Neden byle anlam veremiyorum?

Haklısın..

Ben ilişkiler gayet iyise, insan neden gebe kalsın diye anlayamadım en baştan..

Sen mesela kabul etmezsin evet, kendine göre haklısın..

Tamam:kedi:

Arkadaşlar bazı kültürler de bu mecbur gibi algılanıyor mesela bizde.Annemler dayımdan miras bile almadılar bu yüzden.Belki arkadaşta böyle bi kültürde yetiştiği için beklentisi var.

eh be ne konuymuş walla şoklardayım burada, sayenizde vazgeçicem walla :)
onlar kendi evlerinde oturuyorlar, istanbulda kirada evleri var bir tanede arsaları var, bi kaç kere müteahhitlerle görüştüler ama bi türlü nedenseee anlaşamıyorlar, yada arsayı satabilirler, birazda kenarda paraları var, emekli maaşlarını da alıyorlar yani yaşlılıkları için bir problem yok, örneğin sadece o arsayı oğlunu düşünerek, onlarda bugüne kadar bak yaptılar ettiler deyip, bundan sonrada kiraya vereceklerini kendi evatlarına yapsınlar düşüncesiyle bizi bi ev sahibi yapabileceklerini düşünüyorum, aksi düşüncelerde yorum yapanlara şaşıyorum, yok gebe kalmak bilmem ne, annesini 10 tane evi olupta kendi kirada oturan bayan yazmış, komik bunlar arkadaşlar.....
ne evlatlar var ver yiyim ört uyuyayım, siz beni onlarla karıştırdınız sanırım ...

ben yazsım evet 10 tane evi var kırada oturuyorum komık olan ne sence:1closedeyes:
tenezul etmıyorum

hayatım sende haklısın.yani şu zamana kadar hep birşeyler yapmışsın..bundan sonrada en azından başımızı sokacağımız evide onlar alsınlar istyorsun..
ama almıyorlar gördüğün gibi..
yapcak bir şey yok..
peki konuşmayı denesen eşinle,yani biz borcun altındayız.evi alabiliyorlarsa durumları iyiyse alsınlar desen?nası bir tepki verir eşin?

ben yazsım evet 10 tane evi var kırada oturuyorum komık olan ne sence:1closedeyes:
tenezul etmıyorum
Valla ikrarcım bu senin komikliğin değil kaınvalidenin komikliği.Düşün sen teyzene evini veriyorsun kira almıyorsun tutki evladın bu yapmayın ya..

Ben de gebe kalmaktan bahsetmiştim deniz_güneş...:kedi:Hiç mi bekletnisi olmadan bunu yapan kayınvalideler-k.pederler yok ?Elbette vardır.Sizinki gibi.
Bİzim ihtiyacımız olmadığı halde bize ev neden verilsin ki?İhtiyacım olsa da istemezdim.Kayınpederimin bana önemli bir yardımı dokunacaktı ,ama ben kabul etmedim.Elimin tersi ile ittim.Eşime de söyledim,ben kimseye manevi anlamda da olsa gebe kalmam,diye...
Kimseden bir beklentim yok ,kimsenin de benden beklentisi olmasın.O yüzden ona göre davranıyorum.opuyorumnanaktan

senin durumun ayrı tuçecim...
biz neden üstünü tamamlayalım diyor arkadaş...hepsini ödesinler diyor...ödemedikleri için de kızıyor...

yok öyle her şeye aynı anda ulaşmak zor biraz, biz minnet duyuyoruz, yapmasalar yapmazlardı, kimsenin hakkı yok istemeye, ama iyilik yapan da kendine yapar canım. onlardan bir adım bizden on adım...

Yarenim arkadaşım yapsalar, düşünseler ne güzel ama yapmıyorlarsa da bir şey gelmez elinizden canım, çaresiz kabul edeceksiniz insanları böyle, siz elinizden geleni yapacaksınız (ki yapıyorsunuz da zaten anladığım kadarıyla):teselli:

Valla ikrarcım bu senin komikliğin değil kaınvalidenin komikliği.Düşün sen teyzene evini veriyorsun kira almıyorsun tutki evladın bu yapmayın ya..

Yav 10 tane evi var ama gelinle anlaşamıyor ya (ismi lazım değil baş harfi ikrar), ondan geline inat vermiyor bence, ama ben olsam oğlumun hatırına veririm ya..
10 tane dairem olcak, 1 tane oğlum var, gelinle anlaşamasam bile, oğlumun hatırına bile 1 daire vermicem?
Ne kötü ya..
Yok olmaz öle..
Ay yavrum benim annesinin kuzusu, veririm ben oğluma ..:asigim::1rolleyes:

ogluda tenezul etmıyo :roflol:
ondan gelıcek hayır allahtan gelsın dıyo:roflol:

ne kadar saçma bir düşünce sana ev almak zorundamı veya öle bir zorunlulukarımı var böle düşünceye kapılma kimse kimseye bişey almak zorunda degil

Katılıyorum...

Yorumları okuyunca da anlayamadım doğrusu , garip...

Gelinin şahsına özel yapmıyorlar ya canım, oğullarına ev alıyorlar. Ne olmuş yani?

Evli olunca evlatlıktan çıkmış mı oluyor oğulları?

Ben çevremde hiç buna benzer bir şey duymadım açıkçası.

2 evi olan aileler oğullarını evlendirirken diğer evlerinde kiracı varsa bile çıkarıp, oğullarını otutturuyorlar. Olması gereken de budur. Oğlu istemez oturmaz o ayrı. Ama normal bir ailede evi varken oğlunu kiraya göndermez.

Kız ailesi tarafından da olabilir bu, ama buna erkekler pek sıcak bakmıyor: İç güveysi muhabbetine.

Neyse; imkanları varsa almalarında bir sakınca yok. Almıyorlarsa aile bağlarında bir sorun vardır. O zaman zaten beklemez, istemez kimse, aman uzak olsun, faydası da lazım değil hesabı.

İkrar rabbim seni kayınvalidene muhtaç etmez inşallah.

canım ne alaka muhtac olmak ya
ben dıyorumkı almak zorunda degıl bana ev neden alsın ya banamı calıstı kazandı bırıktırdı
eşiminde benımde elim ayagım tutuyo az cok bırıktırıyoruz daha cok calısırız kendımız alırız
neden ona mınnet edıyım kı neden yanı

muhtac olma konusuna gelınce ben kımseye muhtac olmam canım
ben 21 yasında mıllet gezerken dukkan ıslettım mıllet yılbasında gezerken ben 23 lere kadar acaba musterı gelırmı dıye bekledım
21 yasında ev sahıbı oldum cok sukur
şimdide eşimle calısır yaparım
kımseye muhtac olmam herseyı yapabılecek gucteyım cok sukur

bıdaha yazmıycam bu konuya

güzelliğine güvenme bi sivilceye bakar, zenginliğine güvenme bi kıvılcıma bakar...

ben bu yazılara istinaden yazdım canım ,
arkadaş almış ya yapmış ya, kimseye muhtac olmam diyo,
kusura bakmayın ama vermesini bilen rabbim almasınıda bilir,
ben ailem için o sözleri sarf etmedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…