neden bu kadar kızıyorum,siz olsanız?

yova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
286
4
96
Şırnak
arkadaşlar bulunduğum yerde bir arkadaşım oldu benden 7 yaş küçük.sonradan aramıza biri daha katıldı,benim tanıdığım diğer arkadaşın tanımadığı birisi..oldum olası sevmem 3 lü olmayı..mutlaka sorun çıkar.nitekimde öyle oldu..bu yeni tanıştırdığım hanımefendi beni değil diğer kızı aramaya başladı herhangi bir şey iççin..ver dün aralarında anlaşıp çarşıya çıktılar,banada dönüp sende gel yok...acayip sinir oldum tabi.akşam üzeri bu 7 yaş küçük dediğimn beni artadı gel otrualım diye..gittim..dedim maşallah kanka olmuşsunuz..dondu kaldı..böle bir tepki beklemiodu benden..o kızıda sildim dedim..satıcı insanla seviyemi düşüremem..aslada görüşmicem dedim..bu bizim hanımda ondan yana olmasınmı..ohh..habire onu savunmalar bilmem ne..işin rengi belli oldu..kankaları kendi hallerine bıraktım..eşlerimizde aynı iş yerinde görevli..

şimdi size sorum siz olsanız kızmazmıydınz? hoşmu bu yapılan?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kisilik arkadas grubu olmaniz, ara sira ikili takilmamanizi gerektirmez. Kimsenin kimseyi sattigi yok. Belki ikisi o konuda iyi anlasmislardir, birbirine kanlari kaynamistir olamaz mi? insaniz sonucta, kurulu robot degiliz. O an cani seni cagirmak istememistir de onu cagirmak istemistir. Dun aksam da seni cagirmis iste, bu sefer de otekini cagirmamis. Simdi de o gelmeyen mi cingar cikarsin yani niye bensiz oldunuz diye?
Ben de kiskanclik sezdim burda, bir de kaybetme, disarda kalma korkusu tabii.

He ben olsam kizar miydim? belki de evet kizardim, cunku benim de biraz arkadaslarimi sahiplenme huyum vardir. Oyle yapsam da hatali yine ben olurdum. Bu tur davranisin dogru ve normal oldugunu asla savunmuyorum.

Konunuzu okuduğumda sizinle ilgili kafamda çizdiğim profil şöyleydi; ev hanımı, yeni çocuk sahibi olmuş/olacak , eskiden belki çalışmış ama şu an çalışmayan, ailesinden uzak ve epey yüksek olasılıkla fazla merkezi olmayan bir yerde yaşıyor, bazı ciddi sıkıntıları var.

Mühendismişsiniz, ne kadar güzel bir mesleğiniz var ; demek ki yoğun çalışıyorsunuz, projeler vesaire yanı başınızda, evlisiniz de ve de profildeki bebekle alakalı birşeyler varsa da annesiniz de. Bu durumda hem çalışıp, hem annelik yapıp hem ev işi yemek, eşle vakit geçirme derken , hele ki fazla büyük ve aktif olmayan bir yerde bu tarz küsüşmelere, "satış"lıklara ayıracak fazla vaktiniz yoktur diye düşünüyorum.

Ama çalışmıyorsanız, herkesden uzak bir yerdeyseniz ve tek başınaysanız ya da canınızı ciddi anlamda sıkan ciddi bazı sorunlarınız varsa bu diğer arkadaşı seçen kişi sizin için, elinizden alınmış bir oyuncak gibi olmuştur ve doğal olarak sinirlendirmiştir. Ama belki de sizden 7 yaş küçük arkadaş, diğer kişiyle daha yaş bakımından ya da zevk bakımından uyuşmuş olabilir bu da insanın canını sıksa da bir alternatif.

Yanlış anlaşılmak istemem ama sanki canınızı sıkan, derinde başka birşeyler varmış gibi ve çocukça bir biçimde bu olaya boş yere sinirlenmişsiniz.Umarım ben FBI ajanı gibi boşa saçma sapan ve yanlış bir profil çıkarmışımdır, siz de yaz sıcaklarından böyle mızmızlık yapmışsınızdır :)

Denir mi ya öyle şey, "kanka olmuşsunuz maşallah".Ne kadar gereksiz bi tavır.Olurlarsa olurlar nolmuş? Sizi pazara çağırmamakla satıcı damgası yemek de ne kadar kolay. Çocuk gibi davranmışsınız.

ayrıca böyle birşey benim başıma gelseydi kimseye kızmazdım
sizden 7 yaş kücük oldugunu devamlı vurgulamanızada bir anlam veremedim..
belki onların ortak yönleri sizle payşlaştıklarından coktur
arkadaşlarınızla lise talebeleri gibi her dkk dipdibe gezmeniz gerekmez,artı bireyler samimi arkadaşları dışında başkalarıylada zaman gecirmek isterler buda en dogal hakları
bence boşyere kıskanclık ve düşüncesizlik etmişsiniz
arkadasın dedigi gibi kücük biyerde yaşam ve eglence sınırlarınız dar oldugundan
tüm ilginizi o arkadaşınız üzerinde kurmuşsunuz galiba
sakin olun bu tutumunuzla arkadaşınızı tamamen kaybedebilirsiniz

haksızsınız..

neden illa sizi de çağırcaklar ki.. neden sizsiz bir adım bile atamayacaklar.. anlayamadım valla.. herkes özgürdür.. istediği kişiyle arkadaşlık yapar..

