- Konu Sahibi Shirin seyler
-
senın kayınvaliden cok farklı ama hep anlatıyosun iyi biri
ama bazıları varkı evet gebe olunmasını ıstıyo alsa basa kalcak bı omur
ne gerek varkı
ayrıca almak zorunda da degıl calıssın alsınlar der her ne kadar sevmesem de boyle soylerse haklı bulurum
onlarada babadan kalmadıkı
İkrar sen kanlı bıçaklısın, senin ki günahını vermez 100 tane evi olsa da..
Arkadaşlar bazı kültürler de bu mecbur gibi algılanıyor mesela bizde.Annemler dayımdan miras bile almadılar bu yüzden.Belki arkadaşta böyle bi kültürde yetiştiği için beklentisi var.
eh be ne konuymuş walla şoklardayım burada, sayenizde vazgeçicem walla :)
onlar kendi evlerinde oturuyorlar, istanbulda kirada evleri var bir tanede arsaları var, bi kaç kere müteahhitlerle görüştüler ama bi türlü nedenseee anlaşamıyorlar, yada arsayı satabilirler, birazda kenarda paraları var, emekli maaşlarını da alıyorlar yani yaşlılıkları için bir problem yok, örneğin sadece o arsayı oğlunu düşünerek, onlarda bugüne kadar bak yaptılar ettiler deyip, bundan sonrada kiraya vereceklerini kendi evatlarına yapsınlar düşüncesiyle bizi bi ev sahibi yapabileceklerini düşünüyorum, aksi düşüncelerde yorum yapanlara şaşıyorum, yok gebe kalmak bilmem ne, annesini 10 tane evi olupta kendi kirada oturan bayan yazmış, komik bunlar arkadaşlar.....
ne evlatlar var ver yiyim ört uyuyayım, siz beni onlarla karıştırdınız sanırım ...
eh be ne konuymuş walla şoklardayım burada, sayenizde vazgeçicem walla :)
onlar kendi evlerinde oturuyorlar, istanbulda kirada evleri var bir tanede arsaları var, bi kaç kere müteahhitlerle görüştüler ama bi türlü nedenseee anlaşamıyorlar, yada arsayı satabilirler, birazda kenarda paraları var, emekli maaşlarını da alıyorlar yani yaşlılıkları için bir problem yok, örneğin sadece o arsayı oğlunu düşünerek, onlarda bugüne kadar bak yaptılar ettiler deyip, bundan sonrada kiraya vereceklerini kendi evatlarına yapsınlar düşüncesiyle bizi bi ev sahibi yapabileceklerini düşünüyorum, aksi düşüncelerde yorum yapanlara şaşıyorum, yok gebe kalmak bilmem ne, annesini 10 tane evi olupta kendi kirada oturan bayan yazmış, komik bunlar arkadaşlar.....
ne evlatlar var ver yiyim ört uyuyayım, siz beni onlarla karıştırdınız sanırım ...
Valla ikrarcım bu senin komikliğin değil kaınvalidenin komikliği.Düşün sen teyzene evini veriyorsun kira almıyorsun tutki evladın bu yapmayın ya..ben yazsım evet 10 tane evi var kırada oturuyorum komık olan ne sence:1closedeyes:
tenezul etmıyorum
senin durumun ayrı tuçecim...
biz neden üstünü tamamlayalım diyor arkadaş...hepsini ödesinler diyor...ödemedikleri için de kızıyor...
ben yazsım evet 10 tane evi var kırada oturuyorum komık olan ne sence:1closedeyes:
tenezul etmıyorum
Valla ikrarcım bu senin komikliğin değil kaınvalidenin komikliği.Düşün sen teyzene evini veriyorsun kira almıyorsun tutki evladın bu yapmayın ya..
Yav 10 tane evi var ama gelinle anlaşamıyor ya (ismi lazım değil baş harfi ikrar), ondan geline inat vermiyor bence, ama ben olsam oğlumun hatırına veririm ya..
10 tane dairem olcak, 1 tane oğlum var, gelinle anlaşamasam bile, oğlumun hatırına bile 1 daire vermicem?
