Hemen hemen yaşıtız. Ama yaşlanmak bana çoook ama çok uzak geliyor. Neden 21 yaşında bu psikolojiye girdin ki daha çok küçüksün. Daha gençlikte ilk yılların, ergenlikten bile daha yeni çıktın ne yaşlanması yahu bismillah.. Ayrıca her yaşın bir güzelliği var. Yaşlanıp da kendine imrendiren o kadar yaşlı kadın varki.. Senin de çok güzel bir kız olduğunu biliyorum, eminim yaşlanınca da çok hoş bir bayan olacaksındır :) Her yaşı yaşamak güzel, bu pencereden bak hayata..Yok 21 yaşına girdim yeni.
Queen Bee seni görmek güzel.Hemen hemen yaşıtız. Ama yaşlanmak bana çoook ama çok uzak geliyor. Neden 21 yaşında bu psikolojiye girdin ki daha çok küçüksün. Daha gençlikte ilk yılların, ergenlikten bile daha yeni çıktın ne yaşlanması yahu bismillah.. Ayrıca her yaşın bir güzelliği var. Yaşlanıp da kendine imrendiren o kadar yaşlı kadın varki.. Her yaşı yaşamak güzel, bu pencereden bak hayata..
Canım Salvia iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Seni görmek de çok güzel inan.. Önceki mesajımda bir değişiklik yaptım fakat enter'a basmadan yakaladın beniQueen Bee seni görmek güzel.
Nasılsın iyi misin?
Uzun süredir konuşmadık.
Her yaşın bir güzelliği var tabi ama beden ne olursa olsun yaşlanıyor.
Taş gibi gözüksen de, hücrelerin kendi kendini yenilemeyi bırakıyor.
Sadece tendeki kırışıklığı bir süre erteleyebildiğini fark ediyorsun.
Bilmiyorum nasıl oldu ama sanırım günlerim çok boş geçtiğinden böyle hissetmeye başladım.
Ben de daha iyiyim, bu duygular hariç.Canım Salvia iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Seni görmek de çok güzel inan.. Önceki mesajımda bir değişiklik yaptım fakat enter'a basmadan yakaladın beniDiyecektim ki; Ne kadar güzel bir kız olduğunu biliyorum biliyorsun, o yüzden yaşlanmak sana çok yakışacak, hoş ve alımlı bir bayan olacaksın o zamanda güven bana Ben sadece hayata yenilmiş yaşlıları görünce çok hüzünlenirim, o kırışıklıklar ne hikayeler barındırıyordur kimbilir diye geçer her defasında içimden.. Hayatın darbesini yemiş insanlarla, bir eli yağda diğer eli balda yaşamış insanların yaşlılıkları da bir olmuyor zaten. Allah sana güzelliğini hiçbir zaman kaybetmeyeceğin güzel bir hayat bahşetsin inşallah, bunu senin için içten diliyorum
Sizin yaş kaç?Bir aralar ben de öyleydim, yaşlandıgımı hissediyorum su an gercekten ve korkuyorum...
36 yaşında ablam var, maşallah benden genç gibidir, dinamiktir.yoo, spor falan da yapmıyorum. demek istediğim şey 30lu yaşlar o kadar da korkulacak yaşlar değilmiş değil mi??
22 yasındayım ben de. Okulu erken bitirip hemen is hayatına atılmak gıbı bır saçmalık yaptım. Yuksek lısans da yapıyorum. Vallahi yoruldumSizin yaş kaç?
21 yaşında olabilir mi?35 yas sendromu mu acaba
Okul hayatı daha mı iyiydi dersiniz?22 yasındayım ben de. Okulu erken bitirip hemen is hayatına atılmak gıbı bır saçmalık yaptım. Yuksek lısans da yapıyorum. Vallahi yoruldum
Okul hayatı daha mı iyiydi dersiniz?
Bölümünüz çok iyi aslında.Kesinlikle öyle. Ben su an avukatlık stajımı yapıyorum. Büroda çalışmıyorum adliyeye gidip geliyorum Nisan'da büroya başlayacağım o daha fena. Yuksek lisansım da bitsin tekrar sınava girip üniversitede okumak istiyorum. Dışarıda herkes yaşlı. Yani ruhu yaşlı. Biriyle muhabbet etmek istesem hemen yok hayat şartları yok para yok koca bulamadım. Okulda dertler daha küçük sanki. Simdi düşünmeye basladım avukatlık yapmak istemiyorum ne yapacagım bilmem ne diye. Gelecek derdine düştüm. Yani diyeceğim o ki ortam değişince sen de girdiğin ortama adapte olup onlar gibi düşünmeye hissetmeye başlıyorsun. Bakıyorum mesela kaç yasına gelmis kadın ne bileyim hayattaki amaçları farklı olabilir tabii ama insanları görünce ben de o yasta oyle olmak istemiyorum diyorum ya da o yasa gelmek bile istemiyorum ya ben de oyle olursam diye uzuluyorum zaman geçiyor uzuluyorum sanki bir sey beceremiyormusum gibi.
Is imkanı cok gelecegı parlak yapması da zevklı. Ben isteyerek girdim ama avukatlık yaparsam ömrüm adliyelerde çürüyecek. Vızyonu dar insan cok bu meslekte. O yuzden benım ruhumu karartıyorlar sahsen. Herkes yaptıgı ısın zor oldugunun fadkında o yuzden de ego çatışması cok oluyor. Aksi insanlar falan. Dolayısıyla stres duzeyı yuksek. O da ınsanı yoruyor. Aksam eve geldıgımde 9-5 calısan ınsanlar gıbı yorgun hıssedıyorum.Bölümünüz çok iyi aslında.
Hep mi böyle çevrenizdekiler?
Hukuk alanı hep sıkıcı, yaşlı insanlarla mı dolu?
Meyvesinin çok tatlı olacağı bir bölümdesiniz bana göre.
Ben de çok istemiştim hukuk bölümünü.
Allah yardımcınız olsun.Is imkanı cok gelecegı parlak yapması da zevklı. Ben isteyerek girdim ama avukatlık yaparsam ömrüm adliyelerde çürüyecek. Vızyonu dar insan cok bu meslekte. O yuzden benım ruhumu karartıyorlar sahsen. Herkes yaptıgı ısın zor oldugunun fadkında o yuzden de ego çatışması cok oluyor. Aksi insanlar falan. Dolayısıyla stres duzeyı yuksek. O da ınsanı yoruyor. Aksam eve geldıgımde 9-5 calısan ınsanlar gıbı yorgun hıssedıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?