Beni daha bir kötü hissettiriyor.yaşlanma, ömrüm ilerlemesi.. herkes için zor aslında
İşte bir de onlar parayla neler yapıyorlar, belki benim şaftımı toplamak için o kadar param bile olmayacak.O ünlüleri bi de makyajsız hilesiz yakında görsen şükür namazı kılarsın bi de o kadar estetik yaptryorlar
Boşver daha masum ve güzel...İşte bir de onlar parayla neler yapıyorlar, belki benim şaftımı toplamak için o kadar param bile olmayacak.
Ölmek değil de, yaşlanarak ölmek daha çok korkutuyor.Korku.
Yaşlılık ve ölüm korkusu..
yaşlanma, ömrüm ilerlemesi.. herkes için zor aslında
O ünlüleri bi de makyajsız hilesiz yakında görsen şükür namazı kılarsın bi de o kadar estetik yaptryorlar
Beni daha bir kötü hissettiriyor.
Yaşlılık gerçekten zor şöyle bir bakıyorum da.
İşte bir de onlar parayla neler yapıyorlar, belki benim şaftımı toplamak için o kadar param bile olmayacak.
Ölmek değil de, yaşlanarak ölmek daha çok korkutuyor.
Televizyonda eski ünlüler çıktığında, o zamanın insanları 'Vay be ne hale gelmiş.' diye yorum yapıyorlar.
Yaşamasını da bilmiyorum maalesef.Her yaşın bir güzelliği var, yaşamasını bilene.
İşte sanırım benim korkum tende geçen zaman.Gereksiz bir saplantı.tene birsey yapilamazda ruhunuzu burusturmamak elinizde
Genç ünlülerden bahsetmiyorum ki ben.unluleri ilham kaynagi gormelerinden hazetmiyorum.
Unlulerin gercek halini bi gorseniz, aynen bi arkadasinda dedigi gibi.
Kac ton makyaj suruyorlar, geri bide computerda programda dahada guzellestiriyorlar.
Sonra insanlar tonlarca para veriyor estetige/ yada senin gibi boyle depresyona giriyorlar.
Kendin barisik ol.
Genç ünlülerden bahsetmiyorum ki ben.
Ayrıca ben şuan ki kendimi sevdiğimden yaşlanmak istemiyorum.
Yaşım 21 ve yaşlanma korkum var.
Bu yüzden bakıyorum 35 yaşında güzel ünlülere, kendimi yaşlılık için rahatlatmaya çalışıyorum.
Siz olayı anlamadınız yani.
Mesele dünyaya çivi çakmak değil.Yaslanarak ölmek ne ya?
Gençken mi ölmek istersin?
Kimse bu dünyaya çivi cakmaz maalesef ki.
Herkes bir gün ölecek, yaslanacak.
Allah hayirli ölümler versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?