Samimi olmamanız daha iyi.Insanlara güven diye bir şey kalmadı bende. Samimi olamıyorum önceden sarılıp öptüğüm, sinirlenip beni azarlamalarına izin verdiğim, özürler dilediğim, aptal yerine koyulduğumu anladığım arkadaşlarım sayesinde artık kimseyle samimi olamıyorum. Mutlaka mesafe koyuyorum. Hiçkimseye güvenemiyorum. Şimdi kötü biri mi oldum? Nedense kötü biri olduğumu düşünmeye başladım bu soğukluğum yüzünden. Art niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama insanların yanında her şeye dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum sürekli söyleyeceklerimi hareketlerimi ayarlamaya çalışıyorum. Iyi olduğumda aptal yerine konulacağımı düşünüyorum. Benim iyi niyetimi neden alıp götürdüler ki?
Daha 22 yaşındayım. 30'a kadar neler göreceğim kim bilir:)Yaş 30 a yaklasti demekki farkindalik anca o yaslarda oturuyor çünkü buyuyorsun canim hepimiz o aptallik evre l erini atlatip paranoyaga yakin yetiskinler olduk
25 yaşındayım hatırlıyorumda bundan 5 -6 yıl önce daha güler yüzlü daha iyimserdim şimdi öyle hissetmiyorum kendimi galiba hayat şartları sorumluluklar insanların karakterlerini de değiştiriyor. tabi arkadaşlarda inan bende hayatım boyunca arkadaşlarımdan darbe yedimInsanlara güven diye bir şey kalmadı bende. Samimi olamıyorum önceden sarılıp öptüğüm, sinirlenip beni azarlamalarına izin verdiğim, özürler dilediğim, aptal yerine koyulduğumu anladığım arkadaşlarım sayesinde artık kimseyle samimi olamıyorum. Mutlaka mesafe koyuyorum. Hiçkimseye güvenemiyorum. Şimdi kötü biri mi oldum? Nedense kötü biri olduğumu düşünmeye başladım bu soğukluğum yüzünden. Art niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama insanların yanında her şeye dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum sürekli söyleyeceklerimi hareketlerimi ayarlamaya çalışıyorum. Iyi olduğumda aptal yerine konulacağımı düşünüyorum. Benim iyi niyetimi neden alıp götürdüler ki? Sizi böyle değiştiren arkadaşlarınız, değer verdiğiniz insanlar oldu mu?
bUNA KÖTÜ OLMAK DEĞİL,BÜYÜMEK DİYORUZ.iNSAN YAŞ ALDIKÇA HUYLARINDA DEĞİŞİMLER OLUR.hAYATINI KİMSEYE GÖRE YAŞAMAInsanlara güven diye bir şey kalmadı bende. Samimi olamıyorum önceden sarılıp öptüğüm, sinirlenip beni azarlamalarına izin verdiğim, özürler dilediğim, aptal yerine koyulduğumu anladığım arkadaşlarım sayesinde artık kimseyle samimi olamıyorum. Mutlaka mesafe koyuyorum. Hiçkimseye güvenemiyorum. Şimdi kötü biri mi oldum? Nedense kötü biri olduğumu düşünmeye başladım bu soğukluğum yüzünden. Art niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama insanların yanında her şeye dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum sürekli söyleyeceklerimi hareketlerimi ayarlamaya çalışıyorum. Iyi olduğumda aptal yerine konulacağımı düşünüyorum. Benim iyi niyetimi neden alıp götürdüler ki? Sizi böyle değiştiren arkadaşlarınız, değer verdiğiniz insanlar oldu mu?
Insanlara güven diye bir şey kalmadı bende. Samimi olamıyorum önceden sarılıp öptüğüm, sinirlenip beni azarlamalarına izin verdiğim, özürler dilediğim, aptal yerine koyulduğumu anladığım arkadaşlarım sayesinde artık kimseyle samimi olamıyorum. Mutlaka mesafe koyuyorum. Hiçkimseye güvenemiyorum. Şimdi kötü biri mi oldum? Nedense kötü biri olduğumu düşünmeye başladım bu soğukluğum yüzünden. Art niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama insanların yanında her şeye dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum sürekli söyleyeceklerimi hareketlerimi ayarlamaya çalışıyorum. Iyi olduğumda aptal yerine konulacağımı düşünüyorum. Benim iyi niyetimi neden alıp götürdüler ki? Sizi böyle değiştiren arkadaşlarınız, değer verdiğiniz insanlar oldu mu?
al buyur ben...ne kadar samimi de olsam artık aleyhime olan durumlarda hır çıkarmayı öğrendim..ne ara bu kadar saldırgan olduğumu sorguluyorum bende hep..Insanlara güven diye bir şey kalmadı bende. Samimi olamıyorum önceden sarılıp öptüğüm, sinirlenip beni azarlamalarına izin verdiğim, özürler dilediğim, aptal yerine koyulduğumu anladığım arkadaşlarım sayesinde artık kimseyle samimi olamıyorum. Mutlaka mesafe koyuyorum. Hiçkimseye güvenemiyorum. Şimdi kötü biri mi oldum? Nedense kötü biri olduğumu düşünmeye başladım bu soğukluğum yüzünden. Art niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama insanların yanında her şeye dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum sürekli söyleyeceklerimi hareketlerimi ayarlamaya çalışıyorum. Iyi olduğumda aptal yerine konulacağımı düşünüyorum. Benim iyi niyetimi neden alıp götürdüler ki? Sizi böyle değiştiren arkadaşlarınız, değer verdiğiniz insanlar oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?