Bu zamana kadar okuduğum en iyi yorumlardan biriydiBüyüdükçe ailelerin çok olgun, bilge falan olmadığını anlıyor insan, her söyledikleri doğru olsaydı o kadar kişi hayatını zehir etmezdi. Sizin ne istediğiniz önemli. Sizin mutlu olmanız önemli. Çocuğunuz böyle bir evlilikte bir yanı eksik büyür, anne ve babasıyla eşit zamanlar geçirmeli. Bu zaten olmuyorsa, çocuğunuzu kimse asla bahane edemez. Beklentileri boş verin ki çok zor olduğunun kendinizi yalnız, güçsüz hissettireceğinin farkındayım ama yıllar sonra keşke dememek için kendinizi düşünmeli ve güçlü durmalısınız...
Çok sukur bir meslegim var ve maddi olarak ailemden beklentim yok.çocugum olmadan ayrilmayi dusundugumu soyledigimde de ayniydi tavirlari. esi idare etmek bu kadar zor degil kadinligini kullan diyor.civil civil olsam boyle olmazmis.ilgi gostermiyorsa ben ilgi cekmeliymisim. Tek cocukta kalmam hataymis.cocuk dogurmak universite bitirmek kadar kutsal annem icin.2 3 cocugu olan arkadaslarimi ornek gosterir.afrrin 3 cocuk yapti senin gibi tek cocukla kalmadi diye. Bir arkadas konu acmis Annem bir derdim oldu diye ayni kafa.iste. neden bunlar gercegi gormezler.neden anlamak yerine sorun buldugumz icin haksizmisiz gibi davranirlar anlamiyorum.Aileler böyle maalesef. Biraz aman elalem ne der korkusu, biraz bekar kadın bundan sonra nasıl ne yapar korkusu, biraz da ekonomik sıkıntılar nedeniyle genelde kızları boşansın istemiyorlar. Bazen de iyi niyetle yaklaşıp düzeleceğine inanıyorlar eski usül aman ses etme yuvan yıkılmasın falan.. ama bu hayatı yaşayan sizsiniz. Eşinizle anlaşamıyorsanız ayrılmak en doğal hakkınız. Mesleğiniz varsa maddi imkanlarınız varsa bu çok daha kolay. Fakat baba evine dönecekseniz onlardan maddi beklentileriniz varsa ailenizi mutsuz olduğunuza ikna etmeniz gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?