Neden Bu Kadar Sabırsız ve Bencil Olduk?

kocası olmadan tabıkı herkez dısarı cıkar ama istisna bekler yer verilmesini beklerse isi zor yani o zaman taksiye biniceksin bende farkındayım kimse keyiften binmez ama sen hamilesin ee karsındaki ya yaslı ya ögrenci ama istanbulun bi ucundan diger ucuna gitmis yorulmus son durakta yer bulmus daha 1 saat yolu var yer veriri mi allah askıan herkezin kendine göre isi var herkez kendine göre yorgun madem zora gelemiyosun hamile halinle dolmusa degil taksiye binceksin bizde kac saat yol cekiyoruz bi yerden bi yere giderken oturmak nerdeymis metrobüste bile yer yok buldun mu otururum kimse kusura bakmıcak

yarın o durumda herkez olur o zaman söylenmiceksin derim ya taksiye bin yada tıkıs tıkıs otobüste takıl

dolmusta bile mızmızlana insanlar oldumu hemen derim dolmuscunun iside bu ne kadar doldursa kar arabayı o yüzden rahatsız olan insin taksiye binsin bu kadar basit

valla söylenirsem banada aynısını desinler söylenen insan dolmusa binmicek kardesin bu kadar basit

yer bekleyen ya ilk durakta bincek yada kaderine razı olcak sen ögrencileri hafife alıyosun kac saat yol gitmisim kafamda dersler 2 saat daha yolum var belki kimseye yer vereme yani burda acık acık yazsınlar herkeez benim gibi cesarteli olsun

yorulmussunuz arabada les gibi ter kokusu sıcak cam acmazlar kısın biri telde konusur sürekli sen ayakta elinde cantalar zar zor biri kalkmıs oturmusun onunde daha uzun yol var kimseye verirmisin yerini ben vermem bencillkle olur hersey olur veremem yani napıyım yaslanıncada bana vermesinler hamileykende binmek istemem zaten otobüse binersemde mızmızlanmam

türkiye böyle yapmak bisey yok

gecenlerde carsıya gittik bayada biseyler alıcaktık adam ellemeyin bakmayın demezmi uzaktan bakıp alıcakmısız alıcagımız seyde yorgan çarşaf havlu tulbent dedim bırak anne ya tok satıcıdan bisey almam esnaf dedigin biri geldimi kalkıcak yerinden el pence olucak

kendimede öyle bi elbise beyenmistim gecen sene adam hic ne fiyat indirdi ne ilgilendi dedim cıkıyorum anneme bana hizmet vermeyen insana para kazandırmam ben

hamileler neden eve tıkılsın?
en basitinden yürüyüş ve hareketin doğumu kolaylaştırdığını bilmiyorsun sanırım..

iste o
Hayatın sadece senden ibaret olmadığını ne zaman anlayacaksın acaba limoncu.
Ne demek hamile kadın taksi tutsun. Belki durumu yok. Herkes keyfinden biniyor sanki otobüse. Ay sinir ettin beni ya.
iste o zaman mızmızlanmıcak kimse istemez tıkıs tıkıs binmeyi o bu işler böyle bindin madem ceneni kapıcan yada taksiye bincen

Böyle düşünmeyen insanlar var canım,dilerim cogalsinlar.küçük yerlerde insanlar daha çok dikkat ediyor böyle şeylere.özellikle genç delikanlılar anında yer veriyor burada, çok hoşuma gidiyor.

iste o

iste o zaman mızmızlanmıcak kimse istemez tıkıs tıkıs binmeyi o bu işler böyle bindin madem ceneni kapıcan yada taksiye bincen

Bu zihniyet yüzünden zaten ülkemizde hiçbir hizmet iyileşmiyor.

Hastanemiz bu beğenmezseniz gelmeyin
Otobüsümüz bu beğenmezseniz binmeyin
Çalışma şartlarını iyileştiremem yerine alacağım tonla insan bekliyor işçi hakkı bekleme
Zenginsen parasını ver ihtiyacın olan hizmeti al fakirsen kusura bakma düzgün hizmet vermek zorunda değiliz
Ülke yönetimimiz bu beğenmiyorsanız göç edin

!!?!!
Böyle saçmalık olmaz. İnsanların haklarına düşenden azına razı olmaya zorlanması sosyal devlet anlayışına aykırı ve zorbalık. Devlet parası olan olmayan herkese hizmet vermek zorunda. Parasızlar ne yaparsa yapsın yeaaaa parası olan da taksiye binsin özel hastaneye gitsin vs. olmaz. Bu kafadan kurtulamazsak koyun kıvamında güdülmeye devam ederiz. Hakkımızdan azına razı olmamalıyız.

