Daha gençken, yanında boyuna yakın çocuğunun olması pek de cazip gelmiyor aslında.Evet...cok gezip tozmusum :)) yuvami daha erken kurmaliydim...ama bilemezdim esimin ufacik olacagini...aslinda diyorum cogu seyi bosuna takmisim kafaya...umursamamk en guzelimis...her seyi cok umursayip kendimi yiprattigim icin pismanim...bi evladim olursa aramizdaki yas farki buyuk olacagi icinde uzgunum aslinda...25 inde ona sahip olmayi isterdim..
Her gidenin ardindan aglayacam ben galiba :)))) simdi yeni bir hayata adim atmak uzereyim...belki bir bebek sahibi.olunca yenidrn dogmus gibi hissedecegim :))neymiş?
bir kadının en güzel yaşları 39-40 arasındaki 10 yıl!!! mış
öyle derler
şaka bir yana
şimdi sen 20 li yaşları bitiriyorsun ya, o yüzden sana hayatın en güzel yılları öyle geliyor
30'ları bitireceğin zaman da diyeceksin ki
en güzel yıllar 30'lu yıllarmış
ve son olarak
yapılan araştırmalara göre, bilmem kaç kadına sormuşlar
en güzel yılların 40'lı yıllar olduğunu söylemiş çoğunluk
bakalım, ben de 2015'ten itibaren test edeceğim
:))) gezerken zaten cok iyisinnn...ohhhh dunya sana guzel....yas kemale erince.bilmedigin yerlerden soruyorlar....eneeer bi dikili agac yapmadik mi biz daha diyon :)) ama tabi sen tadini cikar...bosver bunu takmayi....neseli ol gez tozDaha gençken, yanında boyuna yakın çocuğunun olması pek de cazip gelmiyor aslında.
Gezip gördüyseniz birçok yeri, en güzel anılar bunlar olur bana göre ilerleyen yaşlarda.
Kova ...ama ilgisi var mi.bilmem...ah Ben 4 ay once o son kremi surmeyecektim yuzume...egzama olmazdi ben de keder yapmazdim :))) nasip artik olan oldu...Geceleri uyuma huyum da hiç yok.
Bunları uygulamaya koyacağım.
Ailemde geç yaşlanan insan çok ama bilmiyorum bana da geçti mi.
Burcunuz ne, bazı burçlar zor yaşlanır. =))
Daha şimdiden ben de onun telaşına düştüm, dikili ağaç derken bir başarım olsun istiyorum ama ufukta gözükmüyor.:))) gezerken zaten cok iyisinnn...ohhhh dunya sana guzel....yas kemale erince.bilmedigin yerlerden soruyorlar....eneeer bi dikili agac yapmadik mi biz daha diyon :)) ama tabi sen tadini cikar...bosver bunu takmayi....neseli ol gez toz
Güldürdünüz. =)))Benım nenecım 70 75 yaslarında yolda yuruken kadına yetısemem usaın bolt gıbı utanıyorum kadınla yururken dılım dısarıcıkıyo genc halımle. Annemde aynı sekılde 100tane magza gezerım ay yoruldm demez. Oyuzden saglıklı olmak stresten uzak durmak spor bunlar cıdden önemli bosuna takılmayın bence hersey zamanında guzel:)
Kovalar hiçbir şeyi kafasına takmaz diye bilirim. =))Kova ...ama ilgisi var mi.bilmem...ah Ben 4 ay once o son kremi surmeyecektim yuzume...egzama olmazdi ben de keder yapmazdim :))) nasip artik olan oldu...
Daha şimdiden ben de onun telaşına düştüm, dikili ağaç derken bir başarım olsun istiyorum ama ufukta gözükmüyor.
Sizin neşeli biri oldugunuz belli, bende fazla gereksiz bir ciddiyet ve takıntı var.
Ruhum ölmüş de ağlayanı yok yani.
Sanırım sorun burada. =))
Valla diger kovalari bilmem ama takilacak seyler oluyor..bi sure sonra.o.kadar yiprandigini hissediyordun ki normalde tskilacak seyi bile tskmiyorsun..stres cok tehlikeli cunkuKovalar hiçbir şeyi kafasına takmaz diye bilirim. =))
Hangi krem bu?
Allahin cezasi madecassol diye bir krem...sadece iki kere surdum...yuzumun koruma hattini tamamen soymus...bilmeden is yapmak cok zararliKovalar hiçbir şeyi kafasına takmaz diye bilirim. =))
Hangi krem bu?
Şu bana teyze dediler reklamı var ya, o da etkiledi sanırım. =))
Peki yapmayı önereceginiz bir şey var mı bu yaşlarda?
Sonra pişman olursun diyeceğiniz?
Bir krem önerecegim ama bir araştırın yine de.Allahin cezasi madecassol diye bir krem...sadece iki kere surdum...yuzumun koruma hattini tamamen soymus...bilmeden is yapmak cok zararli
Tabi nedir? Doktorum var zaten ona sorarim...akillandim doktorla surekli temastayim :)))Bir krem önerecegim ama bir araştırın yine de.
Annemin, babamın halini görünce de üzülüyorum.
Mesela anneanneme, dedeme bakıyorum, herkes yük görüyor.
O zaman daha iyi anlıyorum.
profil fotomdaki Ben'im. 35 yaşındayımGenç ünlülerden bahsetmiyorum ki ben.
Ayrıca ben şuan ki kendimi sevdiğimden yaşlanmak istemiyorum.
Yaşım 21 ve yaşlanma korkum var.
Bu yüzden bakıyorum 35 yaşında güzel ünlülere, kendimi yaşlılık için rahatlatmaya çalışıyorum.
Siz olayı anlamadınız yani.
Ölmek değil de, yaşlanarak ölmek daha çok korkutuyor.
Televizyonda eski ünlüler çıktığında, o zamanın insanları 'Vay be ne hale gelmiş.' diye yorum yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?