burda bi kıskançlık sezdim ben açıkcası..

sizin yaptığınızın benzeri benim başıma geldi. arkama bakmadan çektim gittim çünkü öyle bir konuştu ki beni diğer kişiye daha çok yakınlaştırdı. sonuçta ne mi oldu uzun süre yalnız kaldı kimse yaklaşamadı korkularından. damgaladılar bu kız geçimsiz, kıskanç diye. erkek arkadaşım bile bu kadar kural koymamıştı bana. onu etme bunu yapma onla konuşma vs vs vs ne bu ya çocuk muyuz biz :kızgın: aman yol yakınken geri dönün bırakın bu tutumları yoksa sizde bu söylediğim arkadaş gibi olursunuz. şimdi binpişman yaptıklarına:delphin:

Siz aynı anda iki nickle mi yazıyorsunuz? Konu sahibi : yova, ama bu yorumdan bir üstteki yorumun adı figan. Ama aynı kişi gibi konuşmuşlar.

ben bunu kıskançlık olarak algılamıyorum bence siz içinde bulunduğunuz durumdan dolayı anlasabılıcegınız baska bırını bulamamktan elınızdekını kaybetmekten korkuyosunuz çünkü şırnak gıbı bı yerde anlaşabılıcegınız bırılerını bulmanız epey zor olabılır özellıklede dısardan görev sebebiyle gitmiş ve oranın yerlısı değilsenız kesınlıkle kıskanclık degıldır yasadıgınız :hulya:

bu ne ya çocukmusunuz siz madem basit problemli bi tipti niye arkadaşlık ediyordunuz küsüncemi aklınıza geldi olumsuz özellikleri kusura bakmayın ama bence sizinle arkadaşlığının bitmesi o arkadaş için büyük bir iyilik olmuş ergenlik döneminde sabit kalmışsınız sanırım

bu ne ya çocukmusunuz siz madem basit problemli bi tipti niye arkadaşlık ediyordunuz küsüncemi aklınıza geldi olumsuz özellikleri kusura bakmayın ama bence sizinle arkadaşlığının bitmesi o arkadaş için büyük bir iyilik olmuş ergenlik döneminde sabit kalmışsınız sanırım

kuzura bakmada sen kimsin ki beni karşına alıp azarlar gibi konuşacaksın..sana beni otur yargıla kafana göre as kes demedim.benim konma yazma bir daha.edebinle yazacaksan tpicim açık.yok saldırganlık yapacaksan güle güle..

ben bunu kıskançlık olarak algılamıyorum bence siz içinde bulunduğunuz durumdan dolayı anlasabılıcegınız baska bırını bulamamktan elınızdekını kaybetmekten korkuyosunuz çünkü şırnak gıbı bı yerde anlaşabılıcegınız bırılerını bulmanız epey zor olabılır özellıklede dısardan görev sebebiyle gitmiş ve oranın yerlısı değilsenız kesınlıkle kıskanclık degıldır yasadıgınız :hulya:

evet arkadaşım tamda söylediğiniz gibi bir şey..konuyu kıskançlık olarak algılayanlar kendileri içlerinde kıskançlık beleyen tipler bana göre..benim hangi ortamda ne yaşadığımı bilmeden damgalamaya kalkanlar ego tatmincilerinden başkaları değil..onlara lafım şu; gidin reelde tatmin edin egolarınızı...

siz aylarca aynı ortama tıkılı kalmanın dışarı çıkar çıkmaz uzaktan kumandalı bpmba ile atlatılma tehlikesi ile yaşamanın ne olduğunu bilemezsiniz..

evet arkadaşım tamda söylediğiniz gibi bir şey..konuyu kıskançlık olarak algılayanlar kendileri içlerinde kıskançlık beleyen tipler bana göre..benim hangi ortamda ne yaşadığımı bilmeden damgalamaya kalkanlar ego tatmincilerinden başkaları değil..onlara lafım şu; gidin reelde tatmin edin egolarınızı...

siz aylarca aynı ortama tıkılı kalmanın dışarı çıkar çıkmaz uzaktan kumandalı bpmba ile atlatılma tehlikesi ile yaşamanın ne olduğunu bilemezsiniz..

topa tutta rahatla yova

etrafında kimse kalmayınca hıncını burdan çıkarıyorsun anlaşılan:delphin:

tamamiyle tercih meselesi.
sizi değil de onu tercih edip kendine daha yakın buldu sanırım.
sizde bu konuya haliyla bozulmussunuz
fakat umursamayın yola cıkana el sallayın.

ya kardeşim adam gibi cevap yazma sonra topa tutulunca gel bana geri sataşma yap..işim olmaz sen ve sen gibilerle,başka kapıya..ayrıca etrafımda kimsenin olmadığını nerden biliosun..senin yoksa bilemem..valla benim çevremde hala bir sürü arkadaşım var..sizler kk nın ego tatmincilerisiniz..iyi tanırım siz gibi tipleri.yazmayın benim topicime,anlayan arkadaşlar zaten kendini belli ediyor.kendinizle barışın önce hadi bakalım...

yok hayır gerçekten burdaki insanların senı anlamasını bekleme canım sanırım asker yada polis eşisin eger gercekten böyleyse senı en ıyı anlayanlardan biri olabılırm ama değilsende hanı böyle bır özel durumun yoksa arkadaslara işte ozaman katılabılırım kaydirigubbakcemile4

Back
X