Toplu taşıma için konuşayım , çok kalabalık olması hanzoca davranmaya sebep olamaz olmamalı.

Sana gelince limoncu görgüsüzce yorum yapmışsın ama görgüsüzlüğünü yaptığın para senin bile değil kocan kazanıyor. Umarım maddi desteğini senden çekmez yoksa sen de ceneni kapıcan ya da taksiye bincen sınıfına düşersin!

Son düzenleme:
İnsan olarak merhameti sadece kendimize layık gördük bu yüzden de böyle olduk işte...

insanların insan
kalması için tekrar ev ziyaretleri,komşu muhabbetleri olması
gerek artık insanlar
mal mülk derdinde sen öl ben yaşayım kafasında
mal,mülk değerlendi
insanlık öldü

Pessssss size yani. Size mi sorucak hamileler gezip gezmiyceklerini. Herkesin taksiye binicek durumu mu var. Yani boyle yorumlari nasil yapiyosunu nasil bi dusunce tarzi hayret.bencil dedigimiz ornek sizsiniz bu yazida net

o kadar bencil birisiniz ki gerçekten sizin gözünüz dönmüş
siz özel arabanızla gezedurun daha otobüslerde hamileler ve engelliler için ayrılmış bölümden haberiniz yok
aslında sizin oraya oturmaya hiç hakkınız yok farkında değilsiniz
bir hamile kadına bile zora gelemiyorsan otobüse binme diyecek kadar vicdanınız yok
o zaman bütün hamile bayanlara özel taksi tutun parasını da siz verin.

valla cogunlula taksiye binmem dolmusa metrobüse binerim 3 saat ayakta hep yol gitmisimdir nadir yer oldugu ama mızmızlanmam is bu aglıcaksan taksi tut kardesim....

ayrıca ben bekarkende parasız degildim cok sükür
kocaya güvenen kadınlardan degilim her zaman 2ci bil planın olmalı ki ayakta kalmayasın....

Pessssss size yani. Size mi sorucak hamileler gezip gezmiyceklerini. Herkesin taksiye binicek durumu mu var. Yani boyle yorumlari nasil yapiyosunu nasil bi dusunce tarzi hayret.bencil dedigimiz ornek sizsiniz bu yazida net
lütfen baska yere cekme baska bi arkadasa yorumumu yaptım ben hamile kadın tabıkı gezicek ama yer veriliyo diye aglıcaksa binmicek o zaman herkezin yükü kendine göre valla sen 3 saat ayatkta git hergün git gel o zaman yer ver gmrelim burdan atmak kolay

özel arabam yok simdilik bazen babamın arabasını alırız cünkü esim bu hamile kadınlar gibi mızmızlanır meyrobüse otobüse binmek istemez benim icin se farketmez valla yakın yerlere hep dolmusla giderim bi yer sadece evime yakın ilk durak digerlerinde hep ayaktayım 1 saat falan hicte mızmızlanma yapıcak bisey yok adam dolmuscu doldurmaya bakar insna rahatsız oluyosun ama sesini kesiceksin dedigim gibi rahatsız olan taksiye binsin yoksa parası ben gibi yada kıymetliyse dolmusa bincek 1 saat tin tin susucak

Şimdi de baba parasıyla mı övünüyorsun
2. planın da baban mı??? Gerçekten kimseye güvenmeden yaşıyorsun

b

ben babamda degil kendi kenara attıklarıma güvenirim 2c.bi plana kadar baya baya yeter

beni takip etmedigin ne kadar da belli

O kenara attıkların alınterin mi ?!? Kenara attığın kimin parası?

Yooo seni gayet hayretle takip ediyorum.
Bir ara her evliliğim kötü diyene mehir altınını vermediler mi yazıyordun.
Sonra çalışacaksam neden evleneyim yazdın.
Her yazdığınla beni daha da şaşırtmayı başarıyorsun merakla bekliyorum postlarını.

Güzel bir yazi olmus tebrik ederim. Ayrica gorgu ayri bir sey yaa, varsa vardir yoksa da cok şeyapmamak lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…