O kenara attıkların alınterin mi ?!? Kenara attığın kimin parası?
Yooo seni gayet hayretle takip ediyorum.
Bir ara her evliliğim kötü diyene mehir altınını vermediler mi yazıyordun.
Sonra çalışacaksam neden evleneyim yazdın.
Her yazdığınla beni daha da şaşırtmayı başarıyomrsun merakla bekliyorum postlarını.
ortalığı karıştırmaya gelmişsin belliözel arabam yok simdilik bazen babamın arabasını alırız cünkü esim bu hamile kadınlar gibi mızmızlanır meyrobüse otobüse binmek istemez benim icin se farketmez valla yakın yerlere hep dolmusla giderim bi yer sadece evime yakın ilk durak digerlerinde hep ayaktayım 1 saat falan hicte mızmızlanma yapıcak bisey yok adam dolmuscu doldurmaya bakar insna rahatsız oluyosun ama sesini kesiceksin dedigim gibi rahatsız olan taksiye binsin yoksa parası ben gibi yada kıymetliyse dolmusa bincek 1 saat tin tin susucak
yoo burası herkeze acık bi platform bende görüslerimi savundun neden herkez kendi görüsünün tersini duyunca cekemiyo anlamıyorum ben kendi düsüncemi yazdım bu kadar basitortalığı karıştırmaya gelmişsin belli
benim konumla alakası olmayan bir şeyi alıntıladın sırf sorun çıkarmak için
ama sana daha fazla cevap yok, sen git altınlarını say.
benim konuma yaptığın yorum nerede acaba??g
yoo burası herkeze acık bi platform bende görüslerimi savundun neden herkez kendi görüsünün tersini duyunca cekemiyo anlamıyorum ben kendi düsüncemi yazdım bu kadar basit
asıl sen bu msj yazarak ne yapmaya calısıyosun bosuna ugrasma senle ugrasmam
Amino anneyi savunduğunuz için allah da sizden razı olsun. çok üzüldüm.
valla söylenirsem banada aynısını desinler söylenen insan dolmusa binmicek kardesin bu kadar basit
yer bekleyen ya ilk durakta bincek yada kaderine razı olcak sen ögrencileri hafife alıyosun kac saat yol gitmisim kafamda dersler 2 saat daha yolum var belki kimseye yer vereme yani burda acık acık yazsınlar herkeez benim gibi cesarteli olsun
yorulmussunuz arabada les gibi ter kokusu sıcak cam acmazlar kısın biri telde konusur sürekli sen ayakta elinde cantalar zar zor biri kalkmıs oturmusun onunde daha uzun yol var kimseye verirmisin yerini ben vermem bencillkle olur hersey olur veremem yani napıyım yaslanıncada bana vermesinler hamileykende binmek istemem zaten otobüse binersemde mızmızlanmam
yaa siz sunu anlamıyosunuz vermez vermez adam sen hamileligine güvenip yer istemiceksin kendince icinden kim verir yerini bu devirde valla sen trafıkte takıl birazda öyle gel istanbul trfaıgı 1 saatlik yolu 4 saat ayakta git görürüm seniValla ögrenciykende ,calisirkende benden daha yorgun oldugunu dusundugum gordugum kisilere yer verdim ve hala gorsem veririm bu saygidir bu insanliktir ben boyle bir terbiye ile yetistim,uzaktan konusmak cok kolay cunku henuz yaslanmadin ve hamile olmadin o zaman kucuklerin gozunun icine bakacaksin yer versinlerde oturayim diye bak bu sozumu unutma
Valla ben öğrenciyken tam dört saatlik yola gidiyordum hemde is den çıkıp yinede veriyordum yerimi benden çok ihtiyacı olana.kimsenin acitasyon yaptığı yok hamileler gezip gezmiyeceginide sana sormayacak herhalde .inşallah hamile olduğunda sürekli toplu taşıma aracına binersinde ayakta gidersin acitasyon yapmadan .yaa siz sunu anlamıyosunuz vermez vermez adam sen hamileligine güvenip yer istemiceksin kendince icinden kim verir yerini bu devirde valla sen trafıkte takıl birazda öyle gel istanbul trfaıgı 1 saatlik yolu 4 saat ayakta git görürüm seni
yaa siz neden anlamıyosunuz ki otobüse biniyosan ayakta gitmeyi göze alıyosun demektir zaten sizden önce binmis biri neden insin ki allah askıan yaa sen inersin ben inmem yani bu kadar basit herkezin yorgunlugu kendineValla ben öğrenciyken tam dört saatlik yola gidiyordum hemde is den çıkıp yinede veriyordum yerimi benden çok ihtiyacı olana.kimsenin acitasyon yaptığı yok hamileler gezip gezmiyeceginide sana sormayacak herhalde .inşallah hamile olduğunda sürekli toplu taşıma aracına binersinde ayakta gidersin acitasyon yapmadan .
yaa siz neden anlamıyosunuz ki otobüse biniyosan ayakta gitmeyi göze alıyosun demektir zaten sizden önce binmis biri neden insin ki allah askıan yaa sen inersin ben inmem yani bu kadar basit herkezin yorgunlugu kendine
rahatsız olan tekrar yazıyorum TAKSİYE binsin......
yaa siz sunu anlamıyosunuz vermez vermez adam sen hamileligine güvenip yer istemiceksin kendince icinden kim verir yerini bu devirde valla sen trafıkte takıl birazda öyle gel istanbul trfaıgı 1 saatlik yolu 4 saat ayakta git görürüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?