- 24 Ağustos 2020
- 3.314
- 8.397
- 158
2haftalık hamilelik nasıl oluyor anlatsana birazGerçekten hepinize yazıklar olsn bir post açtım actigima acacgima beni pişman ettkiz okdr sinir ve hırsla ters ters şeyler yazmışsınız ki amacıniz ney cozemedm insllah dilerim sizde aynı benim karşılaştım durumla karşılaşırsınız yazık hepinize boş boş cevaplar ters ters laflar cidden dalga gecmeler bu arada hamileyim 2 haftalık hemde sizin boş boş laflarinizi havada bıraktığı m içinde ayrıca mutluyum demekki bilgi kapasitemiz hiç yok denilcek kdr azmis nerede o çok bilmişlik taslayanlar ??
13 saatlik hamilesindir kiz. Geç kalmissin test yapmaya. Rüyasını gördüğün an tutunmustur rahme2haftalık hamilelik nasıl oluyor anlatsana birazvalla bişey dicem kızlar dün birlikte olduk sonra ben uyudum rüyamda kucağıma bi çocuk verdiler arkadan haydarr haydarrr diye bağrıyorlardı bende test yaptım bugün 1 günlük hamileyim inananabiliyormusunuzzzzz
Ben doğuma kadar burada takipteyim konuyu bırakmıcam bu konuyu13 saatlik hamilesindir kiz. Geç kalmissin test yapmaya. Rüyasını gördüğün an tutunmustur rahme
Hiç ters bısey yazmadım bu kadar ısrarınız ve rüyalarınıza artık pes ettim hamilesiniz dedim duymak istediğinizi yazdığımı da belirttim. Uzun süre bebek sahıbı olamayanlar var canım ama rüyamda gördüm hemde su kadar diyip burda bebek bekliyorum hamıleyim demedi.Gerçekten hepinize yazıklar olsn bir post açtım actigima acacgima beni pişman ettkiz okdr sinir ve hırsla ters ters şeyler yazmışsınız ki amacıniz ney cozemedm insllah dilerim sizde aynı benim karşılaştım durumla karşılaşırsınız yazık hepinize boş boş cevaplar ters ters laflar cidden dalga gecmeler bu arada hamileyim 2 haftalık hemde sizin boş boş laflarinizi havada bıraktığı m içinde ayrıca mutluyum demekki bilgi kapasitemiz hiç yok denilcek kdr azmis nerede o çok bilmişlik taslayanlar ??
Tebrik ederim. Sadece merakımdan soruyorum 2 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz? İdrardan çıkması mümkün değildir diye düşünüyorum. Kan tahlilinde bile çıkması çok zordur 2 haftalık gebeliğin.Gerçekten hepinize yazıklar olsn bir post açtım actigima acacgima beni pişman ettkiz okdr sinir ve hırsla ters ters şeyler yazmışsınız ki amacıniz ney cozemedm insllah dilerim sizde aynı benim karşılaştım durumla karşılaşırsınız yazık hepinize boş boş cevaplar ters ters laflar cidden dalga gecmeler bu arada hamileyim 2 haftalık hemde sizin boş boş laflarinizi havada bıraktığı m içinde ayrıca mutluyum demekki bilgi kapasitemiz hiç yok denilcek kdr azmis nerede o çok bilmişlik taslayanlar ??
Gerçekten hepinize yazıklar olsn bir post açtım actigima acacgima beni pişman ettkiz okdr sinir ve hırsla ters ters şeyler yazmışsınız ki amacıniz ney cozemedm insllah dilerim sizde aynı benim karşılaştım durumla karşılaşırsınız yazık hepinize boş boş cevaplar ters ters laflar cidden dalga gecmeler bu arada hamileyim 2 haftalık hemde sizin boş boş laflarinizi havada bıraktığı m içinde ayrıca mutluyum demekki bilgi kapasitemiz hiç yok denilcek kdr azmis nerede o . kimse ters cevap yazmadı size aksine siz herkese ters ve saçma cevaplar verdiniz
kimse sana ters cevap vermedi ve ayrıca zaten sen herkese ters ters cevap verdin. haksız beddua sahibini bulurmuş. Umarım sende yıllarca uğraşmazsın bu bedduan yüzünden. he şimdi 2 haftalık hamile olduğuna 3 yaşında ki çocuk dahi inanmaz bilgin olsun.Gerçekten hepinize yazıklar olsn bir post açtım actigima acacgima beni pişman ettkiz okdr sinir ve hırsla ters ters şeyler yazmışsınız ki amacıniz ney cozemedm insllah dilerim sizde aynı benim karşılaştım durumla karşılaşırsınız yazık hepinize boş boş cevaplar ters ters laflar cidden dalga gecmeler bu arada hamileyim 2 haftalık hemde sizin boş boş laflarinizi havada bıraktığı m içinde ayrıca mutluyum demekki bilgi kapasitemiz hiç yok denilcek kdr azmis nerede o çok bilmişlik taslayanlar ??
