neden burası kadar aktif değil

3.takım bana göre. .Fakat çeyiz için değil de sanki günlük kullanım için.
gunluk için bunu dusundum ... 6+6 gene . . ya ben spor biriyim.. öyle masa örtüsü kullanmayı seven değil runner kullanıcam spor gorunsun.. diyee

Eklentiler

• acr-antik-24-prc-porselen-yemek-takimi_3395.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 28
gunluk için bunu dusundum ... 6+6 gene . . ya ben spor biriyim.. öyle masa örtüsü kullanmayı seven değil runner kullanıcam spor gorunsun.. diyee
Evet bu günlük için çok hoş. .Diğerini anımsatıyor.

Misafir için diğer ikisini de pek beğenmedim biri çok beyaz ve sade diğeri fırfirlı gibi..Başka seçenekleriniz yok mu?

Sade ve şık bir takım olması lazım yani bana göre:)

bende model sıkıntısı var aslında .. yani ben spor bırıyım.. misafir içinde spor alırım gunluk içinde spor mesela.. sadece misaifr olanı biraz daha şık spor olur ama yok olmaz öyle diyolr kv fln gelecekmiş hava atmak için yapmak bana saçma geliyo ben böyleyım böyle sevıyorum sonucta özenmiş oluyorum yıne .. sadece tarzım spor olacak. .

Evlenmeye yakın çeyiz telaşına tutulan bir sürü insan tanıyorum, ben önceden yaptığım için çok rahattım sana elimden geldiğince yardımcı olabilirim

işte baskaları da çok sırıtıyo hhoop ben buradayım diyo abartı buluyorum. . spor olmalı bana yani sporun şıkından

Evlenmeye yakın çeyiz telaşına tutulan bir sürü insan tanıyorum, ben önceden yaptığım için çok rahattım sana elimden geldiğince yardımcı olabilirim
tarzım spor oldugundan biraz model sıkıntı oluyo hepsi bu.. Misafir takımları için özellkle. . yani herkes şu krc inci vs gibi takımlr al dıyo ama onlar hiç bana göre değil.. yani evime gelen kişi şunu dıyecek vaayyy hayatım sen de bunları klullandın ya şaşırır yani bni bilenler bi arkadasım da kv gorumcene göşterıs yapıcan al dio yav ben onlra gösterıs için kullanmayacagım çorba tenceresini ne yapayım mesela ben kullanacağım benm konseptıme uygun olanı yapmam gerekmzmi :)

misafirim için modellerim :)

Eklentiler

• 153.03.07.7446-1-900.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 32
  • 9589057060914.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 41
  • schafer-alize-yemek-takimi-24-parca-siyah-6-kiilik-yemek-takmlar-schafer-87494-16-B.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 31
Bunun renklisi var bende de günlük kullanım.icin . Çok rahat ve çok severek aldim

Kesinlikle 3. Bayıldım.
cidden mi bak tekrar söuyorum misafir için aşağıda ki yani. .
yanına da şöyle su bardakları guzelınden. . yada bildiğin model var ise alabilirim..

Eklentiler

• schafer-alize-yemek-takimi-24-parca-siyah-6-kiilik-yemek-takmlar-schafer-87494-16-B.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 24
Nasil artik kimse ceyiz yapmiyor? Bunu anlamadim. Evlenirken catal, bicak, tabak, nevresim alinmiyormu artik? Yoksa "ceyiz"den kasit baska birseymi?

Konu sahibi bence misafir olarak 2. Model güzel

Nasil artik kimse ceyiz yapmiyor? Bunu anlamadim. Evlenirken catal, bicak, tabak, nevresim alinmiyormu artik? Yoksa "ceyiz"den kasit baska birseymi?

Konu sahibi bence misafir olarak 2. Model güzel
ya şu çeyiz sandıkları vs bi ton ıvır zıvır oluyo yaa.. tabak çabaktan kasıt değil söylenen..

2. model olarak çok tşk ederim ...

2. modele bayıldımmmmm
3. model de güzel ama günlük gibi daha çok
ben normal yemek yerken de servis takımını kullanıyorum gerçi.

2. modele bayıldımmmmm
3. model de güzel ama günlük gibi daha çok
ben normal yemek yerken de servis takımını kullanıyorum gerçi.
ben hepsini misaifr olarak dusunmustum
yemek yaparken ne kullanıyorsun anlamadım servis derken. .

ya şu çeyiz sandıkları vs bi ton ıvır zıvır oluyo yaa.. tabak çabaktan kasıt değil söylenen..

2. model olarak çok tşk ederim ...

Böyle seyler niye bu forumda kücümseniyor anlamiyorum. Zaman icinde evet insanlarda, ihtiyaclarda degisti ama gelenek, göreneklerde abartilmadigi zamana uyduruldugu sürece güzeldir.

Yinede baska bir modele bakabilirsiniz simdi modeller o kadar cokki. Ben gecen yil evlendim ama tabak takimlarimi 8 yil önce almisti :) Modasi gecmeyen bir model oldugu icin kullaniyorum.

küçümsendiğinden mi yoksa artık kimse kullanılmadıgından mı bilemem söyleyiş tarzlar değişik olunca öyle anlaşılıyo sanırım...
ben şimdiden almak istemıyorum ama hani dediğiniz gbi modeli gecmeyen sade seyler vardır ya eski ama modeli geçmeyen mesela anne evlilik yuzugu gibi. .
benm kafamda net olsun istiyorum o yuzden . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…