3.takım bana göre. .Fakat çeyiz için değil de sanki günlük kullanım için.cansınmesela misafir için yemek takımı dusunuyorum 6+6 kişilik.. aşağıdakilerden hangisi guzel :)
gunluk için bunu dusundum ... 6+6 gene . . ya ben spor biriyim.. öyle masa örtüsü kullanmayı seven değil runner kullanıcam spor gorunsun.. diyee3.takım bana göre. .Fakat çeyiz için değil de sanki günlük kullanım için.
Evet bu günlük için çok hoş. .Diğerini anımsatıyor.gunluk için bunu dusundum ... 6+6 gene . . ya ben spor biriyim.. öyle masa örtüsü kullanmayı seven değil runner kullanıcam spor gorunsun.. diyee
bende model sıkıntısı var aslında .. yani ben spor bırıyım.. misafir içinde spor alırım gunluk içinde spor mesela.. sadece misaifr olanı biraz daha şık spor olurEv eşyalari ve mutfak esyalarindan bahsediyorsaniz ne alinacagi belli zaten. Oyle kafa karisacak cok birsey yok. Eve girip yasamaya baslayinca zaten ufak tefek eksik varsa da goruyorsun aliyorsun.
Şu mu guzel? Bu mu guzel? Olaylari tamamen işin geyiği :)))
işte baskaları da çok sırıtıyo hhoop ben buradayım diyo abartı buluyorum. . spor olmalı bana yani sporun şıkındanEvet bu günlük için çok hoş. .Diğerini anımsatıyor.
Misafir için diğer ikisini de pek beğenmedim biri çok beyaz ve sade diğeri fırfirlı gibi..Başka seçenekleriniz yok mu?
Sade ve şık bir takım olması lazım yani bana göre:)
tarzım spor oldugundan biraz model sıkıntı oluyo hepsi bu.. Misafir takımları için özellkle. . yani herkes şu krc inci vs gibi takımlr al dıyo ama onlar hiç bana göre değil.. yani evime gelen kişi şunu dıyecek vaayyy hayatım sen de bunları klullandın ya şaşırır yani bni bilenlerEvlenmeye yakın çeyiz telaşına tutulan bir sürü insan tanıyorum, ben önceden yaptığım için çok rahattım sana elimden geldiğince yardımcı olabilirim
misafirim için modellerim :)Evlenmeye yakın çeyiz telaşına tutulan bir sürü insan tanıyorum, ben önceden yaptığım için çok rahattım sana elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Kesinlikle 3. Bayıldım.cansınmesela misafir için yemek takımı dusunuyorum 6+6 kişilik.. aşağıdakilerden hangisi guzel :)
Bunun renklisi var bende de günlük kullanım.icin . Çok rahat ve çok severek aldimgunluk için bunu dusundum ... 6+6 gene . . ya ben spor biriyim.. öyle masa örtüsü kullanmayı seven değil runner kullanıcam spor gorunsun.. diyee
cidden mi bak tekrar söuyorum misafir içinKesinlikle 3. Bayıldım.
sende onu gunluk dusunenlerdensn misafir olmaz mı yaaa... misaifr için ne kullancam ben :/Bunun renklisi var bende de günlük kullanım.icin . Çok rahat ve çok severek aldim
ya şu çeyiz sandıkları vs bi ton ıvır zıvır oluyo yaa.. tabak çabaktan kasıt değil söylenen..Nasil artik kimse ceyiz yapmiyor? Bunu anlamadim. Evlenirken catal, bicak, tabak, nevresim alinmiyormu artik? Yoksa "ceyiz"den kasit baska birseymi?
Konu sahibi bence misafir olarak 2. Model güzel
ben hepsini misaifr olarak dusunmustum2. modele bayıldımmmmm
3. model de güzel ama günlük gibi daha çok
ben normal yemek yerken de servis takımını kullanıyorum gerçi.
ya şu çeyiz sandıkları vs bi ton ıvır zıvır oluyo yaa.. tabak çabaktan kasıt değil söylenen..
2. model olarak çok tşk ederim ...
küçümsendiğinden mi yoksa artık kimse kullanılmadıgından mı bilemem söyleyiş tarzlar değişik olunca öyle anlaşılıyo sanırım...Böyle seyler niye bu forumda kücümseniyor anlamiyorum. Zaman icinde evet insanlarda, ihtiyaclarda degisti ama gelenek, göreneklerde abartilmadigi zamana uyduruldugu sürece güzeldir.
Yinede baska bir modele bakabilirsiniz simdi modeller o kadar cokki. Ben gecen yil evlendim ama tabak takimlarimi 8 yil önce almisti :) Modasi gecmeyen bir model oldugu icin kullaniyorum.
Yapacak yani illaAy kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?