hangi testle belirledin hamileligini acaba? Ruya mi gordun yine? Sana herkes bos yere umutlanmis olma diye cevap yazdi 12-13 gun onceden belli olmaz bekle denildi sen herkesi tersledinGerçekten hepinize yazıklar olsn bir post açtım actigima acacgima beni pişman ettkiz okdr sinir ve hırsla ters ters şeyler yazmışsınız ki amacıniz ney cozemedm insllah dilerim sizde aynı benim karşılaştım durumla karşılaşırsınız yazık hepinize boş boş cevaplar ters ters laflar cidden dalga gecmeler bu arada hamileyim 2 haftalık hemde sizin boş boş laflarinizi havada bıraktığı m içinde ayrıca mutluyum demekki bilgi kapasitemiz hiç yok denilcek kdr azmis nerede o çok bilmişlik taslayanlar ??
İdrarda çıktı hemde adetime 5 gün varken kanntesti verdm idrarda görünce betam 58 :)Tebrik ederim. Sadece merakımdan soruyorum 2 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz? İdrardan çıkması mümkün değildir diye düşünüyorum. Kan tahlilinde bile çıkması çok zordur 2 haftalık gebeliğin.
Yaaaaa cok sevindim cok Allah tamamina erdirsin canim benim umarim kucaginada sag salim alirsinİdrarda çıktı hemde adetime 5 gün varken kanntesti verdm idrarda görünce betam 58 :)
Hamilelik son adet tarihine gore hesaplanir 2 haftalik hamilelik dedigin donemde de yumurtlama olur. Butun bunlar insan bedeninde boyle gerceklesiyor.Bilgisizlik de çok kotu bişey biri bişey yazıyı öbürleri de görüp onu onaylıyor ahahaa çok komiksiniz yemin ederm 2 haftalık hamilelik olrmu olmazmi biraz dha araştırın en en erken hamilelik 2 haftaliktr ztn sizin çocuk sahibi olduğunda hiç inanasm gelmiyor hangi şehrin köyünde yasiyosnz bu kdr bilgisizlikte olmaz tren gibi biri ne yazarsa öbürleri de peşine takılıp gidiyor bitaneside çıkıp ne demek 2 haftlk hamilelk olmaz diye hesap sormuyor :)
Adetine 5 gun varsa 2 haftalik hamile olmuyorsun iste. Gelmis bir de bize bilgisiz diyorsun. Beta yukselmesi gebelik demek değildir her zaman. Doktorlar kalp atisi duymadan bebegin varligindan tam olarak soz etmezler. O da 6. 7. Haftaya denk gelir. Öğren.İdrarda çıktı hemde adetime 5 gün varken kanntesti verdm idrarda görünce betam 58 :)
Bu sevgili üye gider 6. Haftada kalp atışı duyar benimkinin kalbi 3. Haftada attı der.Adetine 5 gun varsa 2 haftalik hamile olmuyorsun iste. Gelmis bir de bize bilgisiz diyorsun. Beta yukselmesi gebelik demek değildir her zaman. Doktorlar kalp atisi duymadan bebegin varligindan tam olarak soz etmezler. O da 6. 7. Haftaya denk gelir. Öğren.
Ayri bir zaman kavramı işliyor onun evreninde.Bu sevgili üye gider 6. Haftada kalp atışı duyar benimkinin kalbi 3. Haftada attı der.
Tebrikler inşalllah sağlıklı ilerler kucağınıda almak nasip olurİdrarda çıktı hemde adetime 5 gün varken kanntesti verdm idrarda görünce betam 58 :)
Siz bu bilgililikle altı ayda doğurursunuz valla.Bilgisizlik de çok kotu bişey biri bişey yazıyı öbürleri de görüp onu onaylıyor ahahaa çok komiksiniz yemin ederm 2 haftalık hamilelik olrmu olmazmi biraz dha araştırın en en erken hamilelik 2 haftaliktr ztn sizin çocuk sahibi olduğunda hiç inanasm gelmiyor hangi şehrin köyünde yasiyosnz bu kdr bilgisizlikte olmaz tren gibi biri ne yazarsa öbürleri de peşine takılıp gidiyor bitaneside çıkıp ne demek 2 haftlk hamilelk olmaz diye hesap sormuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?