlü muamelesi yapmayın insan oğlu gözü doymuyor demeyin herşey oğlumuz için anlayın bazen kendime şaşırıyoum ben böyle hırslı bi insan asla değildim neden böyle oldum bilmiyorum belki eşmle birlikte birşeyle yapabileceğimizi insanlara göstermek isteyişimden belki başka neden bende bilmiyorum inanın. buayada neden konu açtığımı bilmiyorum sadece anlatıp ahatlamak istedim bi akıl veren olur dedim veya iş imkanı ne biliyim açtım işte:çok üzgünüm:
çalışma..
bebeğinin sana ihtiyacı var..
üstelik eşinden sormluluk falan alma..yeterine sorumluluğun var zaten..
hele araba markasını değiştirmek için çalışacaksan boşver..
ev için çalşacaksanda erken bence..
eşinin önceliğiyle senin önceliğin ortak olamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?