Neden bu kadar beklenti?

Helal olsun sana arkadaşım!
Bu erkeklerin babalarını prens annelerini prenses gösterme çabaları nedir ?organizatör firmasından onları eglendirecek moral motivasyonlarını yüksek tutacak personel mi alıyor eve ?
Niye annem kırılır ,babam üzülür diyebiliyor da bu kadar ince biri karşısında üstelik yeni tanıdığı bir kadına böyle hödük davranabiliyor?çok yerinde bir tepki olmus nitekim bunun örnekleri cok var çevremizde bu konusmayi devam ettirseydin beraberliğiniz evlilige gitseydi omur boyu soyisimlerini verdikleri icin minnettarmiscasina calistirirlardi geriiiiiiler...

Bayılırım şeffaflığa, ne güzel adam her şeyi saymış dökmüş, hiç soru işareti bırakmamış.

Devir değişiyor da bazı insanlar değişip gelişemiyor.
Herkes dengini bulsun, o şartları kabul edecek de vardır mutlaka.

Ben onlarin kararina son derece saygi gosterdigimi ifade etmistim bu konu ilk gundeme geldigi zaman. "Saygi duyuyorum ama benim yasam tarzima uymuyor" dedim ve biz yillar once ablam da bu sekilde esinin ailesiyle ayni apartmani paylastigindan dolayi sıkıntılar yasadigimizi annemin de babamin da bu konuda hassas oldugunu soyledigim halde bana pat pat soyledi isteklerini. nasil bir sıkıntı olabilir ki anlamiyorum diyor bir de. Çok mükemmeliyetcisin dedi bana. Evet oyle olmak zorundayim dedim. Peki "cevrendeki evlilikler cok mukemmel mi diye sordu. Ben de "annemle babamin yillardir suren ve hicbir sekilde küslügun tartismanin yasanmadigi aile ortamimizi anlattim. Hayret etti. Onun annesi ise babannesi ile cok sorunlar yasamis. Hatta babaannesi annesini hirsizlikla suclamis annesi cok yipranmis. Yani benim cikardigim sonuc insanlar hangi ve nasil ortamda yasiyorsa o icinde bulundugu yasam tarzi normal geliyor. Kültür farki ve geri kalmislik.

Karşı daire olmasına rağmen kalma fikri garip!
Kendi evime Temizlikci tutuyorum, yapamam temizlik deseydin.
Yoğun çalıştığım bazı günler de dışarıdan yemek söylüyorum.
Bunları söyleseydin, çalışan kadınların ortak özellikleri bunlar. İstemiyorsa ev hanımı bulsun.

Evet dürüst davranmis oldu. Yani ilerde ben bu kizin dusuncesini degistiririm ikna ederim diye hareket etmedi.

Bunlari yani beklentilerini arka arkaya siralayinca artik muhalefet olmaktan vazgectim sozunu bitirmesini bekledim. Olumsuz cevabimi soyleyip ciktim. Degismez ki dusunceleri. Ben degistirsem bile ailesi baskin gelirdi. Cunku dun konusirken cok farkliydi sen istersen gidersin istemezsen gitmeyiz diyen adam ailesinin doldurusuyla karsima gecip isteklerini siralayiverdi. Konusurken anladim ben zaten ailesnin doldurdugunu. Hic ugrasmadim

En doğrusunu yapmışsın, hiç üzülme! Çalışan kadın bu anlattığın görücü usulü evliliği kabul etmez. Anca deli gibi aşık biri bu söylenilenleri kabul edebilir.

En dogrusunu yapmissiniz. Sizinle ayni fikirdeyim 3. Sahislarin girdigi iliski bir ise yaramazdi zaten. Tebrik ederim bu kararli davranislariniz sayesinde ilerde kaliteli evlilik yasicaksinizdir.

en doğrusunu yapmışsın biz de tebrik etmek düşer.

Hicte degil bence bu tip aile yapisi olanlar degismez. Uzatip duygusal bag olustuktan sonra ayrilsaydi daha iyi mi olcakti sanki. Asik olup yanlis karar almalarindansa isabetli konusma olmus.

Ağır konuşacağım. Böyle kit beyinli aile yapıları o kadar fazla ki şu milletimizde . Şaşırıp kalırım. Bitanesi de benim tepemde! Hiç gerek yok onlar sadece ister istekler istekler . Köleliktir bunların evlilikten anlayışı. Bu yüzden yol yakınken reddetmeniz çok iyi olmuş. Birde şanslısınız ki bu sığ düşünceleri hemen belirtmiş saklamamis köprüyü geçene kadar

Aman sakin hayatin biter.eltim ayni durumda aciyorum vallahi ona.hergun kv de ler.yemek orada hersey orada.kv zaten 120 kilo.arkana bakmadan kac.ayrica cok erken evlilik icin ne kadar tanidin ki.o adam anasina hizmetci ariyor kendine de köle.ne kadar banel tipler var ya.adam olamamis ki evlenmeyi dusunuyor ha bir evi var anasinin ki......na yapisik yasar gider boyleleri.hic pisman olma bence herkes yoluna..

Onlar kendilerine gelin degil de gundelikci ariyorlar sanirim. Hangi devirde yasiyoruz. Boyle yaptirimla insanin yapacagi varsada cani istemez..

hatalıdavranmışsın adamıtanımadan etmeden gitmek hatalı sanki, yani bana göre

İyi yapmışsın hizmetçi arıyorlarsa o başka bune saçmalık karşı dairede oturacaksın yetmeyecek arada onlarda kalacaksınız şakamı bu işe gitmeden kv hal hatır peki beyfendi senin anneni hergün arayıp soracakmıydı bir eksiği var mı hali hatrı nasıl diye

Dışarda çalışmıyorum ama 1 oğlum var.. onunla ilgilenmekten kendi evime fırsat bulamadığım zamanlar oluyo.. çalışsın veya çalışmasın hiçbir kadın kaynanasının hizmetçisi değil az yiyip uşak tutsunlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…