evet sanırım sarı rengi hiç sevmıyorum.. ondan bana öyle geldi..Sarıyı sevmediğinden öyle geliyor..Düz yuvarlak hiç bir ayrıntısı yok...Aslında çeyizlik bir çok takıma göre sade ..Sarı biraz zengin göstermiş o kadar..Tabi zevkler tartışılmaz.
yok yok dantel falan işim olmazAy hic yapma ya ceyiz dedigin dantel vs degil insallah ?
Buna pinterestten baktım. .Googledan da bakarsan çıkıyor.bu misaifr için iyi gibi evet :)nereden baktnz acaba 6+6 kişilik arastırayım marka model. .
neyi canım :) kıskanma gel birlikte yapalım bana yardımcı olursunKıskanıyorum çünki
teşekkürler canımBuna pinterestten baktım. .Googledan da bakarsan çıkıyor.
El becerim yok)neyi canım :) kıskanma gel birlikte yapalım bana yardımcı olursun
Orası senin evin olacak kuralları sen koyacaksın. :)sevındım ya sectıklerımn misafir için kullanılmasına.. bir arkadasmda dedi ben bazen misafirlikleri bazen gunlklerı eşimle ikimz kafamza göre kullanıyoruz dedi
Yani bazı şeyler ihtiyaç onu anlayabiliyorum da yok dantelli masa örtüsü,dantelli yatak örtüsü,tv sehpa örtüsü,milyon tane oyalı tülbent,nakışlı yastık kılıfları vs..o kadar saçma ki..banada istemediğim halde zorla yaptılar yurt dışına geldim çoğunu bıraktım aldiklarimda bir köşede çürüyor..gereksiz masraf hepside.Yapacak yani illa
heee yok ben dantelli bişiy istemıyommmm annem yapmış zamannda onları ne yapacagım dusunuyommm.. çeyiz derken ben tabak canak süpürge beyaz esya dan bahsettım yahuYani bazı şeyler ihtiyaç onu anlayabiliyorum da yok dantelli masa örtüsü,dantelli yatak örtüsü,tv sehpa örtüsü,milyon tane oyalı tülbent,nakışlı yastık kılıfları vs..o kadar saçma ki..banada istemediğim halde zorla yaptılar yurt dışına geldim çoğunu bıraktım aldiklarimda bir köşede çürüyor..gereksiz masraf hepside.
Ee oda şimdilik gerekli değil.Bana annem tabak ve tencere takımı almıştı ne oldu hoppp geldim yurt dışına buraya mi getircem tabakları çanakları daha da güzel ve modern olanlari burdan aldım..diğerleri kaldı orda.ne malum seninde başına gelmeyecek?heee yok ben dantelli bişiy istemıyommmm annem yapmış zamannda onları ne yapacagım dusunuyommm.. çeyiz derken ben tabak canak süpürge beyaz esya dan bahsettım yahu
şimdiden almayacagım canım... 1 hafta sonra nişanım olacak. . benmki trliEe oda şimdilik gerekli değil.Bana annem tabak ve tencere takımı almıştı ne oldu hoppp geldim yurt dışına buraya mi getircem tabakları çanakları daha da güzel ve modern olanlari burdan aldım..diğerleri kaldı orda.ne malum seninde başına gelmeyecek?
Neyse ki gerekli seylerden bahsediyormusYani bazı şeyler ihtiyaç onu anlayabiliyorum da yok dantelli masa örtüsü,dantelli yatak örtüsü,tv sehpa örtüsü,milyon tane oyalı tülbent,nakışlı yastık kılıfları vs..o kadar saçma ki..banada istemediğim halde zorla yaptılar yurt dışına geldim çoğunu bıraktım aldiklarimda bir köşede çürüyor..gereksiz masraf hepside.
Siyah krem çizgili çok hoşmisafirim için modellerim :)
cansınmesela misafir için yemek takımı dusunuyorum 6+6 kişilik.. aşağıdakilerden hangisi guzel :)
ya teşekkür ederim canım sorarım . .bunu alacaksınız sorun lutfen garantisi var mi yaldizinin cikmamasi için. yaldizlar zamanla cikiyo makinede yikanirsa. elde yikanirsa da daha gec çıkıyormuş
cansınmesela misafir için yemek takımı dusunuyorum 6+6 kişilik.. aşağıdakilerden hangisi guzel :)
ya teşekkür ederim canım sorarım . .
direndim ettimSadeye dönmüşsün kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?