Ne kötü ya..
Yok olmaz öle..
Ay yavrum benim annesinin kuzusu, veririm ben oğluma ..:asigim::1rolleyes:
eşimle 3yıl çıktık,eşimin ailesi bi onay verdi bi vermedi evliilik için, bu 3 yılı evimizin eşyalarını alarak geçirip, evimizi tutup dayadık döşedik,istemeye gelmediler mi geldiler, söz nişan düğün 3ayda yaptık, ve aradaki resmiyet devam ederek, hayata atıldık, ailelerimiz birbiri ile bizim evimizdeki zorunlu törenler harici görüşmüyorlar, ben ilk zamanlar daha çok zorlanmıştım şimdi 4,5 yıl oldu evleneli ama hala çok gücüme gitmiyor değil; bi kızım oldu ve ona şimdi kayınvalidem bakıyor......
Imkanlarımız dahilinde bi araba ufak bi yatırım yaptık, ama evimiz yok diye çok üzülüyorum, eşim; ailesi ile ev planlarına girdi, babası bir miktar veriyor, biz biraz katıp, üstüne kredi falan alalım diyor, ama ben bıktım artık, ödemekten, imkanları bile varken neden hepsini onlar yapmıyo anlamıyorum, onlarla istediğim gibi konuşamıyorum bile, düşüncelerimide söyleyemiyorum, amaaan boşver gibi bi yapımda yok, bugün a diyorlar yarın z, benim okadar param olsa zaten alıp oturucam, sanki herşeyi 4-4 lük yapmışlar gibi davranmıyorlar mı, iyice illet oluyorum, onun için canım çok sıkkın, patlıcak gibiyim.......
Yahu yanlış anlama oluyor galiba..
Şöyle diyim genel anlamda mecbur değil ev almaya evet, bu yüzden kayınvalideye diş bilemek yanlış..
Bir de herkesin kayınvalide ilişkisi farklı tamam belki sonradan gebe kalma durumu olur diye istemeyebilirsiniz evet Esmeralde bu durumda haklısın neyse..herkes farklı tabii..
Bunu atlamışım soryy..
Ama para gani olduğu halde, kendilerini garantiye aldıkları halde, ilişkilerde iyi olduğu halde, ''alın bu parayı ev alın kendinize kirada oturmayın'' demeleri de çok da mantıksız birşey değil.
Bilmiyorum yani..
İkrar rabbim seni kayınvalidene muhtaç etmez inşallah.ogluda tenezul etmıyo :roflol:
ondan gelıcek hayır allahtan gelsın dıyo:roflol:
İkrar rabbim seni kayınvalidene muhtaç etmez inşallah.
İkrar rabbim seni kayınvalidene muhtaç etmez inşallah.
ne kadar saçma bir düşünce sana ev almak zorundamı veya öle bir zorunlulukarımı var böle düşünceye kapılma kimse kimseye bişey almak ya
illla alacaklar diye bi kaidede yok canim kimse kimseye bisi vermez bu zamandaki mecburda deiller sonucta evlatlari belki verseler iyi olurdu ama vermiolar diye insanlara tavir almanda yanlislmaz: bence hem bi miktarini veriolarmis daha ne istiyosun ne kayinpederler kaynanalar var bi bilsen bence haline sükret derim bennn ...........
canım ne alaka muhtac olmak ya
ben dıyorumkı almak zorunda degıl bana ev neden alsın ya banamı calıstı kazandı bırıktırdı
eşiminde benımde elim ayagım tutuyo az cok bırıktırıyoruz daha cok calısırız kendımız alırız
neden ona mınnet edıyım kı neden yanı
muhtac olma konusuna gelınce ben kımseye muhtac olmam canım
ben 21 yasında mıllet gezerken dukkan ıslettım mıllet yılbasında gezerken ben 23 lere kadar acaba musterı gelırmı dıye bekledım
21 yasında ev sahıbı oldum cok sukur
şimdide eşimle calısır yaparım
kımseye muhtac olmam herseyı yapabılecek gucteyım cok sukur
bıdaha yazmıycam bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?