Mesele dünyaya çivi çakmak değil.
Kim ister ki bir zamanların efsanesiyken, aynı insanların seni en çaresiz, bitmiş halde görmesini.
Ben istemem şahsen.
Bu arada Amin.
O reklam da bilinçaltıma yerleşti. =))Ah şu 'bana teyze dediler.' Reklami yokmu.....
valla kac yasindasin bilmiyorum ama seninle ayni seyleri bu yil hissetmeye basladim..yasim 30.aslinda 4 ay ingrained kadar cok iyi hissediyordum.tek bir puruz yoktu yuzumde..4 ay once cilt tipimi tanimamam ve yanlis uygulamalar sonucu egzama oldu yuzum ve beraberinde cilt lekeleri ince kirisikliklar solgun bir yuz ve mutsuzum...zaman akiyor ben dort ay evveline gidemiyorum.yaslaniyoruz evet..Bayanlar son bir senedir zaman öyle hızlı ve boş geçiyor ki, bende bir takıntı başladı.
Sürekli internetten, başarılı ve hala genç gözüken, beğendiğim ünlülerin yaşlarına bakıyorum.
Evet bayanlar, yaşım daha genç ama sanki yaşlanıyormuş gibi hissediyorum.
Keşke zaman, 19 a girdiğimde dursaydı diyorum.
Yaşlı teyzeleri, yüzlerindeki kırışıklıkları görünce o kadar hüzünleniyorum ki, içim bir garip oluyor.
Sürekli gözümde, gençlik plaklarlarından birini kırışık elleriyle koyup, dinleyen bir kadın canlanıyor.
Kendimden daha küçükleri görüyorum, daha şimdiden içim burkuluyor.
Annemin, babamın gençlik resimlerini görmem de çok etkiledi beni.
Neden böyle hissediyorum, neden bu kadar korkuyorum?
Annemin, babamın halini görünce de üzülüyorum.Vakit su gibi parmak aralarimizdan akip geciyor
hayati dolu dolu yasamak
yeni seyler üretmek
sevdiklerimizi sevindirmek gerekiyor..
anne babamin yaslandigini gördükce benimde kalbimi hüzün kapliyor
Şu an içim titredi nedense.canım benim
ben 40 yaşındayım
özellikle 24-27'den sonra
hayatın nasıl geçtiğini anlamayacaksın
yaşlandığını ise hissetmeyeceksin
o 35 dediğin yaş sana
aaaa ben 21'ken 35 ne büyük geliyordu gibi gözükecek
hala kendini genç bulacak hala kendini genç hissedeceksin
inan bana
Zor olan hangi duygu peki, tam bu olaylar içerisinde?valla kac yasindasin bilmiyorum ama seninle ayni seyleri bu yil hissetmeye basladim..yasim 30.aslinda 4 ay ingrained kadar cok iyi hissediyordum.tek bir puruz yoktu yuzumde..4 ay once cilt tipimi tanimamam ve yanlis uygulamalar sonucu egzama oldu yuzum ve beraberinde cilt lekeleri ince kirisikliklar solgun bir yuz ve mutsuzum...zaman akiyor ben dort ay evveline gidemiyorum.yaslaniyoruz evet..
Bazı ünlüler gerçekten genç kalmış.spor yapabilirsin, sağlıklı beslenip sürekli gülebilirsin...
ünlü olan insanlar deli gibi çalışarak ünlü oluyorlar.. çalışmak ilaçtır.. başarmak hele..
hayatın 3 günlük oldugunun farkına varmalısın. bir daha dünyada olmayacağız.
eğlenmene bak...
Zor olan zamanin geri donmeyecegini bilmk ve bunun caresizligi...o kremi ne kadar surersen Dur o kirisiklik acilmayacsk..kucucuk ince cizgi gozunde buyuyup duracak..ama benim durumum biraz farkli..normaldd iki leke iki ince cizgiyi takmazdim ama nisanlim benden kucuk ondan kafaya takiyorum :)Zor olan hangi duygu peki, tam bu olaylar içerisinde?
En kötüsü ne?
Aslında sorunum sayılarla ilgili sanırım.Yasin daha 21 missss..senin yasinda olmayi cok isterdim...sen de kirisiklik yoktur ki..tazeciktir yuzun...ama bir tavsiyede bulunabilirim bilip bilmedigin herseyi yuzune surme yaslanma korkusuyla..sonra daha kotu olur pisman olursun..ayda bir cilt bakimina git ve cildinle ilgili bir sey yapmadan once dermotologa danis
Şu an içim titredi nedense.
Sağ olun, siz bunu söylüyorsanız görmüş biri olarak doğrudur.
İnsan hep 25 in altında kalmak istiyor ama olmuyor işte.
35 bir şey değil aslında ama yaş 21'ken uzak gözüküyor.Zor olan zamanin geri donmeyecegini bilmk ve bunun caresizligi...o kremi ne kadar surersen Dur o kirisiklik acilmayacsk..kucucuk ince cizgi gozunde buyuyup duracak..ama benim durumum biraz farkli..normaldd iki leke iki ince cizgiyi takmazdim ama nisanlim benden kucuk ondan kafaya takiyorum :)
Yuzunde bir sey yoksa bosver sayilari en guzel yillarindasin...daha bugun dusundum insan hayatinin en guzel yillari 20 Li yaslar...15 gun sonra son 20 Li yasima veda edecegim icin cok hazinim bu aralar :))
Şu bana teyze dediler reklamı var ya, o da etkiledi sanırım. =))olmuyor tabi
ben 14-15 yaşlarındayken
aaaaa bu abi - abla 30 yaşında, ne kadar büyük derdim
ama kendi başına gelince öyle olmuyor
hatta
sevgiline-eşine yaptığın kaprisler, beklediğin ilgi, kendine karşı sevgin, hayattan beklentin hemen hemen hiç değişmiyor
daha önce yazdığım gibi
kendini genç hissetmeye devam ediyorsun
Evet...cok gezip tozmusum :)) yuvami daha erken kurmaliydim...ama bilemezdim esimin ufacik olacagini...aslinda diyorum cogu seyi bosuna takmisim kafaya...umursamamk en guzelimis...her seyi cok umursayip kendimi yiprattigim icin pismanim...bi evladim olursa aramizdaki yas farki buyuk olacagi icinde uzgunum aslinda...25 inde ona sahip olmayi isterdim..35 bir şey değil aslında ama yaş 21'ken uzak gözüküyor.
Siz gerçekten genç bir kadınsınız ki, nişanlınız sizden küçük.
Geç kaldığınızı düşündüğünüz şeyler var mı?
Geceleri uyuma huyum da hiç yok.Vucudunun daha gec yslanmasini istiyorsan stresten uzak dur..bitiriyor insani...duzenli uyu..bu saate kalma vucut kendini gece yeniler :)) gunde iki litre Su ic...Ben iciyorum bi faydasini gordun mu dersen bi degisiklik hissetmedim :)) fazla gunese maruz kalma..duzenli olarak gunes koruyucu kullan..yasini godtermemkle nam salmis biri olarak son diyebilecgm genetik yapi...metabolizma Huzura cok onemli..o da Allahtan iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?