Neden bu kadar acımasızsınız!!

Siz o konu sahibinin avukatı mısınız bilemiyorum ama
Objektif baktığınızı sanmıyorum
Ben yeni gördüm mesela

Yüklenilmiş dediğiniz mesajlara verilen karşılık daha itici geldi
Beddua, saçma bulma, gülücük atma vs. olmuş karşılığı
Torpil yok, şu cümlemdeki sebep şu şu dersin olur biter
Tabi adam akıllı bi açıklaman varsa

Bende kalkıp o konu sahibinin cevaplarını alaycı buldum diye mi topik açayım o zaman
Sende bir alemsin
canım zaten ikisi aynı kişiymiş
5february arkadaş çözdü olayı :28:

o konu olduğunu tahmin ettim hemen..
zaten bazı hemcinslerimizde bunu çok gözledim.
negatif yorum yazdığın an kıskanç damgasını anında yapıştırırlar. ,
bu mesela sanatçı konularındada olur. ben beğernmedim fiziğini dersin,.
tabii kıskandında ondan derler hemen....
hönk:53:

sen koy resminide seni görelimde çok kullanılır mesela.:9:
kardeşim birini beğenmemek için illa ondan güzelmi olmalı.
o zaman yarışmalarda juri üyeleri hep çok çok güzel yada yakışıklı mı oluyor. buna göre öyle olmalı. ama değil işte.:34:

Ben hala o konuda bazı yorumcuların nasıl o çerçeveden bakabildiğine hayret ediyorum. Ben çok fazla sosyalizmciyim demek ki bu açıdan sanırım.

canım zaten ikisi aynı kişiymiş
5february arkadaş çözdü olayı :28:

Evet Nick te tahmin etmişti
Ama komikler yani
Biz her yorumu beğeniyo muyuz sanki ? bizde beğenmiyoruz ama akabinde bi konu açıp ağlamıyoruz
Eleştiriye gelemeyen konu açmasın
Hele de böyle deve kuşu misali kafasını kuma gömünce saklandım sanıp ikinci üyelikle gelen hiç açmasın

Bu daha birşey değil.Benim konumda tek bir kelimemden dolayı bana erkeksin , fakesin , sevgilin gay diyenler olmuştu.Hatta geleceğin vajinismus adayısın diyen bile olmuştu.Böyle insanlar hep olacak önemli olan onlara prim vermemek ;) Yakında üyelik sözleşmesine bile eklenebilir belki kaldıramayacak olanlar üye olmasın diye

benim kafam karıştı ya obsesif ve deryamete aynı kişiler ve bunlar da justmarried miymiş? benim devreler yandı öbür just geldi aklıma 2 saattir bir alaka kurmaya çalışıyordum ki o just da bu just değilmiş:(:9::52:

Birde yorum yapan o gün sinirlidir ona göre yorum yapar yada çocuğu hastadır veya sevgilisinden ayrılmıştır ruh haline göre yorum yapacaktır , çok hasaslar bencede konu açmasın , birde o konuda deneyimliyse belki acı blr yorum yapmak zorunda kalacaktır

Bugün BDV baya bi karisik :27:
Kim hangi Üye, iptalmi etmis, 2.üyelikmi almis, hangileri ayni Üye? :44:
Iyice kafam karisti :37:

allah allah, değişikmiş. Mesela ben işyerimdeki bilgisayardan giriyorum şuan. Kkya üye başka arkadaşlarımda var bu bilgisayardan giren. Mesela ben bi hata yapsam, ıp den bakınca hangimizin olduğunu nasıl anlayacaklar.

Biraz karışık oldu galiba :) yani aynı pcden girilen 2 farklı üyelik mi yoksa birinin 2 üyeliğimi var bunu nasıl anlıyorlar.

Bu sorumun just marriedle alaksı yok he, merakımdan soruyorum yine ona bağlamayın :34:

yusuf...yusuf...

:38::38:saol ..ikinci üyelik alana kadar aktive zor olur şimdi:1:
sen açıver bari hayrına:D
avukatın avukatı olurum ben de başka bir konuyla:1:

:54::54: buarada banlanmasak iyiydi yaa gene sopa gelicek kafamıza

seni beğenemedim içimde kaldı:9:

rengina bunu beğendi :27:

tuti sen konu aç ardından ben tutiyi eleştireni fururum diye konu açıcam :60:

yıldıza neden tıklamıyosun canım pek hoş olmasada idare eder :26:

koru beni recii :27::27:

hahahaah iknci üyelk mi :)))) gercektn komiksniz ne kadr kolay bir başkası hakknda bu kdar yorum vee rencide edici cümleler yapabilmek
iyiki açmşım bu konuyu bütün kompleksli hanımlar varsa brdalar :27:

kk kadınlarından kaçış yoktur, çok fena yakalarlar:ssz:

Back
X