Neden bu kadar korkuyorum?

Mesele dünyaya çivi çakmak değil.
Kim ister ki bir zamanların efsanesiyken, aynı insanların seni en çaresiz, bitmiş halde görmesini.
Ben istemem şahsen.
Bu arada Amin.

Hayatin kanunu bu. Allah böyle istemis. Korkmayin, korkulacak birsey degil yaslanmak.

valla kac yasindasin bilmiyorum ama seninle ayni seyleri bu yil hissetmeye basladim..yasim 30.aslinda 4 ay ingrained kadar cok iyi hissediyordum.tek bir puruz yoktu yuzumde..4 ay once cilt tipimi tanimamam ve yanlis uygulamalar sonucu egzama oldu yuzum ve beraberinde cilt lekeleri ince kirisikliklar solgun bir yuz ve mutsuzum...zaman akiyor ben dort ay evveline gidemiyorum.yaslaniyoruz evet..

spor yapabilirsin, sağlıklı beslenip sürekli gülebilirsin...
ünlü olan insanlar deli gibi çalışarak ünlü oluyorlar.. çalışmak ilaçtır.. başarmak hele..
hayatın 3 günlük oldugunun farkına varmalısın. bir daha dünyada olmayacağız.
eğlenmene bak...

Vakit su gibi parmak aralarimizdan akip geciyor
hayati dolu dolu yasamak
yeni seyler üretmek
sevdiklerimizi sevindirmek gerekiyor..

anne babamin yaslandigini gördükce benimde kalbimi hüzün kapliyor
Annemin, babamın halini görünce de üzülüyorum.
Mesela anneanneme, dedeme bakıyorum, herkes yük görüyor.
O zaman daha iyi anlıyorum.

Şu an içim titredi nedense.
Sağ olun, siz bunu söylüyorsanız görmüş biri olarak doğrudur.
İnsan hep 25 in altında kalmak istiyor ama olmuyor işte.

Zor olan hangi duygu peki, tam bu olaylar içerisinde?
En kötüsü ne?

Yasin daha 21 missss..senin yasinda olmayi cok isterdim...sen de kirisiklik yoktur ki..tazeciktir yuzun...ama bir tavsiyede bulunabilirim bilip bilmedigin herseyi yuzune surme yaslanma korkusuyla..sonra daha kotu olur pisman olursun..ayda bir cilt bakimina git ve cildinle ilgili bir sey yapmadan once dermotologa danis

Bazı ünlüler gerçekten genç kalmış.
Spor kesinlikle etkili ama asıl genetikle ilgili sanırım.
Hayat 3 günlük ve bu dönemler en hızlı dönemlermiş hem de, bunu fark ettim.

Zor olan hangi duygu peki, tam bu olaylar içerisinde?
En kötüsü ne?
Zor olan zamanin geri donmeyecegini bilmk ve bunun caresizligi...o kremi ne kadar surersen Dur o kirisiklik acilmayacsk..kucucuk ince cizgi gozunde buyuyup duracak..ama benim durumum biraz farkli..normaldd iki leke iki ince cizgiyi takmazdim ama nisanlim benden kucuk ondan kafaya takiyorum :)

Aslında sorunum sayılarla ilgili sanırım.
21 demek çok zor geliyor.
Bundan 4-5 sene önce de yaşımı büyük söylerdim. =))

Şu an içim titredi nedense.
Sağ olun, siz bunu söylüyorsanız görmüş biri olarak doğrudur.
İnsan hep 25 in altında kalmak istiyor ama olmuyor işte.

olmuyor tabi
ben 14-15 yaşlarındayken
aaaaa bu abi - abla 30 yaşında, ne kadar büyük derdim

ama kendi başına gelince öyle olmuyor
hatta
sevgiline-eşine yaptığın kaprisler, beklediğin ilgi, kendine karşı sevgin, hayattan beklentin hemen hemen hiç değişmiyor
daha önce yazdığım gibi
kendini genç hissetmeye devam ediyorsun

Yuzunde bir sey yoksa bosver sayilari en guzel yillarindasin...daha bugun dusundum insan hayatinin en guzel yillari 20 Li yaslar...15 gun sonra son 20 Li yasima veda edecegim icin cok hazinim bu aralar :))

35 bir şey değil aslında ama yaş 21'ken uzak gözüküyor.
Siz gerçekten genç bir kadınsınız ki, nişanlınız sizden küçük.
Geç kaldığınızı düşündüğünüz şeyler var mı?

Yuzunde bir sey yoksa bosver sayilari en guzel yillarindasin...daha bugun dusundum insan hayatinin en guzel yillari 20 Li yaslar...15 gun sonra son 20 Li yasima veda edecegim icin cok hazinim bu aralar :))

neymiş?
bir kadının en güzel yaşları 39-40 arasındaki 10 yıl!!! mış
öyle derler

şaka bir yana
şimdi sen 20 li yaşları bitiriyorsun ya, o yüzden sana hayatın en güzel yılları öyle geliyor
30'ları bitireceğin zaman da diyeceksin ki
en güzel yıllar 30'lu yıllarmış
ve son olarak
yapılan araştırmalara göre, bilmem kaç kadına sormuşlar
en güzel yılların 40'lı yıllar olduğunu söylemiş çoğunluk
bakalım, ben de 2015'ten itibaren test edeceğim

Vucudunun daha gec yslanmasini istiyorsan stresten uzak dur..bitiriyor insani...duzenli uyu..bu saate kalma vucut kendini gece yeniler :)) gunde iki litre Su ic...Ben iciyorum bi faydasini gordun mu dersen bi degisiklik hissetmedim :)) fazla gunese maruz kalma..duzenli olarak gunes koruyucu kullan..yasini godtermemkle nam salmis biri olarak son diyebilecgm genetik yapi...metabolizma Huzura cok onemli..o da Allahtan iste

Şu bana teyze dediler reklamı var ya, o da etkiledi sanırım. =))
Peki yapmayı önereceginiz bir şey var mı bu yaşlarda?
Sonra pişman olursun diyeceğiniz?

Evet...cok gezip tozmusum :)) yuvami daha erken kurmaliydim...ama bilemezdim esimin ufacik olacagini...aslinda diyorum cogu seyi bosuna takmisim kafaya...umursamamk en guzelimis...her seyi cok umursayip kendimi yiprattigim icin pismanim...bi evladim olursa aramizdaki yas farki buyuk olacagi icinde uzgunum aslinda...25 inde ona sahip olmayi isterdim..

Geceleri uyuma huyum da hiç yok.
Bunları uygulamaya koyacağım.
Ailemde geç yaşlanan insan çok ama bilmiyorum bana da geçti mi.
Burcunuz ne, bazı burçlar zor yaşlanır. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…