Neden bu kadar korkuyorum?

Daha gençken, yanında boyuna yakın çocuğunun olması pek de cazip gelmiyor aslında.
Gezip gördüyseniz birçok yeri, en güzel anılar bunlar olur bana göre ilerleyen yaşlarda.

Her gidenin ardindan aglayacam ben galiba :)))) simdi yeni bir hayata adim atmak uzereyim...belki bir bebek sahibi.olunca yenidrn dogmus gibi hissedecegim :))

Daha gençken, yanında boyuna yakın çocuğunun olması pek de cazip gelmiyor aslında.
Gezip gördüyseniz birçok yeri, en güzel anılar bunlar olur bana göre ilerleyen yaşlarda.
:))) gezerken zaten cok iyisinnn...ohhhh dunya sana guzel....yas kemale erince.bilmedigin yerlerden soruyorlar....eneeer bi dikili agac yapmadik mi biz daha diyon :)) ama tabi sen tadini cikar...bosver bunu takmayi....neseli ol gez toz

Benım nenecım 70 75 yaslarında yolda yuruken kadına yetısemem usaın bolt gıbı utanıyorum kadınla yururken dılım dısarıcıkıyo genc halımle. Annemde aynı sekılde 100tane magza gezerım ay yoruldm demez. Oyuzden saglıklı olmak stresten uzak durmak spor bunlar cıdden önemli bosuna takılmayın bence hersey zamanında guzel:)

Geceleri uyuma huyum da hiç yok.
Bunları uygulamaya koyacağım.
Ailemde geç yaşlanan insan çok ama bilmiyorum bana da geçti mi.
Burcunuz ne, bazı burçlar zor yaşlanır. =))
Kova ...ama ilgisi var mi.bilmem...ah Ben 4 ay once o son kremi surmeyecektim yuzume...egzama olmazdi ben de keder yapmazdim :))) nasip artik olan oldu...

:))) gezerken zaten cok iyisinnn...ohhhh dunya sana guzel....yas kemale erince.bilmedigin yerlerden soruyorlar....eneeer bi dikili agac yapmadik mi biz daha diyon :)) ama tabi sen tadini cikar...bosver bunu takmayi....neseli ol gez toz
Daha şimdiden ben de onun telaşına düştüm, dikili ağaç derken bir başarım olsun istiyorum ama ufukta gözükmüyor.
Sizin neşeli biri oldugunuz belli, bende fazla gereksiz bir ciddiyet ve takıntı var.
Ruhum ölmüş de ağlayanı yok yani.
Sanırım sorun burada. =))

Güldürdünüz. =)))
Benim annem de öyle kıpır kıpırdır.
Fizana gezmeye gidiyoruz desen soru bile sormaz.
Maşallah hepsine, nazar değmesin.

Kova ...ama ilgisi var mi.bilmem...ah Ben 4 ay once o son kremi surmeyecektim yuzume...egzama olmazdi ben de keder yapmazdim :))) nasip artik olan oldu...
Kovalar hiçbir şeyi kafasına takmaz diye bilirim. =))
Hangi krem bu?

Sen yasli dusuncelere kapildigini hissederdrn ozelden yaz arada ben seni neselendiririm :))) onemli olan yasarken ya da yaslanirken kendini nasil hissettigin...her kadin takiyor boyle seyleri bir kadin icin gorunus muhim.inkar edilemez...ama bunlari dusunmk icin uygun yasta degilsin...gununu gun edecek nesene near katacak yastasin...kendine seni mutlu hissettiren.mesgaleler bil..

Hangi krem bu?
Valla diger kovalari bilmem ama takilacak seyler oluyor..bi sure sonra.o.kadar yiprandigini hissediyordun ki normalde tskilacak seyi bile tskmiyorsun..stres cok tehlikeli cunku

Hangi krem bu?
Allahin cezasi madecassol diye bir krem...sadece iki kere surdum...yuzumun koruma hattini tamamen soymus...bilmeden is yapmak cok zararli

Şu bana teyze dediler reklamı var ya, o da etkiledi sanırım. =))
Peki yapmayı önereceginiz bir şey var mı bu yaşlarda?
Sonra pişman olursun diyeceğiniz?

aslında çok şey yazılır (kendini sev, seni üzen insanları uzak tut, maddi gelirin olsun v.b.) ama hepsi her yerde yazıyor
bu yüzden benim için çok önemli olan şunu yazayım sadece

eğer şu ana kadar öğrenemediysen
ölüm hariç, hayatın tercihlerden ibaret olduğunu öğren
%90 - %10 kuralı
mutlaka okumuşsundur sen de
bu kuralı idrak etmek, hayatı çok olumlu etkiliyor

sadece 20 li yaşları değil
tüm yaşları

bir de
fiziksel esnekliğini kaybetmemeye çalış, kendini sevmene çok yardımcı oluyor. ben hala ağaca tırmanıp oğlumun ağaçta kalan topunu alabiliyorum mesela

Allahin cezasi madecassol diye bir krem...sadece iki kere surdum...yuzumun koruma hattini tamamen soymus...bilmeden is yapmak cok zararli
Bir krem önerecegim ama bir araştırın yine de.

Her yaşin bir güzelliğini var en güzel çagimdayim diye bir sarki vardı...
Tadini cikart korkunun faydası yokkk

Annemin, babamın halini görünce de üzülüyorum.
Mesela anneanneme, dedeme bakıyorum, herkes yük görüyor.
O zaman daha iyi anlıyorum.

Annem ve babamin yaslandigini görmek benide üzüyor, bence her evlat üzülüyordur buna.
Ama kendin icin üzülmen, bilincaltinda bazi korkularinin oldugunu gösteriyor sanki.
Ölüm korkusu var mi sende? Yani böyle ölümü sürekli düsünür korkarmisin?

profil fotomdaki Ben'im. 35 yaşındayım

Ölmek değil de, yaşlanarak ölmek daha çok korkutuyor.
Televizyonda eski ünlüler çıktığında, o zamanın insanları 'Vay be ne hale gelmiş.' diye yorum yapıyorlar.

Yaşlanmak da aslında bir nimet. Bedenimiz zayıflaşıyor, hastalıklar birer birer nüksediyor, sevdiklerinin çoğu gitmiş oluyor; haliyle bu dünyadan vazgeçmek kolaylaşıyor.

Düşün 85 inde 25 gibi görünüp, öyle hissetseydin, ölüm daha zor gelmez miydi?

bende bu olayı yasadım hala daha yasıyorum gecen gun kendi bebeklık resimlerıme bakıp ben göz acıp kapanıncay akadar torunda severim diye oturdum huzunlendim

Ama doğanın kanunuda bu,yapıcak bısey yok maalesef

ömür dedıgının tadını alamıyorsun onu bunu takıcam dıye..aynı korku teyzemde de var..bugun bıle gecmıstır aslında gunes dogdugunda..
ömrunu guzel seylerle doldurursan buyumek ıcın bıle can atarsın..hıc yaslanma kırısma dıye bırsey olmasaydı annene naber kanka mı dıcektın...ee herkes buyumek zorunda....sıl onları kafandan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…